Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα

μενω στο πατρικο μου, ειναι στο ονομα μου το δηλωνω κανονικα στις δηλωσεις μου

ο λογαριασμος ευδαπ ειναι στο ονομα του πατερα μου, τοχαμε αφησει ετσι

ηθελα να κανω λογαριασμο στο σιτε της ΕΥΔΑΠ και οταν εβαλα τα στοιχεια μου , ειδε οτι ειναι στο ονομα/αφμ του πατερα μου και δε με αφησε να προχωρησω

πηγα να κανω την αλλαγη ονοματος μεσω του σιτε της ΕΥΔΑΠ και σε καποια φαση ειχε πεδιο να ανεβασω το μισθωτηριο συμβολαιο, δεν εχω κατι τετοιο μιας και μου ανηκει το σπιτι, οποτε δε το προχωρησα. ξερει κανεις τι κανω τωρα? να βαλω το τελευταιο Ε9 η ειναι λαθος?  να παω σε ΚΕΠ δε θα το αποφυγω?

Επεξ/σία από MariaLog
Δημοσ.

ρωταω γιατι στα δικαιολογιτικα δεν ελεγε κατι για μισθωτηριο.

λογαριασμο ,αφμ, αντε και ενα Ε9.

πρεπει να βρω συμβολαιο σπιτιου να εχω μαζι μου??

Δημοσ.

Λογικα η online φορμα πρεπει να προχωραει και χωρις μισθωτηριο.Αλλα επειδη εδω ειναι e-Ελλαδα και δεν ξερεις πως θα ξυπνησει η καθε ηλεκτρονικη αιτηση (δες και μερισμα ) τραβα στο κεπ που ειναι ανοικτο πολλες ωρες και δεν εχει και μεγαλες ουρες .Στα δικαιολογητικα δεν λεει για συμβολαιο αλλα επειδη εδω ειναι Ελλαδα , αν το βρεις παρε το (βγαλε και μια φωτοτυπια , να υπαρχει ετσι και αλλιως ) , να εισαι σιγουρη

Και βασικα, για σημαντικα εγγραφα οπως το συμβολαιο σπιτιου καλο ειναι να υπαρχουν και αντιγραφα επικυρωμενα (οπου και οπως χρειαζεται)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MariaLog είπε

ρωταω γιατι στα δικαιολογιτικα δεν ελεγε κατι για μισθωτηριο.

λογαριασμο ,αφμ, αντε και ενα Ε9.

πρεπει να βρω συμβολαιο σπιτιου να εχω μαζι μου??

Ναι το εκανα και εγω αυτο.

Επεξ/σία από xp-user
.
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω παιδια 

Τελικα πηγα κεπ, θελαν τονν τελευταιο λογαριασμο εξοφλημενο, το Ε9 και φωτ. Ταυτοτητας, θα τα παω στο κεπ που τοχω κοντα 

EDIT:ε το ποσταρε απτο δικο μου, καταλαβαινετε ολοι τι τραβαω, οταν το δει θα φαω παντοφλα στο κεφαλι οπως θα κοιμαμαι

Επεξ/σία από Deep2deep

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...