Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, james01gr είπε αλλά πόσο σου παίρνει να περάσεις 25 σελίδες στον υπολογιστή (που σίγουρα δεν είανι και βιβλίο σε πυκνότητα γραφής); 50 ώρες
Γιαούρτι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 7:14 ΜΜ, nogoso είπε 50 ώρες καθαρή δουλειά ενώ θα το δουλέψει ο τυπογραφος πάντως είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Και αν σκεφτούμε ότι θα πληρώσει και τον τυπογραφο και ίσως και αυτόν που έκανε την επιλογή των κρασιών.... Δηλαδή τελικό κόστος πόσο θα έχει; 1000€ για κατάλογο; Δεν ξέρω τι δουλειά έκανες οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι καλά, λίγα ή πολλά. αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Μπορεί η δουλειά σου να είναι καλή αλλά δε νομίζω ο φίλος να είχε στο μυαλό του ότι για έναν κατάλογο θα δώσει τόσα χρήματα. Δε ξέρω μπορεί να κάνω λάθος αλλά το θεωρώ πολύ πιθανό να στραβώνει και να είχε στο νου ότι θα καθαρίσει με κανένα 50αρι. αν πρέπει να κάνει δουλειά και ο τυπογράφος, να πληρωθεί και η εκτύπωση..... τόσα θα φτάσει αυτός ο κατάλογος; έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να δω το αποτέλεσμα και δε καταλαβαίνω πως βγαίνουν τόσες ώρες. Εκτός αν για το κάθε κρασί έψαχνες εσύ στο νετ για πληροφορίες. Εκεί εντάξει. Ή αν έλεγες ότι το έκανες στο photoshop (ή κάτι παρόμοιο) ολόκληρο, μαζί με τα γραφικά ώστε ο τυπογράφος να πατήσει απλά ένα print.
andrapos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Και εμενα μου φαίνεται πολύ 50 ώρες για 25 σελίδες,2 ώρες ανά σελίδα δηλαδή.Και θες να ζητήσεις 12 ευρώ ανά σελίδα;Σε φίλο;Έπρεπε τουλάχιστον να του αναφέρεις από πριν την τιμή.
forgotten Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 ας το παμε ετσι 50 ωρες ισοδυναμουν με 6 οκταωρα , επι μια καλη αμοιβη των 30 ευρω ανα 8οκταωρο ισοδυναμουν με 180 ευρω , εφοσον προκειται για φιλους κλπ καντο 150ε ,τλχιστο ετσι θα το υπολογιζα εγω
Baator Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 50 εργάσιμες ώρες για 25 σελίδες που απλά λέει όνομα κρασιού και περιγραφή είναι ΠΑΡΑ πολλές και δεν καταλαβαίνω και εγώ πως βγαίνουν. "Πινακάκια, επικεφαλίδες και περιγραφές" δεν είναι τίποτα, δεν είναι κάτι το δύσκολο. 500 κρασιά να έχει, μιας μέρας δουλειά θα ήταν για έναν υπάλληλο που ξέρει τι κάνει. Να ζητήσεις 300 ευρώ σε φίλο για αυτήν την δουλειά, να του δώσεις δηλαδή ένα αρχείο Word που απλά λέει όνομα κρασιού και περιγραφή θα μου φαινότανε κλέψιμο. Απλά όντως απορώ, 7 μέρες δουλειά για κάτι τέτοιο είναι εξωφρενικό, εκτός και αν έκανες κάτι ακόμα που δεν ανέφερες στο αρχικό ποστ.
stelios_2809 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση , δες το minimum ποσό που θα ήθελες να λάβεις από τον φίλο σου. Σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζω το έργο σου , αλλά είναι ο μόνος τρόπος να μάθεις από αυτό και την επόμενη φορά να είσαι πιο έτοιμος. Σε β χρόνο μάθε και τι κόστησε όλο το project στον φίλο σου για να έχεις μια καλύτερη εικόνα.
sfakattack Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά παίδες, πήγα έκανα ένα γεύμα με ένα ωραίο wagyu a5 steak και ήρθαμε στα ίσια μας.... Μοναδική εμπειρία 1
vamvakoolas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 καποτε ενας φιλοσοφος ειχε πει "τα χρηματα ειναι απλως επιβραδευση του κοπου" για εσενα προφανως η επιβραδευση ειναι μια μπριζολα. 1
sfakattack Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε καποτε ενας φιλοσοφος ειχε πει "τα χρηματα ειναι απλως επιβραδευση του κοπου" για εσενα προφανως η επιβραδευση ειναι μια μπριζολα. Ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο γεύμα ,που δεν το κάνεις κάθε μέρα, για κάποιους είναι προτεραιότητα φίλε, ιδιαίτερα όταν η εργασία ήταν για φίλο. Όλοι ευχαριστημένοι, δε μπορώ να καταλάβω γιατί να το χλευάζεις... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από sfakattack 2
Dante80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Βασικά, αυτό ήταν το καλύτερο δυνατό τέλος..C: Μα καλά τρομάρα τους...25 σελίδες κρασία; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα