stroumfita24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Pedia mia erotisi exo tin mobo MSI K7N2 (FSB 400) ke thelo na paro nees mnimes GeIL Ultra Platinum PC3500 433MHz Dual Channel DDR Kit. Ala skeftome pos exun 433Mhz parapano apo tin mobo mu dld, ginete afto to pragma i mipos kati den tha pigeni kala? Efxaristo
Bax Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Μιά χαρα θα δουλεύουν. Δεν υπάρχει πρόβλημα..Απλώς η εταιρία εγγυάται οτι παίζουν και στα 433(216.5χ2) απροβλημάτιστα...
zerocode Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Dld re pedia an katalava kala axizi kapios na pari 433Mhz apo tin stigmi pu i mobo tu einai sta 400Mhz? I mipos den tha mbori na axiopisi afta ta parapano MHz pu exun oi mnimes tu? MSI K7N2 (FSB 400) ke thelo na paro nees mnimes GeIL Ultra Platinum PC3500 sta 433MHz
DimitrisKTM Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δεν θα εχεις προβλημα φυσικα και αν τους δωσεις παραπανω ρευμα θα σου τρεχουν με 1/1 διαιρετη με timings 2-2-2-5 που σημαινει οτι θα ειναι πολυ πιο γρηγορες με default fsb.Επισεις σε περιπτωση overclocking θα εχεις αρκετες επιλογες να παιξεις. Εγω εχω τις Corsair ΒΗ-5 3200/433 και εχω κανει ακριβως αυτο.
unre@l Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 nai odos.. mia xara 8a einai. Sumfono me ton DimitrisKTM. Ama einai sto aima sou to overclock tote 8a eisai mia xara! Vevea ama den skeftesai auto tote pare pio.. "normal" mnimoules
apocalypse Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Παλιότερα , πολλά μοντέλα της Geil είχαν τρελές ασυμβατότητες με τα motherboard με nforce2. Δεν ξέρω τι ισχύει για τις συγκεκριμένες που λες , αλλά καλύτερα να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Οι περισσότεροι δεν καταφέρνουν να τις δουλέψουν με timmings καλύτερα των 2-3-3-6 σε μεγάλες συχνότητες (δεν είναι Winbond). Εγώ θα προτείνω , καθώς θες μνήμες για overclocking , να κοιτάξεις σε πιο "κλασσικές" αξίες όπως Corsair ή HyperX ή ακόμα καλύτερα αν μπορείς να βρεις τίποτα μεταχειρισμένες με BH-5 τσιπάκια.
zerocode Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Re pedia dld asxeto an lei i mobo oti ine sta 400FSB to systima mbori na trexi ke pio pano apo 400?
DimitrisKTM Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=12
apocalypse Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 http://www.vr-zone.com/?i=420&s=7 Κοίτα και αυτό , πολλά mhz , αλλά μόνο με μέτρια timings. Ακατάλληλες για AthonXP (οπου τα timings μετράνε πάρα πολύ περισσότερο από τα mhz). Οπότε θα επιμείνω στην προηγούμενη πρότασή μου. Αν είναι να δώσεις λεφτά για καλές μνήμες , τουλάχιστον να είναι low latency.
zerocode Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Orea file apocalypse koitaxa opos ipes ke vrika aftes tis mnimes : Corsair Twinx 2x512MB XMS3700 DDR TwinX memory is a specially designed matched pair of memory sticks, for use with Dual Memory Channel motherboards. The kit contains two ultra-low-latency modules that have been tested on the nForce2 and the Granite Bay motherboards. Extra low latency settings maximize overall system performance when operating synchronously with the front side bus. TwinX memory kits are designed to provide the ultimate in performance and stability in dual channel boards. tha ithela na mu pite tin gnomi sas. vrika ke tis idies se 3200. Enoite panta oti o CPU mu ine Athlon 2600+ barton ke i mobo MSI K7N2 (FSB 400) Efxaristo ke pali gia tin voithia.
apocalypse Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Οι XMS3700 σύμφωνα με το site της corsair έχουν timings 3-4-4-8 (σχεδόν τα χειρότερα δυνατά) στα 466mhz , ξανά απόλυτα ακατάλληλες για AthlonXP. Οι XMS3200LL (προσοχή στο LL) έχουν 2-3-2-6 (τα καλύτερα που θα βρεις αυτή την στιγμή) , έχουν πιθανότητες να δουλέψουν με 2-2-2-x (βέλτιστα) και θα ανέβουν και αρκετά (Winbond CH-5 τσιπάκια) , οπότε κάνουν μια χαρούλα για AthlonXP. Και πάλι το καλύτερο θα ήταν μνήμες με Winbond BH-5 , αλλά δεν υπάρχουν πια (μόνο αν βρεις μεταχειρισμένες) , ενώ "ζητάνε" και πολύ ψηλή τάση για να ανέβουν. Φυσικά όλα τα παραπάνω υποθέτοντας οτι θέλεις να κάνεις overclocking , στον επεξεργαστή , τις μνήμες και το motherboard , αλλιώς δεν σου χρειάζονται τέτοιες μνήμες.
georgeadams Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Οι XMS3200LL (προσοχή στο LL) Αυτό το "LL" έχει καμιά σχέση με τον LL_NEO ?? ναι, είναι άσχετο και off-topic, το ξέρω, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ, sorryyyy!
Jaco Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Οι XMS3200LL (προσοχή στο LL) Αυτό το "LL" έχει καμιά σχέση με τον LL_NEO ?? ναι' date=' είναι άσχετο και off-topic, το ξέρω, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ, sorryyyy![/i'] Μπα... ο LL_NEO έχει περισσότερη μνήμη από τις XMS και σίγουρα θα θυμηθεί αυτό που είπες... Μόνο η Monica θα του αλλάξει γνώμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.