Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ανοιγμα φακελων

inoel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας και χρονια πολλα.
Εχω ενα προβλημα και δε μπορω να το λυσω.Εχω τα windows 10.Οταν πηγαινω στους φακελους μου και πατω να ανοιξουν να παρω τα αρχεια με αποκοπη και να τα επικολλησω αλλου,κανει 1 με 2 λεπτα να ανοιξουν !!!!Δηλαδη για να ανοιξω 7 φακελους να παρω τα αρχεια και να τα επικολλησω σε εναν αλλο φακελο ,εκανα 7 λεπτα.......
Οποια βοηθεια κααλοδεχουμενη !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ή κανένα antivirus θα φταίει, ιδίως αν έχεις μέσα μεγάλα εκτελέσιμα ή συμπιεσμένα αρχεία ή ο δίσκος μπορεί να έχει θέματα.

Κατέβασε το hdsentinel και δες αν η υγεία του δίσκου σου είναι 100% και αν είναι ΟΚ δοκίμασε με απενεργοποιημένο το antivirus.

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχουμε.

Καταρχάς καλό είναι να αποφεύγουμε την αποκοπή / επικόλληση, ο λόγος είναι οποιαδήποτε "ανωμαλία" πιθανόν προκύψει (διακοπή ρεύματος...και..και..) απλά κλαίμε τα αρχεία.

Αν μιλάμε για αρχεία πολλών gigabytes το βλέπω φυσιολογικό.

2 λεπτά πριν, htaccess είπε

Καταρχάς καλό είναι να αποφεύγουμε την αποκοπή / επικόλληση, ο λόγος είναι οποιαδήποτε "ανωμαλία" πιθανόν προκύψει (διακοπή ρεύματος...και..και..) απλά κλαίμε τα αρχεία.

Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Στην αποκοπή πρώτα αντιγράφονται τα αρχεία με μετά διαγράφονται από τον φάκελο.

Μόλις τώρα, micos000 είπε

Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Στην αποκοπή πρώτα αντιγράφονται τα αρχεία με μετά διαγράφονται από τον φάκελο.

Μακάρι να έχεις δίκιο, την έχω πατήσει στο παρελθόν (πάνε χρόνια) δεν θυμάμαι ποια έκδοση windows, και έκτοτε δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει cut n paste.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, pavloa είπε

Εκτός απο το cut - paste ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να αντιγράψουμε αρχεία?

Τι εννοείς ασφαλής; Αν εννοείς να υπάρχει κάποιος έλεγχος για το αν αντιγράφηκαν σωστά τα αρχεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις 3rd party πρόγραμμα. Δες το teracopy.

Επεξ/σία από micos000

1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Τι εννοείς ασφαλής; Αν εννοείς να υπάρχει κάποιος έλεγχος για το αν αντιγράφηκαν σωστά τα αρχεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις 3rd party πρόγραμμα. Δες το teracopy.

Πιο πάνω γράψανε οτι αν κάνεις cut- paste και γίνει κάποια διακοπή ρεύματος ή κάτι πάει στραβά τότε πάνε τα αρχεία, οπότε για πιο ασφαλη αντιγραφή μόνο κάποιο πρόγραμμα όπως αυτό που ανέφερες ή το freefile sync για παράδειγμα?

Με αυτά τα προγράμματα αν κάτι πάει στραβά δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα αρχεία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, γράψανε κι εγώ απάτησα. :)

Αν πάντως γίνει διακοπή ρεύματος κατά την εγγραφή αρχείων υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στον δίσκο και αυτό δε σώζεται με κανένα πρόγραμμα. Θέλεις ups.

Επεξ/σία από micos000

Στη αποκοπή και επικόλληση στο ίδιο partition, το μόνο που αλλάζει είναι η καταχώρηση στο MFT (Master File Table), συνεπώς αν γίνει διακοπή ρεύματος σε αυτή την περίπτωση (κατά την διαδικασία εγγραφής μεταφοράς θέσης) το αρχείο σαν αρχείο μπορεί να μην χαθεί (θα μπορείς να το ανακτήσης υπό συνθήκες) άλλα δεν θα υπάρχει η καταχώρηση που σημαίνει δεν θα το βλέπεις στους φακέλους.

Έτσι την πάτησα τότε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...