WannaCry Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα ομάδα και καλες γιορτες. Κάναμε μια μικρή αναβάθμιση με έναν φίλο γιατί του κάηκε η μητρική και τώρα έχουμε το εξής πρόβλημα. Ενώ όλα "δουλεύουν καλά" δεν μου διαβάζει την κάρτα γραφικών. Με on board μπαίνω και windows και bios στα πάντα. με το που κομπώσω gpu πάνω δεν μου πετάει εικόνα, μονο ανάβει keyboard και mouse. Το τροφοδοτικό υπήρχε και τα υπόλοιπα τα βάλαμε καινούρια. AMD Ryzen 3 3200G Gigabyte B450M DS3H Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 Psu: rs 460 pcap a3
htaccess Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 H να δοκιμάσετε αυτή την κάρτα γραφικών σε άλλο pc. Δεν είναι απίθανο πάντως, μαζί με την μητρική να "έφυγε" και η κάρτα γραφικών.
FasTaker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Η πολυ απλα εχετε αφησει την onboard σαν πρωτο display και δεν εχει οριστει secondary. Ρυθμιση του bios ειναι. 1
duffyduck Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) BIOS update ? F50 https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-DS3H-rev-10/support#support-dl-bios Update AMD AGESA 1.0.0.4 B Improve system boot time Improve RAID function compatibility Improve PCIe device compatibility Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από duffyduck
WannaCry Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, htaccess είπε H να δοκιμάσετε αυτή την κάρτα γραφικών σε άλλο pc. Δεν είναι απίθανο πάντως, μαζί με την μητρική να "έφυγε" και η κάρτα γραφικών. Την έβαλα στο δικό μου και με vga έπαιζε, με hdmi όχι (το είχα δοκιμάσει και στο άλλο pc) 10 ώρες πριν, FasTaker είπε Η πολυ απλα εχετε αφησει την onboard σαν πρωτο display και δεν εχει οριστει secondary. Ρυθμιση του bios ειναι. Πόσταρα εικόνα 10 ώρες πριν, duffyduck είπε BIOS update ? F50 https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-DS3H-rev-10/support#support-dl-bios Update AMD AGESA 1.0.0.4 B Improve system boot time Improve RAID function compatibility Improve PCIe device compatibility Το έκανα μόλις, τα έκανε όλα καλά, μου έγραψε complete και τώρα δεν κάνει τίποτα. Ούτε το beep της εκκινήσεις. Δοκίμασα να κάνω clean cmos και τίποτα...
duffyduck Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπλοκαρε η μητρικη? Βγαλε το pc απο την μπριζα και μετα βγαλε την μπαταρια (CR-2032) της μητρικης για κανα 3-5 λεπτα, να καθαρισει η CMOS. Μετα βαλε την μπαταρια και δες τι κανει η μητρικη. [edit] καθαρισες την CMOS ok. Δεν ξεκινα καθολου? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από duffyduck
htaccess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, EmmanouilT είπε Την έβαλα στο δικό μου και με vga έπαιζε, με hdmi όχι (το είχα δοκιμάσει και στο άλλο pc) Πόσταρα εικόνα Το έκανα μόλις, τα έκανε όλα καλά, μου έγραψε complete και τώρα δεν κάνει τίποτα. Ούτε το beep της εκκινήσεις. Δοκίμασα να κάνω clean cmos και τίποτα... Διάβασες την περιγραφή ? https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-DS3H-rev-10/support#support-dl-bios F50 Note: Before updating BIOS to this new version, you MUST follow the steps as detailed under BIOS F40 discription. F40 Note: If you are using Q-Flash Utility to update BIOS, make sure you have updated BIOS to F32 before F40. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από htaccess
WannaCry Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, duffyduck είπε Μπλοκαρε η μητρικη? Βγαλε το pc απο την μπριζα και μετα βγαλε την μπαταρια (CR-2032) της μητρικης για κανα 3-5 λεπτα, να καθαρισει η CMOS. Μετα βαλε την μπαταρια και δες τι κανει η μητρικη. Το έκανα. δεν δίνει ούτε στις usb ρεύμα. Μονο τα fanakia δουλευουν Μόλις τώρα, htaccess είπε Διάβασες την περιγραφή ? F50 Note: Before updating BIOS to this new version, you MUST follow the steps as detailed under BIOS F40 discription. F40 Note: If you are using Q-Flash Utility to update BIOS, make sure you have updated BIOS to F32 before F40. Ναι βήμα βήμα το έκανα. Αν και δεν τα έτρεχα με Q-Flash
htaccess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, EmmanouilT είπε Ναι βήμα βήμα το έκανα. Αν και δεν τα έτρεχα με Q-Flash Έλαβες μήνυμα στην οθόνη ότι η αναβάθμιση έγινε κανονικά και χωρίς κάποιο σφάλμα ? ok τώρα το είδα... το αναφέρεις πιο πάνω. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από htaccess
WannaCry Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, htaccess είπε Έλαβες μήνυμα στην οθόνη ότι η αναβάθμιση έγινε κανονικά και χωρίς κάποιο σφάλμα ? Ναι κανονικότατα, έκανε διαγραφή τα παλιά έκανε επιβεβαίωση το νέο version μετά τα περνούσε και έγραψε ότι η αναβαθμιση ολοκληρώθηκε. πήγε να κάνει rr και έμεινε μαύρη οθόνη. (το αφίσα για κανένα 5λεπτό 6λεπτό και τίποτα)
htaccess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Έγραψες ότι δεν χρησιμοποίησες το Q-flash, χρησιμοποίησες το Efiflash που βλέπω στο φάκελο του bios ? ή κάποιο άλλο ? Αν και δεν έπρεπε να του δώσεις reboot χειροκίνητα.
WannaCry Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, htaccess είπε Έγραψες ότι δεν χρησιμοποίησες το Q-flash, χρησιμοποίησες το Efiflash που βλέπω στο φάκελο του bios ? ή κάποιο άλλο ? Αν και δεν έπρεπε να του δώσεις reboot χειροκίνητα. Έχω ένα usb μονο για bios το έχω φτιάξει από rufus για αυτήν την δουλειά. Με το που έκανε start up ξεκίνησε άμεσος. Αν έβλεπα ότι αντιδρούσε κάπως θα το άφηνα αλλα ούτε beep έδωσε ούτε keyboard να ανάψει ούτε τίποτα
htaccess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Τώρα και να σου πω να κάνεις verify το 450MDS3H.F50 ότι δεν είναι corrupted στο usb stick, νόημα δεν έχει. Όπως σου προτείναν παραπάνω, clear cmos. Δες το παρακάτω βίντεο μήπως με κάποιο "συνδυασμό" πλήκτρων που αναφέρει σε κάποια σημεία μπορέσεις να κάνεις κάτι και πες μας.
elpenor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, EmmanouilT είπε πήγε να κάνει rr και έμεινε μαύρη οθόνη. (το αφίσα για κανένα 5λεπτό 6λεπτό και τίποτα) Δεν έπρεπε να κάνεις τίποτα ίσως και να την έκανες brick την μητρική με το restart σου, ίσως να είχε γίνει brick χωρίς να φταις εσύ, δεν θα το μάθεις ποτέ. Αν όντως έχεις κάνει σωστά clear cmos και έχεις σιγουρευτεί ότι δεν φταίει κάποια μνήμη ή άλλη συσκευή τότε την στέλνεις πίσω και λες ότι δεν δουλεύει χωρίς λεπτομέρειες. Και εγώ είχα πάθει κάτι παρόμοιο με καινούργια μητρική που μου φάνηκε ότι κόλλησε πάνω στο bios update αλλά συγκράτησα το χέρι μου και σκέφτηκα ότι αν ακουμπήσω οτιδήποτε μετά πάει η μητρική και την άφησα λίγο ακόμα και στο τέλος προχώρησε μόνη της. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα