Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostasgpa είπε

Αυριο θα δώσουν Hyper Light Drifter πάλι. Έλεος.

Γελαω με ΟΛΟΥΣ εσας που νομιζατε οτι θα παρετε "ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ"

Περα το οτι δεν εχει τιποτα το σοβαρο το epic store, οσα αξιζουν να αγορασεις τα εχει σε discount, δεν προκειτε να σου βαλει games AAA...

*Kαι για αυτους που λεγανε οτι θα δωσει Kingdom Come, το εχετε παρει χαμπαρι μαγκες μου οτι το KCD δεν υπαρχει καν στο epic store?

Ναι ρε καλο το τσαμπα αλλα μην μεγαλοποιουμε και το εκτρωμα που λεγετε EPICstore... Απλα δινει υλικο καθημερινα για να μεγαλωσεις την βιβλιοθηκη τιποτα το ιδιαιτερο...

(Να σημιωσω πως δεν μιλαω για τα giveaways που εκανε μια φορα την βδομαδα και εδεινε κατι Βatman κτλπ, το καθημερινο τσαμπα μονο Indie θα προσφερει, μην τους περνατε για χαζους...)

Επεξ/σία από TsironakosMix
  • Like 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Γελαω με ΟΛΟΥΣ εσας που νομιζατε οτι θα παρετε "ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ"

Περα το οτι δεν εχει τιποτα το σοβαρο το epic store, οσα αξιζουν να αγορασεις τα εχει σε discount, δεν προκειτε να σου βαλει games AAA...

*Kαι για αυτους που λεγανε οτι θα δωσει Kingdom Come, το εχετε παρει χαμπαρι μαγκες μου οτι το KCD δεν υπαρχει καν στο epic store?

Ναι ρε καλο το τσαμπα αλλα μην μεγαλοποιουμε και το εκτρωμα που λεγετε EPICstore... Απλα δινει υλικο καθημερινα για να μεγαλωσεις την βιβλιοθηκη τιποτα το ιδιαιτερο...

(Να σημιωσω πως δεν μιλαω για τα giveaways που εκανε μια φορα την βδομαδα και εδεινε κατι Βatman κτλπ, το καθημερινο τσαμπα μονο Indie θα προσφερει, μην τους περνατε για χαζους...)

Εννοείται ότι έχει δώσει παιχνιδάρες από όταν ξεκίνησε μέχρι σήμερα. Πχ mutant year zero, subnautica, TABS, celeste, wolf among us και πολλά άλλα.

To kingdom come όπως και τα άλλα παιχνίδια, δεν προυπάρχουν στο store πριν τα δώσει giveaway. Tότε κάνουν το ντεμπούτο τους.

Δημοσ.

Είναι όντως τόσο καλό το ftl; Βλέποντας το δεν μου γεμίζει το μάτι και το έχω ακούσει από πολλούς ότι είναι παιχνιδάρα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, antbyron είπε

Είναι όντως τόσο καλό το ftl; Βλέποντας το δεν μου γεμίζει το μάτι και το έχω ακούσει από πολλούς ότι είναι παιχνιδάρα.

το ξεκινησα διστακτικα και περασα το βραδυ να βλεπω begginer guides. 

btw hyper light drifter σήμερα το δώρο

Δημοσ.

Η τελευταία μάχη την πρώτη φορά που.την παίζεις σε καθηλώνει. Ναι είναι τόσο καλό ειδικά στα πρώτα playthrough που έχεις άγνοια και εξερευνείς.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, antbyron είπε

Ειναι παιχνιδαρα, βεβαια αμα σου αρεσει δε μποουμε να το ξερουμε καθως ειναι αρκετα ξεχωριστό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με old school γραφικα και δυσκολο θα ελεγα δε θα αρεσει σε πολλους . Εχουν βγαλει και το into the breach οι ιδια εταιρια ειναι μικρα indie που αρχισαν με crowdfunding 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Με old school γραφικα και δυσκολο θα ελεγα δε θα αρεσει σε πολλους . Εχουν βγαλει και το into the breach οι ιδια εταιρια ειναι μικρα indie που αρχισαν με crowdfunding 

Μη μ θυμιζεις το into the breach, το μονο που ηθελα απο αυτα που δινει στις γιορτες και το μονο που εχασα 😥

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A θα σου στελνα κανα κλειδι αν γινοταν αλλα δεν ειναι steam πηρα 2 σε λογαριασμους  .... 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...