Lioner Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος γραμμής ΟΤΕ. Στην περιοχή που μένω στην Θεσσαλονίκη έχουμε μέγιστή ταχύτητα 24mb. Ο σκατοΟΤΕ πούλησε 50mb γραμμή στην μητέρα μου, υποσχόντας πως θα πιάναμε στο σπίτι μας τουλάχιστον 40mb. Για την ακρίβεια πιάνουμε 21mb αυτήν την στιγμή. Επικοινώνησα με τον ΟΤΕ μάλωσα μαζί τους γι' αυτό που υποσχέθηκαν στην μητέρα μου, και το αποτέλεσμα που έχουμε. Στην τελική τους ζητώ να κατεβάσουμε το συμβόλαιο στα 24, δεν βλέπω τον λόγο να πληρώνω για 50 ενώ πιάνω 21 και μου απαντάνε πως αν το κάνω αυτό η ταχύτητα της σύνδεσης μου θα πέσει κατα 3-4mb. Επειδή δεν είμαι γνώστης και χρειάζομαι την βοήθεια του κοινού.. 1) Κατά πόσο υφίστατε αυτό? Δηλαδή η σύνδεση μου θα περνάει απο διαφορετική γραμμή απ ότι τώρα και γι' αυτό θα πέσει η ταχύτητα? Είναι αληθές αυτό που λένε? 2) Παίζουμε games στο ίντερνετ, θα δούμε κάποια διαφορά στο ping με 3-4mb λιγότερα? 3) Αξίζει να το γυρίζω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
aek21.23 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Lioner είπε Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος γραμμής ΟΤΕ. Στην περιοχή που μένω στην Θεσσαλονίκη έχουμε μέγιστή ταχύτητα 24mb. Ο σκατοΟΤΕ πούλησε 50mb γραμμή στην μητέρα μου, υποσχόντας πως θα πιάναμε στο σπίτι μας τουλάχιστον 40mb. Για την ακρίβεια πιάνουμε 21mb αυτήν την στιγμή. Επικοινώνησα με τον ΟΤΕ μάλωσα μαζί τους γι' αυτό που υποσχέθηκαν στην μητέρα μου, και το αποτέλεσμα που έχουμε. Στην τελική τους ζητώ να κατεβάσουμε το συμβόλαιο στα 24, δεν βλέπω τον λόγο να πληρώνω για 50 ενώ πιάνω 21 και μου απαντάνε πως αν το κάνω αυτό η ταχύτητα της σύνδεσης μου θα πέσει κατα 3-4mb. Επειδή δεν είμαι γνώστης και χρειάζομαι την βοήθεια του κοινού.. 1) Κατά πόσο υφίστατε αυτό? Δηλαδή η σύνδεση μου θα περνάει απο διαφορετική γραμμή απ ότι τώρα και γι' αυτό θα πέσει η ταχύτητα? Είναι αληθές αυτό που λένε? 2) Παίζουμε games στο ίντερνετ, θα δούμε κάποια διαφορά στο ping με 3-4mb λιγότερα? 3) Αξίζει να το γυρίζω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 1)Μπορεί να πέσει και παραπάνω, μέχρι και 7-8, καθώς είναι δύο εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες ,και παίρνεις απο αλλού ιντερνετ στο adsl και απο αλλού vdsl. 2)το ping είναι αρκετά πιθανό να βελτιωθεί ,ειδικά αν το πας σε fast path που υποστηρίζει το adsl σε αντίθεση με το vdsl.ΟΜΩΣ πρόβλημα θα έχεις όταν συνδέονται παραπάνω συσκευές λόγω μειωμένης ταχύτητας. 3)Απο τη στιγμή όμως που πιάνεις 21,ε είναι κοροιδία να πληρώνεις για 50αρα.. Εγώ σκέψου στη wind πιάνω 63 σε 100αρι πρόγραμμα και αν δε το βελτιώσουν μου είπαν οι ίδιοι οτι θα με πάνε σε 50(αν και πιστεύω πως θα το αυξήσουν καθότι μια περίοδο έπιανα 82)... Δεν μίλησες με το τεχνικό τμήμα του οτε? Μου φαίνεται απίθανο οτι δε το δήλωσαν βλάβη και δεν είπαν οτι θα στο φτιάξουν καθώς 21 είναι υπερβολικά λίγα,και με μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ είναι σίγουρο πως θα δικαιωθείς..
vissman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 5:17 ΜΜ, Lioner είπε Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος γραμμής ΟΤΕ. Στην περιοχή που μένω στην Θεσσαλονίκη έχουμε μέγιστή ταχύτητα 24mb. Ο σκατοΟΤΕ πούλησε 50mb γραμμή στην μητέρα μου, υποσχόντας πως θα πιάναμε στο σπίτι μας τουλάχιστον 40mb. Για την ακρίβεια πιάνουμε 21mb αυτήν την στιγμή. Επικοινώνησα με τον ΟΤΕ μάλωσα μαζί τους γι' αυτό που υποσχέθηκαν στην μητέρα μου, και το αποτέλεσμα που έχουμε. Στην τελική τους ζητώ να κατεβάσουμε το συμβόλαιο στα 24, δεν βλέπω τον λόγο να πληρώνω για 50 ενώ πιάνω 21 και μου απαντάνε πως αν το κάνω αυτό η ταχύτητα της σύνδεσης μου θα πέσει κατα 3-4mb. Επειδή δεν είμαι γνώστης και χρειάζομαι την βοήθεια του κοινού.. 1) Κατά πόσο υφίστατε αυτό? Δηλαδή η σύνδεση μου θα περνάει απο διαφορετική γραμμή απ ότι τώρα και γι' αυτό θα πέσει η ταχύτητα? Είναι αληθές αυτό που λένε? 2) Παίζουμε games στο ίντερνετ, θα δούμε κάποια διαφορά στο ping με 3-4mb λιγότερα? 3) Αξίζει να το γυρίζω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Κοίτα, και εγώ κάπως την πάτησα δλδ ειχα vodafone (πρωην cyta) και σερνόταν έπιανε 8 με το ζόρι και δεν άντεξα μίλησα με ΟΤΕ και με κορόιδεψαν οτι στην περιοχή μου Κηφισια Καλαμαριας μεσο ορο τo 50αρι πρόγραμμα πιανει 35 με 40. την έκανα την αλλαγη άμεσα σε 2 εργασιμες και έβλεπα μόνο 15mbs / 2,8mbs up , μέτα απο δήλωση βλάβης ο τεχνικός που ήρθε κάτω με πηρε τηλ κ μου ειπε οτι μετράει 21 στο καφαο λογο παλαιοτητας του χαλκου για την περιοχη μου και φτάνει 15 σε μενα και οτι γενικά αυτοί στα τηλέφωνα δεν έχουν ακριβής εικόνα σε κάθε περιοχή τι γινεταί. Ναι μεν δεν πίανω την ταχύτητα που ήθελα αλλα είμαι σχεδόν διπλάσιο απο πριν .. και τι να κάνω ? τώρα δίνω 13 ευρω παραπάνω.. μάλιστα εχω και αποσυνδέσεις ενω πριν δεν είχα...κ γω δεν ξερω τι να κάνω. η πολυκατοικία μας εχει κανει εγκατάσταση οπτικών ινων αυτα τα κουτάκια εξω απο καθε διαμέρισμα. έχω και το κουπόνι της επιδότησης και θα κινηθώ για το 100αρι με καλώδια μέσα στο σπίτι που βγαίνει ίδια λεφτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα