prophil1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα Έχω ένα TOYOTA AURIS mod2007 1.6 και θέλω να του βάλω μια οθόνη με λειτουργία τηλεφώνου, GPS, κάμερα οπισθοπορίας και mirolink για iphone χωρίς χρήση καλωδίου. Έχετε να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστη λύση ? Ευχαριστώ
meletis_m Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, prophil1 είπε Καλησπέρα Έχω ένα TOYOTA AURIS mod2007 1.6 και θέλω να του βάλω μια οθόνη με λειτουργία τηλεφώνου, GPS, κάμερα οπισθοπορίας και mirolink για iphone χωρίς χρήση καλωδίου. Έχετε να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστη λύση ? Ευχαριστώ Αναλόγως πόσα διαθέτεις. Είτε πάς σε επώνυμα Alpine , Kenwood, Pioneer , αλλιώς κοιτάς απο Κίνα , μερικά χρειάζονται και παραμετροποίηση.
prophil1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Βρήκα την παρακάτω οθόνη στο amazon.de η οποία συνδέεται και με το iphone. Έχει κάποιος κάποια άποψη? https://www.amazon.de/dp/B07GLTVT62/?coliid=I2NKMLU93H4YQ3&colid=3C5TAEVP6KQCH&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, prophil1 είπε Βρήκα την παρακάτω οθόνη στο amazon.de η οποία συνδέεται και με το iphone. Έχει κάποιος κάποια άποψη? https://www.amazon.de/dp/B07GLTVT62/?coliid=I2NKMLU93H4YQ3&colid=3C5TAEVP6KQCH&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it Από την στιγμή που δεν κοιτάς το πιο φτηνό, γιατί δεν πας σε κάνα 2 μαγαζιά που ασχολούνται με ήχο συστήματα αυτοκινήτου να δεις τι θα προτείνουν, ώστε να στο περάσουν κιόλας?
prophil1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Από την στιγμή που δεν κοιτάς το πιο φτηνό, γιατί δεν πας σε κάνα 2 μαγαζιά που ασχολούνται με ήχο συστήματα αυτοκινήτου να δεις τι θα προτείνουν, ώστε να στο περάσουν κιόλας? Το έχω κάνει αλλά οι τιμές στην Ελλάδα ξεκινάνε από 400€ και ανεβαίνουν. Οπότε σκέφτηκα ότι θα με συμφέρει να ψαχτώ στο εξωτερικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα