Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια.εδω κι αρκετο καιρο αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το ιντερνετ μου το οποιο ειναι πολυ αργο και κανει συχνες αποσυνδεσεις ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη ομως.Πριν απο 2 μηνες οπου επεστρεψα στο πατρικο μου παρατηρησα αυτα τα φαινομενα και πηρα στην εξυπηρετηση πελατων(εχω vodafone) οπου ειδαν κι αυτοι οτι υπαρχει προβλημα στην γραμμη με αυτα που προ ειπα και ετσι μου εστειλαν τεχνικο,ηρθε ο τεχνικος καναμε τις κλασσικες μετρησεις και μαλακιες και μου ειπε οτι το προβλημα ειναι εξωτερικο του οτε οποτε μου κανονισε ραντεβου με συνεργειο του οτε.Μετα απο δυο μερες ηρθαν τα παιδια του οτε κοιταξαν το κουτι της γειτονιας οπου βρισκονται οι γραμμες μαζι και η δικη μου ειπε οτι ηταν λιγο βρωμικο το καλωδιο το καθαρισε και ειπε οτι ισως να οφειλεται εκει το προβλημα αλλα εν τελη δεν εφταιγε αυτο,δεν εκαναν κατι αλλου μου λεει οτι θα κοιταξουν την γραμμη αυτοι  απο την παροχη για να την φτιαξουν.Περασαν 2-3 μερες και μου ηρθε μηνυμα απο τον οτε οτι η γραμμη επιδιορθωθηκε και οντως επαψαν να συμβαινουν οι συχνες αποσυνδεσεις αλλα το προβλημα με την χαμηλη ταχυτητα εξακολουθουσε να συμβαινει.Οποτε ξαναπηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι βλεπουν οτι στη γραμμη μου πιανω 12mbps (να σας πω εδω οτι πιανω στην καλυτερη 3),ομως εγω ακομα επιανα 2-3 max με lan καλωδιο οποτε εκανα τα κλασσικα εβαλα το καλωδιο κατευθειαν στην πριζα δοκιμασα με διαφορετικα καλωδια,δοκιμασα με διαφορετικο ρουτερ, πηγα το ρουτερ σε μια διαφορετικη πριζα του σπιτιου αλλα ακομα το προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει,οποτε παλι μου εστειλαν τεχνικο εκανε ελεγχο στη πριζα  που ειναι το ρουτερ και οντως του εβγαλε οτι πιανω 12(να πω οτι δεν βγαζει σφαλματα η γραμμη) ομως εμενα μου βγαζει 3 στο ρουτερ το οποιο ειναι της vodafone μου ειπε παλι να περιμενω και θα το κοιταξουν αυτοι και εδω ειμαστε στο σημερα 3 μερες αφοτου ηρθε για τελευταια φορα ο τεχνικος και αρχισαν παλι να γινονται πιο συχνες οι αποσυνδεσεις και να εχω χαμηλο ιντερνετ...Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα εγω φτασει στα ορια μου.

Να πω οτι και το ρουτερ που χρησημοποιω μου το εδωσε η vodafone πριν απο 4 μηνες kai δεν ειναι παλιας τεχνολογιας για να μην μπορει να υποστηριξει τουλαχιστον 12mbps

Επεξ/σία από Infernum
Δημοσ.

Καταγγελία για ποιον λόγο; Ο τεχνικός μέτρησε και το διαπίστωσε ο φίλος, ότι στην πρίζα πιάνει 12άρι, άρα το πρόβλημα είναι είτε στην εσωτερική εγκατάσταση είτε στον εξοπλισμό του.

infernum, δώσε τα στατιστικά στοιχεία του συγχρονισμού για να έχουμε μία εικόνα της γραμμής.

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι τον πετάνε μπαλάκι ο ένας πάροχος στον άλλο για τις ευθύνες και αυτός παίζει με 3.

Με μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ, θα λυθεί το πρόβλημα.

Αν θέλεις ακολούθησε τις συμβουλές των άλλων, και κάνε το μπαλάκι στις ανευθυνότητες των παρόχων και να σε παίζουν τέννις για κανένα χρόνο ακόμα και να αναρωτιέσαι τί γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεχασα να πω οτι στην περιοχη μου ολοι πιανουμε μαξ 12ανεξαρτητα απο τον παροχο θελω να πω οτι το ζητουμενο ηταν να επιανα αυτα τα 12 τουλαχιστον αλλα δεν γινεται ουτε αυτο και πιανω 3 μαξ,ελα ντε ομως οτι μπροστα μου ο τεχνηκος επιασε με το μηχανημα του 12 ενω εγω απο αυτην την γραμμη πιανω 3.Επισης να πω οτι σημερα πηγα και αγορασα καλωδιο UTP και πηγα στο καλωδιο του οτε εξω απο το σπιτι μου και το συνδεσα απευθειας με το ρουτερ μου για να δω μηπως εχουν θεμα οι εσωτερικες καλωδιωσεις του σπιτου...αλλα τιποτα παλι τα ιδια...Οποτε δεν ειναι ουτε θεμα πριζας ουτε σπιτου το προβλημα ειναι εξωγενεις.

Επεξ/σία από Infernum
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Silverage είπε

Τότε είναι πρόβλημα του router. Ζήτα αντικατάσταση.

Μα εχω δοκιμασει και με το παλιο ρουτερ μου το οποιο δεν ειχα προβλημα αλλα και μου εκανε ακριβως το ιδιο....Λες να υπαρχει θεμα και στα 2 ρουτερ εν τελη και εγινε τετοια συμπτωση ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Infernum είπε

Μα εχω δοκιμασει και με το παλιο ρουτερ μου το οποιο δεν ειχα προβλημα αλλα και μου εκανε ακριβως το ιδιο....Λες να υπαρχει θεμα και στα 2 ρουτερ εν τελη και εγινε τετοια συμπτωση ?

Εσένα μέσα στο router πόσα σου γράφει;

Πού μπαίνεις και μετράς την ταχύτητα;

Ο τεχνικός πώς την μέτρησε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Infernum είπε

Είναι αρκετά πιθανό να υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα, ελπίζω να έχεις φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα... έτσι οπως το βλέπω το πιο πιθανό είναι να φταίει η καλωδίωση...

Στη σελίδα του ρούτερ τι ταχύτητα λεει? attainable ,actual,snr?

Επεξ/σία από aek21.23
Δημοσ.

359868294_Screenshot(10).png.ef5cb1a83255fd132edc80035835ef52.png

1 ώρα πριν, Silverage είπε

Εσένα μέσα στο router πόσα σου γράφει;

Πού μπαίνεις και μετράς την ταχύτητα;

Ο τεχνικός πώς την μέτρησε;

Εβαλε ενα μηχανημα στη πριζα

• Confused 1
Δημοσ.

Τι φάση???

Κανονικά φτάνει στο ρούτερ. 

Ρε συ μήπως έχει θέμα η συσκευή που μετράς με καλώδιο?

Κάνε μια μέτρηση με wifi από ookla να δεις πόσο σου λέει

Δημοσ.

Με ookla κανω τα speedtests ετσι κ αλλιως, εχω κανει ασυρματα και ενσυρματα και παντα μου βγαζει σε ολους τους σερβερς 2.5-3 μονο οταν βαζω τον σερβερ του ΟΤΕ s.a μου βγαζει 10-11

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Infernum είπε

Με ookla κανω τα speedtests ετσι κ αλλιως, εχω κανει ασυρματα και ενσυρματα και παντα μου βγαζει σε ολους τους σερβερς 2.5-3 μονο οταν βαζω τον σερβερ του ΟΤΕ s.a μου βγαζει 10-11

Πάντως φτάνει σωστά στο ρούτερ.

Αν βάλεις να κατεβάσεις κάτι με πόσο κατεβάζεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Πάντως φτάνει σωστά στο ρούτερ.

Αν βάλεις να κατεβάσεις κάτι με πόσο κατεβάζεις? 

Με 250.0ΚΒ/sec απο το site της invidia ομως οταν κατεβαζω απο το battlenet της blizzard φτανω 1.02 ΜΒ/sec

Screenshot (11).png

Επεξ/σία από Infernum

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...