Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Infernum είπε

Με 250.0ΚΒ/sec απο το site της invidia ομως οταν κατεβαζω απο το battlenet της blizzard φτανω 1.02 ΜΒ/sec

Screenshot (11).png

Κουφά όλα. Θες να δοκιμάσεις για dns στον router να βάλεις τον 8.8.8.8 ή τον 1.1.1.1 ? Δεν έχω το συγκεκριμένο router για να σε κατευθύνω αλλά λογικά θα βρίσκεται στην καρτέλα network

Δημοσ.

Πολύ περίεργο όντως...Παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν είναι θέμα παρόχου,ούτε ρουτερ,ούτε εσωτερικής καλωδίωσης, αλλά είτε συσκευής είτε (πιο πιθανό) θέμα σύνδεσης σε μερικούς σερβερ ,εξ ου και κατεβάζεις στο battlenet κανονικά ενώ nvidia όχι..

παλιά συνέβαινε αυτό σε μένα επι ontelecoms σε θέμα ping....ενω είχα το μικρότερο latency σε όλους τους σερβερ με όσους ήξερα,στους γαλλικούς είχα το διπλάσιο..

δε φταίει κανείς για αυτό,είναι θέμα συγκυριών...όμως είναι πιθανό αν αλλάξεις πάροχο να λυθεί,όμως δεν είναι πρόβλημα κάποιου συγκεκριμένου...

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι συγκεκριμενο και ταυτοχρονα γενικο οπως το βλεπω.

Για αρχη, κανε ενα speedtest εδω: http://speedtest.ftp.otenet.gr/

Ξεκινα με το αρχειο των 100mb, μετα 1GB και 5GB.

Για τα 100MB και 5GB (ξεχωριστη δοκιμη το καθε ενα) περιμενε 10-15 δευτερολεπτα και τραβα μια screenshot με την ταχυτητα που κατεβαζει (μεσω του downloads, απο chrome πατα ctrl+J) 

Και μετα αφου τελειωσεις τα 100Mb και 5Gb ξεχωριστα (επομενως 2 screenshots, 1 ενα για το καθε τεστ) βαλε το 1gb και το 5gb ταυτοχρονα και τραβα screenshot μετα απο 15 δευτερολεπτα περιπου. 

Οταν τα κανεις ολα αυτα, βαλε τις screenshot εδω και πες μας μοντελο ρουτερ.

Ωστοσο, αν σου ειναι ευκολο, με ethernet συνδεση στο router κανε ping μερικες σελιδες που σου φορτωνουν αργα και πες μας νουμερα/screenshots

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το θέμα

Σίγουρα σε πάροχο δεν είναι και γραμμή. Το ρούτερ συγχρονίζει όσο σου έχουν πει.

Δοκίμασε και αυτό που είπε ο φίλος από πάνω στο ftp, ταυτόχρονα τα αρχεία να δούμε σε συνδυασμό πόσο σου δίνει.

Επίσης, πέρα από αυτά.

Στην χρήση πως είναι?

Επειδή δεν έχουμε μεγάλες διαφορές, και εγώ στα 16 είμαι με fastpath, όταν κάνεις διάφορα στο ίντερνετ, Νετφλιξ, παιχνίδια και τέτοια, σου είναι οκ?

Εγώ π.χ επειδή δουλεύω μόνο wifi, από τα 16 του ρούτερ έχω 14.5 wifi και δουλεύω κομπλέ με τις συσκευές.

Σου κολλάει? Σου κάνει θέματα?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...