WannaCry Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, duffyduck είπε Για την ώρα τους πηρα και μου είπαν "και εμενα για πρόβλημα μητρικής μου φαίνεται" τώρα εάν μου πουν ότι είναι δίκια σου η μλκια και δεν σε καλύπτει η εγγίση θα πάμε εδώ ! Αν μου πουν ότι βλέπουν οντως πρόβλημα στα bios, εγώ να πω ότι έκανα update βήμα βήμα και lagare η να κάνω τον ανήξερο ?
duffyduck Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εσυ θα πεις οτι δεν πειραξες τιποτα! Μην αναφερθεις σε BIOS update κλπ. και θα επιμενεις! ξαφνικα δεν ανοιγε, ετσι θα τους πεις! Δεν πειραξα τιποτα! Και ναι το bios μπορει να μαμηθει ακομη και αν δεν το πειραξεις. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από duffyduck 1
WannaCry Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/12/2019 στις 6:46 ΜΜ, duffyduck είπε Εσυ θα πεις οτι δεν πειραξες τιποτα! Μην αναφερθεις σε BIOS update κλπ. και θα επιμενεις! ξαφνικα δεν ανοιγε, ετσι θα τους πεις! Δεν πειραξα τιποτα! Και ναι το bios μπορει να μαμηθει ακομη και αν δεν το πειραξεις. Καλή χρονια σε έλους. Επέστρεψα (ήρθαν σήμερα τα πράγματα) άλλαξαν την ram (δεν είχα να δοκιμάσω άλλη με ddr4 απλά δεν έπαιρνα ούτε beep code όταν την είχα αφαιρέσει) Ακόμα έχουμε το πρόβλημα με την GPU. Όταν είναι πάνω δεν μου δίνει beep και ανάβει μονο keyboard k mouse. PS: Αλλαξα την ρύθμιση στα bios να βλέπει μονο on board και μπηκα (έβαλα και την GPU πάνω αλλα στις συσκευές μέσα δεν την δείχνει) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από EmmanouilT
duffyduck Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Αρα ειναι θεμα με την gpu. Τωρα φταιει το τροφοδοτικο, - ή φταιει η gpu, - ή υπαρχει ασυμβατοτητα με την μητρικη σου? Δεν ξερω τι να σου πω. Δες μηπως φταιει το καλωδιο που συνδεεις την καρτα με την οθονη (δεν νομιζω να φταιει αυτο, αλλα ποτε δεν ξερεις - ολα ειναι πιθανα, εκτος απο το να κερδισω στο joker). Θυμισε μου ποια καρτα γραφικων εχεις και ποιο τροφοδοτικο? Εγω θα δοκιμαζα με αλλο και καλο τροφοδοτικο (ποιοτικο με τουλαχιστο 80+ bronze, και αρκετα watt), - ή την gpu σε αλλον υπολογιστη (που εχει καλο τροφοδοτικο με αρκετα watt). Αν δεν δουλεψει σε αυτες τις περιπτωσεις η gpu τοτε θα εχει προβλημα.
WannaCry Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, duffyduck είπε Αρα ειναι θεμα με την gpu. Τωρα φταιει το τροφοδοτικο, - ή φταιει η gpu, - ή υπαρχει ασυμβατοτητα με την μητρικη σου? Δεν ξερω τι να σου πω. Δες μηπως φταιει το καλωδιο που συνδεεις την καρτα με την οθονη (δεν νομιζω να φταιει αυτο, αλλα ποτε δεν ξερεις - ολα ειναι πιθανα, εκτος απο το να κερδισω στο joker). Θυμισε μου ποια καρτα γραφικων εχεις και ποιο τροφοδοτικο? Εγω θα δοκιμαζα με αλλο και καλο τροφοδοτικο (ποιοτικο με τουλαχιστο 80+ bronze, και αρκετα watt), - ή την gpu σε αλλον υπολογιστη (που εχει καλο τροφοδοτικο με αρκετα watt). Αν δεν δουλεψει σε αυτες τις περιπτωσεις η gpu τοτε θα εχει προβλημα. Το καλώδιο δεν νομίζω να φταίει γιατί είναι το ίδιο (βάζω αντάπτορα από vga σε hdmi) 2 από τις 3 gpu στο δικό μου έπαιξαν (έχω 1155 socket όμως) το λέω γιατί μπορεί η καινούρια mob μας να μην διαβάζει τις παλιές gpu (λέω) Τροφοδοτικό δεν έχω για να μας λυθεί η περιέργεια. (πρέπει να ξηλώσω το δικό μου και είναι όλα περασμενα με αγάπη) τώρα να πω ότι έχει η mob θέμα η ότι είναι το τροφοδοτικό... αλλα δεν θα έπρεπε να παίξει σε αυτά τα watt ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα