mourtias Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Αγαπητοί μου ακόμα και οι πιο προσεκτικοί την κάνουν τη πατάτα. Έχοντας συνδεδεμένους 2 εξωτερικούς σκληρούς intenso έναν 2.5 και ένα 3.5 κατα λάθος έκανα φορμάτ στον 2.5 αρι αντί του 3.5 αρι. Έχω φρικάρει. Δεν το έχω ξαναπάθει και δεν γνωρίζω αν μπορεί να σωθεί τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Πρώτη κίνηση είναι να ΜΗΝ γράψεις οτιδήποτε στον δίσκο. Δοκίμασε το Recuva για πρώτη φάση https://www.ccleaner.com/recuva Και φυσικά τα αρχεία θα τα μεταφέρεις σε άλλον δίσκο ,ΟΧΙ σε αυτόν που κάνεις ανάκτηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 το δοκίμασα αλλά όταν πάω να φορτώσω το δίσκο μου βγάζουν τα windows μήνυμα ότι ο δίσκος θέλει διαμόρφωση και το recuva ότι δεν αναγνωρίζει το σύστημα αρχείων. 'Ίσως γιατί με το που κατάλαβα το λάθος τον τράβηξα αμέσως από το usb.Τι να κάνω να προχωρήσω πρώτα σε διαμόρφωση που μου ζητάνε τα windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θα δοκίμαζα πρώτα τα trial από όλα τα καλά προγράμματα recover μήπως και κάποιο τον διαβάσει. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν τα αρχεία που έχεις χάσει τα χρειάζεσαι οπωσδήποτε, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να κλωνοποιήσεις τον δίσκο σε έναν άλλο δίσκο ή σε μία εικόνα (image) μέσω dd από linux ή με κάποιο άλλο software πχ clonezilla, και κάνε τους πειραματισμούς σου πάνω στον κλωνοποιημένο δίσκο / εικόνα. Φιλικά θα σου πω ότι, αν δεν το "έχεις" θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποια εταιρία ανάκτησης δεδομένων. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από htaccess 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Στη δικη μου περιπτωση χτυπημενος δισκος, με το EaseUS Data Recovery Wizard Technician μπορεσα και εσωσα αρκετα αρχεια. Θα χρειαστεις σπασμενη εκδοση για να παρεις ολο το δισκο backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω σοβαρά αρχεία. Ταινίες είναι. Έχω και φωτογραφίες και προσωπικά βίντεο για τα οποία υπάρχουν αντίγραφα σε άλλο δίσκο. Τις ταινίες Δεν θέλω να χάσω γιατί είναι πολλές.. Πάντως ο λόγος που δεν διάβαζε κανένα πρόγραμμα το δίσκο ήταν ότι διέκοψα βίαια το πρώτο φορμάτ τραβώντας το καλώδιο. Ξανάκανα φορμάτ και τώρα τον βλέπει το recuva και βρίσκει και αρχεία. Υπομονή μήπως και τα σώσω. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από mourtias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Για την ιστορία Παρόλο που τα περισσότερα προγράμματα διαφημίζουν πως κάνουν ανάκτηση μετά από φορμάτ, κανένα από τα πολλά που δοκίμασα δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Άρα προσοχή στις κινήσεις μας με το κουμπί της διαμόρφωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, mourtias είπε Για την ιστορία Παρόλο που τα περισσότερα προγράμματα διαφημίζουν πως κάνουν ανάκτηση μετά από φορμάτ, κανένα από τα πολλά που δοκίμασα δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Άρα προσοχή στις κινήσεις μας με το κουμπί της διαμόρφωσης. Προσοχή πάντα,δεν φταίνε τα προγράμματα ανάκτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Το GetDataBack με έχει σώσει κάνα 2-3 φορές σε κλασμένο δίσκο. Μην γράψεις τίποτα πάνω στο δίσκο και προσοχή σε Full Format, το quick δεν σου σβήνει τα δεδομένα σε αντίθεση με το full. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Για τα δύσκολα, MiniTool Power Data Recovery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα