Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Η μακριά οθόνη βολεύει όταν βλέπεις mobile εκδόσεις sites, ειδικά για το feed του Facebook και στην ανάγνωση βιβλίων.
vipdoctor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Φούλ αποτυχία, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι νόημα έχει αυτό το σχεδιαστικό έκτρωμα;
AtiX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2019 στις 7:42 ΜΜ, vipdoctor είπε Φούλ αποτυχία, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι νόημα έχει αυτό το σχεδιαστικό έκτρωμα; Όποιο νόημα είχε τη πριν τα smartphones... Όσο και να μας αρέσουν οι μεγάλες οθόνες κανένας μας δεν θέλει να κουβαλάει μια ρακέτα... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από AtiX 1
MessengerOfGood Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Ποσο κάνει άραγε η αντικατάσταση της οθόνης? 🤔 1
Eloy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Ποσο κάνει άραγε η αντικατάσταση της οθόνης? 🤔 Eξαρτάται... Αν ο χρήστης έχει ωραίο κωλαράκι, λογικά θα παίζει στο ένα νεφρό. Αν δεν έχει, τότε μάλλον στο ένα νεφρό + ένα πόδι...
MessengerOfGood Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Ποσο κάνει άραγε η αντικατάσταση της οθόνης? 🤔 7 ώρες πριν, Eloy είπε Eξαρτάται... Αν ο χρήστης έχει ωραίο κωλαράκι, λογικά θα παίζει στο ένα νεφρό. Αν δεν έχει, τότε μάλλον στο ένα νεφρό + ένα πόδι... Γιατί δεν την βλέπω να αντέχει και πολύ...
duende Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 μου αρεσει, θυμιζει τα κινητα στο "Her" Μενει να υλοποιησει και το αναλογο assistant 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα