KOSTAS4_XT Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γκρίνιιααααα γκρινιαααα γκρινιαααα! Με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Πήραν το τέλειο, και το ανανεώσανε! Βγάζουν w3 reforged, , θέλετε w2 reforged. Αν βγάλουν w2 reforged, θα λέτε "σαν το αυθεντικό δεν ήταν". Βγάζουν Diablo 4, θέλετε d2 remastered. Βγάζουν w3 remastered, θέλετε w4. "Συνέλθετε!" Δεν μπορώ να πω ότι η Blizzard ήταν αυτή που ήταν - ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (με αποκορύφωμα το immortal), αλλά ρε παιδιά, έδειξε τάσεις βελτίωσης και πραγματικά δείχνει να διορθώνει πολλά λάθοι. Εγώ συνεχίζω να στηρίζω αγοράζοντας τα παιχνίδια της - δεν ξεχνώ. Υπενθυμίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ μια εταιρεία επειδή το ΣΠΑΣΜΕΝΟ παιχνίδι που ΚΑΤΕΒΑΣΕ (και νοιώθει hacker) ΔΕΝ του αρέσει. (Δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό....εσείς;) Υποστηρίξτε τους developers. Αν αγοράσετε το προϊόν τους, θα "γράψουν" κι άλλα καλύτερα και δεν θα μείνουν απο δουλειά! Όσοι ασχολούνται με τον προγραμματισμό με καταλαβαίνουν. Το μήνυμα δεν απευθύνετε σε όλους - ακόμα και όχι σε όλους που έκαναν λόγο για w4. - Αυτοί που δεν θα "παρεξηγηθούν" θα με καταλάβουν. Μου θυμήσατε το βίντεο που επισυνάπτω.. Με φιλικούς χαιρετισμούς και καλές γιορτές σε όλους! ΥΓ. Προσπάθησα να διορθώσω πολλές φορές το κείμενο μου - γιατί διοαπίστωσα πως ξεκίνησε με πολύ επιθετικό ύφος - αν και δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου. Για αυτό λοιπόν, αν το βρείτε προσβλητικό, (όχι ρε σαλιάριδες, δεν αντιγράφω κανέναν xD) συγνώμη. Πριν ρωτήσεις "Δηλαδή θες να μου πεις ότι το warcraft 3 ήταν καλύτερο απο το 1 και 2?".. θα σου απαντήσω, άσχετα τι πιστεύω.. "Το αγόρασες;;;;;!!" Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από KOSTAS4_XT 2
panathatube Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, KOSTAS4_XT είπε Γκρίνιιααααα γκρινιαααα γκρινιαααα! Με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Πήραν το τέλειο, και το ανανεώσανε! Βγάζουν w3 reforged, , θέλετε w2 reforged. Αν βγάλουν w2 reforged, θα λέτε "σαν το αυθεντικό δεν ήταν". Βγάζουν Diablo 4, θέλετε d2 remastered. Βγάζουν w3 remastered, θέλετε w4. "Συνέλθετε!" Δεν μπορώ να πω ότι η Blizzard ήταν αυτή που ήταν - ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (με αποκορύφωμα το immortal), αλλά ρε παιδιά, έδειξε τάσεις βελτίωσης και πραγματικά δείχνει να διορθώνει πολλά λάθοι. Εγώ συνεχίζω να στηρίζω αγοράζοντας τα παιχνίδια της - δεν ξεχνώ. Υπενθυμίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ μια εταιρεία επειδή το ΣΠΑΣΜΕΝΟ παιχνίδι που ΚΑΤΕΒΑΣΕ (και νοιώθει hacker) ΔΕΝ του αρέσει. (Δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό....εσείς;) Υποστηρίξτε τους developers. Αν αγοράσετε το προϊόν τους, θα "γράψουν" κι άλλα καλύτερα και δεν θα μείνουν απο δουλειά! Όσοι ασχολούνται με τον προγραμματισμό με καταλαβαίνουν. Το μήνυμα δεν απευθύνετε σε όλους - ακόμα και όχι σε όλους που έκαναν λόγο για w4. - Αυτοί που δεν θα "παρεξηγηθούν" θα με καταλάβουν. Μου θυμήσατε το βίντεο που επισυνάπτω.. Με φιλικούς χαιρετισμούς και καλές γιορτές σε όλους! ΥΓ. Προσπάθησα να διορθώσω πολλές φορές το κείμενο μου - γιατί διοαπίστωσα πως ξεκίνησε με πολύ επιθετικό ύφος - αν και δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου. Για αυτό λοιπόν, αν το βρείτε προσβλητικό, (όχι ρε σαλιάριδες, δεν αντιγράφω κανέναν xD) συγνώμη. Πριν ρωτήσεις "Δηλαδή θες να μου πεις ότι το warcraft 3 ήταν καλύτερο απο το 1 και 2?".. θα σου απαντήσω, άσχετα τι πιστεύω.. "Το αγόρασες;;;;;!!" Προσωπικά επιβραβεύω με τα λεφτά μου εταιρείες όπως η CD Project, όχι εταιρείες που βγάζουν διαρκώς τα ίδια παιχνίδια των δεκαετιών 1990 - 2000 με αναβαθμισμένα γραφικά. 1
NEKROMA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ είχα παίξει το warcraft 2 σε ms dos πολύ πολύ μπροστά από την εποχή του και το 3 πολύ καλό παιχνίδι αν και το warcraft2 ιδικά στον ήχο δεν το φτάνει κανένα game,κανονικά όσοι έχουν τα αυθεντικά παιχνίδια αυτά τα updates πρέπει να τα δίνουν δωρεάν, το dawn of war δεν θα το φτάσουν φυσικά Πότε που συνεχίζει και δίνει παιχνιδαρες 1,2,3 1
tsibosp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, X4Tz1S είπε Προσωπικά αδιάφορο , θα προτιμούσα να γινόταν το 2 που δύσκολα παίζεται τώρα πια παρά το 3 που έχει ήδη 3D graphics Το 3 εκανε το μπαμ και με αυτο ειναι λογικο να ξεκινησουν. Αν παει καλα νομιζω δεν θα ειναι δυσκολο να κανουν κατι παρομοιο για το 1 και το 2 και να τα βγαλουν σε ενα πακετο. Επισης για αυτους που λενε οτι ειναι το ιδιο πραγμα εντελως, δεν ειναι. H υποθεση εχει καποιες αλλαγες γτ πλεον ειναι canon τα παντα και θα ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα του lore του WoW.
makoylino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, KOSTAS4_XT είπε Γκρίνιιααααα γκρινιαααα γκρινιαααα! Με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Πήραν το τέλειο, και το ανανεώσανε! Βγάζουν w3 reforged, , θέλετε w2 reforged. Αν βγάλουν w2 reforged, θα λέτε "σαν το αυθεντικό δεν ήταν". Βγάζουν Diablo 4, θέλετε d2 remastered. Βγάζουν w3 remastered, θέλετε w4. "Συνέλθετε!" Δεν μπορώ να πω ότι η Blizzard ήταν αυτή που ήταν - ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (με αποκορύφωμα το immortal), αλλά ρε παιδιά, έδειξε τάσεις βελτίωσης και πραγματικά δείχνει να διορθώνει πολλά λάθοι. Εγώ συνεχίζω να στηρίζω αγοράζοντας τα παιχνίδια της - δεν ξεχνώ. Υπενθυμίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ μια εταιρεία επειδή το ΣΠΑΣΜΕΝΟ παιχνίδι που ΚΑΤΕΒΑΣΕ (και νοιώθει hacker) ΔΕΝ του αρέσει. (Δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό....εσείς;) Υποστηρίξτε τους developers. Αν αγοράσετε το προϊόν τους, θα "γράψουν" κι άλλα καλύτερα και δεν θα μείνουν απο δουλειά! Όσοι ασχολούνται με τον προγραμματισμό με καταλαβαίνουν. Το μήνυμα δεν απευθύνετε σε όλους - ακόμα και όχι σε όλους που έκαναν λόγο για w4. - Αυτοί που δεν θα "παρεξηγηθούν" θα με καταλάβουν. Μου θυμήσατε το βίντεο που επισυνάπτω.. Με φιλικούς χαιρετισμούς και καλές γιορτές σε όλους! ΥΓ. Προσπάθησα να διορθώσω πολλές φορές το κείμενο μου - γιατί διοαπίστωσα πως ξεκίνησε με πολύ επιθετικό ύφος - αν και δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου. Για αυτό λοιπόν, αν το βρείτε προσβλητικό, (όχι ρε σαλιάριδες, δεν αντιγράφω κανέναν xD) συγνώμη. Πριν ρωτήσεις "Δηλαδή θες να μου πεις ότι το warcraft 3 ήταν καλύτερο απο το 1 και 2?".. θα σου απαντήσω, άσχετα τι πιστεύω.. "Το αγόρασες;;;;;!!" Γιατί πιστεύεις δεν έχουν αγοράσει το 3? Μόνο εγώ το έχω 3 φορες. Βάλε μόνο τα ίντερνετ καφέ παλιότερα που έπαιρναν 20 τουλάχιστον 1
KOSTAS4_XT Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, NEKROMA είπε Εγώ είχα παίξει το warcraft 2 σε ms dos πολύ πολύ μπροστά από την εποχή του και το 3 πολύ καλό παιχνίδι αν και το warcraft2 ιδικά στον ήχο δεν το φτάνει κανένα game,κανονικά όσοι έχουν τα αυθεντικά παιχνίδια αυτά τα updates πρέπει να τα δίνουν δωρεάν, το dawn of war δεν θα το φτάσουν φυσικά Πότε που συνεχίζει και δίνει παιχνιδαρες 1,2,3 Δεν έχεις άδικο! Αν και θεωρώ λίγο πιο δίκαιο να το έδιναν έστω με ένα κοστολόγιο που αντιστοιχεί σε "update" και όχι full game. Να σου πω την αλήθεια, έτυχε να αγοράσω το w3 digital πριν απο 3-4 χρόνια αν θυμάμαι καλά στα 20 ευρώ... Τώρα δίνω άλλα 30. 😕 Ο μόνος λόγος που μπορώ να τους δικαιολογήσω, είναι ότι πρόσθεσαν "παρελκόμενα - αν και ανούσια" features. Τουλάχιστον θα έχει (απο όσα έχω μάθει) νέα cut-scenes! 3 λεπτά πριν, makoylino είπε Γιατί πιστεύεις δεν έχουν αγοράσει το 3? Μόνο εγώ το έχω 3 φορες. Βάλε μόνο τα ίντερνετ καφέ παλιότερα που έπαιρναν 20 τουλάχιστον Σωστός! Αν υπάρχουν κάποια games που όσοι είμαστε άνω των 30 έχουμε original, νομίζω είναι τα Diablo 1, 2 (+LoD) και W3 xD . Και ναι τα έχουμε αγοράσει πολλές φορές! Δυστυχώς εμάς μας ξεχνάνε. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από KOSTAS4_XT
makoylino Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Στις 20/12/2019 στις 6:44 ΜΜ, KOSTAS4_XT είπε Δεν έχεις άδικο! Αν και θεωρώ λίγο πιο δίκαιο να το έδιναν έστω με ένα κοστολόγιο που αντιστοιχεί σε "update" και όχι full game. Να σου πω την αλήθεια, έτυχε να αγοράσω το w3 digital πριν απο 3-4 χρόνια αν θυμάμαι καλά στα 20 ευρώ... Τώρα δίνω άλλα 30. 😕 Ο μόνος λόγος που μπορώ να τους δικαιολογήσω, είναι ότι πρόσθεσαν "παρελκόμενα - αν και ανούσια" features. Τουλάχιστον θα έχει (απο όσα έχω μάθει) νέα cut-scenes! Σωστός! Αν υπάρχουν κάποια games που όσοι είμαστε άνω των 30 έχουμε original, νομίζω είναι τα Diablo 1, 2 (+LoD) και W3 xD . Και ναι τα έχουμε αγοράσει πολλές φορές! Δυστυχώς εμάς μας ξεχνάνε. Όλα δείχνουν πηγαίνουν στα free online ktlp Κάθε εποχή έχει τα δικά της... Ας έχουμε wc2 battle net σε δισκάκι Ελπίζω να αντέξει, για μα θυμόμαστε πως ξεκίνησαν όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα