Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate 20 pro ή P30 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την ομάδα.

Όπως αναφέρω και στον τίτλο. Υπάρχει κάποιο μέλος που μπορεί να μου προτείνει, ιδανικά έχοντας δοκιμάσει και τα δύο κινητά του τίτλου, ποιο από αυτά είναι ποιο καλή αγορά με βάση την εμπειρία χρήσης του? 

Τις διαφορές στο Hardware τις ξέρω, απλά πως επιρεαζουν την καθημερινή χρήση δεν γνωρίζω.

(πχ ξέρω ότι ο αισθητήρας δαχτυλικου είναι πιο γρήγορος στο P30 αλλά το face unlock του mate πολύ καλύτερο. Λογικά θα με βολέψουν και τα δυο) 

Είμαι πιο πολύ προς το mate λόγω καλύτερης τιμής και ανάλυση οθόνης. Στο P30 pro λόγω κάμερας (σίγουρα με καλύπτει και του mate) και λόγω μπαταρίας. Εχω διαβάσει ότι η μπαταρία αποδίδει καλύτερα από ότι του mate. Επίσης νομίζω είναι πιο καλή επένδυση σε περίπτωση μιας μελλοντικής ανταλλαγής ή πώλησης. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω πως και το απλό p30 αξίζει να μπει στη σύγκριση. Κάμερες λίγο καλύτερες από του mate 20 pro , φτηνότερο με flat οθόνη και 3,5mm υποδοχή. Και πιο βολικό στο χέρι που ίσως μετράει σαν θετικό για κάποιους. Μπαταρία επίσης κρατάει παραπάνω από του mate λόγω μικρότερης οθόνης και χαμηλότερης ανάλυσης υποθέτω. Γενικά δεν βλέπω να προτείνεται και πολύ και μου κάνει εντύπωση.

Επεξ/σία από Dennisbest
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Hlias-- είπε

Επίσης νομίζω είναι πιο καλή επένδυση σε περίπτωση μιας μελλοντικής ανταλλαγής ή πώλησης. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Με βαση τις τιμες απο skroutz που βλεπω,το p30pro αξιζει περισσοτερο μιας και ξεκιναει απο τα 580ευρω,ενω το mate20pro απο τα 510+.

Αν ειχες προλαβει να βρεις το mate κοντα στα 400 που επαιζε πριν καιρο,αυτο θα αξιζε περισσοτερο.

Δημοσ.

P30 pro στις τιμες που τα βρησκεις τωρα εννοείται. Τσεκαρε το honor 20 pro. Ημουν μεταξυ αυτου και του mate 20pro...τα ξεψαχνισα μεχρι να καταληξω στο honor... Πιο καλη μπαταρια.. Πιο πολλη ram 8 αντί 6...πιο καλη καμερα (σχεδον  σαν τ p30 pro) το honor 20 pro σε σχεση με το  mate 20 pro. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...