Προς το περιεχόμενο

Tecnicolor tg788vn v2 Vlan id

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Έχω ένα θέμα με το router  tg788vn v2 ....το οποίο χρονίζει κανονικά 85mbs άλλα μόλις βάζω usename και passworld με πετάει στο αρχικό μενού του ρουτερ. Ρώτησα το τεχνικό τμήμα της Nova και μου λέει ότι ίσως χρειάζεται το vlan id, το οποίο το ρουτερ μου είναι της cyta και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή.  

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο Modem της Cyta έχει Bug γι’αυτό και σε πετάει έξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να βάλεις Username. Στην Cyta έμπαιναν αυτόματα από την κονσόλα τους. VLAN ID δεν μπορείς να αλλάξεις χωρίς Telnet για το οποίο χρειάζεσαι εννοείται τα Admin credentials που μέχρι και τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά. Γενικά επειδή είναι κλειδωμένο λόγω του Custom firmware δεν θα μπορέσεις να κάνεις αλλαγές. Η Nova γιατί δεν σου στέλνει δικό τους που θα παίξει σίγουρα??

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/12/2019 στις 1:38 ΠΜ, SaFiS είπε

Το συγκεκριμένο Modem της Cyta έχει Bug γι’αυτό και σε πετάει έξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να βάλεις Username. Στην Cyta έμπαιναν αυτόματα από την κονσόλα τους. VLAN ID δεν μπορείς να αλλάξεις χωρίς Telnet για το οποίο χρειάζεσαι εννοείται τα Admin credentials που μέχρι και τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά. Γενικά επειδή είναι κλειδωμένο λόγω του Custom firmware δεν θα μπορέσεις να κάνεις αλλαγές. Η Nova γιατί δεν σου στέλνει δικό τους που θα παίξει σίγουρα??

Γιατί με τα δικό της κολλάει κάπως έτσι 

μόνο τα tecnicolor δουλεύουν σωστά  στην γραμμή μου και το sercom speed port plus που δοκίμασα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...