psyastral Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας! Έχω ένα θέμα με το router tg788vn v2 ....το οποίο χρονίζει κανονικά 85mbs άλλα μόλις βάζω usename και passworld με πετάει στο αρχικό μενού του ρουτερ. Ρώτησα το τεχνικό τμήμα της Nova και μου λέει ότι ίσως χρειάζεται το vlan id, το οποίο το ρουτερ μου είναι της cyta και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή.
bill2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Username και pass για να παρεις ip βαζεις ;
psyastral Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Ναι όταν το κάνω όμως με πετάει ξανά στο αρχικό μενού του router και ξανά πρέπει να βάλω κωδικό
SaFiS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Το συγκεκριμένο Modem της Cyta έχει Bug γι’αυτό και σε πετάει έξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να βάλεις Username. Στην Cyta έμπαιναν αυτόματα από την κονσόλα τους. VLAN ID δεν μπορείς να αλλάξεις χωρίς Telnet για το οποίο χρειάζεσαι εννοείται τα Admin credentials που μέχρι και τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά. Γενικά επειδή είναι κλειδωμένο λόγω του Custom firmware δεν θα μπορέσεις να κάνεις αλλαγές. Η Nova γιατί δεν σου στέλνει δικό τους που θα παίξει σίγουρα??
psyastral Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/12/2019 στις 1:38 ΠΜ, SaFiS είπε Το συγκεκριμένο Modem της Cyta έχει Bug γι’αυτό και σε πετάει έξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να βάλεις Username. Στην Cyta έμπαιναν αυτόματα από την κονσόλα τους. VLAN ID δεν μπορείς να αλλάξεις χωρίς Telnet για το οποίο χρειάζεσαι εννοείται τα Admin credentials που μέχρι και τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά. Γενικά επειδή είναι κλειδωμένο λόγω του Custom firmware δεν θα μπορέσεις να κάνεις αλλαγές. Η Nova γιατί δεν σου στέλνει δικό τους που θα παίξει σίγουρα?? Γιατί με τα δικό της κολλάει κάπως έτσι μόνο τα tecnicolor δουλεύουν σωστά στην γραμμή μου και το sercom speed port plus που δοκίμασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα