Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Πλεον η παρανομη επανσυνδεση θεωρειται ρευματοκλοπη... Μονο η ΔΕΔΔΗΕ μπορει να ανοιξει την παροχη... Και μονο αυτη!! Απαγορευεται ρητα απο αλλον .. Εχει προστιμο 450 ευρω + φπα 24% και η κομμενη σφραγιδα 16 ευρω..Και ουτε θα ξηλωσουν τον μετρητη... Απλα θα το κοψουν με αλλον τροπο... https://www.deddie.gr/media/1837/ρυθμιστικο-πλασιο-ρευματοκλοπων.pdf https://www.deddie.gr/media/1421/εγχειρίδιο-ρευματοκλοπών.pdf Μην ανησυχείς σε περιπτώσεις που η ρευματοκλοπή συνεχίζεται... τότε έρχεται το ΔΕΔΔΗΕ και αφαιρεί ολικά τον μετρητή (κάτι ξέρω πίστεψε με) άμεσα γίνεται καταγγελία της σύμβασης προμήθειας ρεύματος στην ΔΕΗ ή στον οποιοδήποτε πάροχο άμεσα σου βγαίνει τελικός λογαριασμός από τον πάροχο (ΔΕΗ) εννοείτε ότι σου έρχεται και το "κουστούμι" δηλαδή το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσεις φυσικά και αν ξανά θες ρεύμα τότε πληρώνεις πρώτα για ΥΔΕ (πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου) μετά πας να υπογράψεις νέα σύμβαση προμήθειας ρεύματος με την ΔΕΗ ή όποιον πάροχο θες έρχεται το ΔΕΔΔΗΕ και σου βάζει μετρητή και κάνει την σύνδεση ρεύματος (άγνωστο βέβαια πόσο πληρώνεις στο ΔΕΔΔΗΕ τουλάχιστον προς το παρών) σύντομα θα μάθω καθώς έχει συμβεί σε ακίνητο που ενοικιάζει η εταιρεία που εργάζομαι και επειδή το διαχειρίζομαι εγώ το θέμα θα σας πω τελικά πόσο βγήκε το "κουστούμι" της ρευματοκλοπής την οποία δεν κάναμε εμείς φυσικά αλλά άγνωστοι τα ακίνητα (για οικιακή χρήση όχι επαγγελματική) που ενοικιάζουμε ως εταιρεία πληρώνουμε κανονικά τα ενοίκια - κοινόχρηστα - ρεύμα - νερό (δεν έχουμε κανένα όφελος να "κλέψουμε ρεύμα" αυτό εξήγησα στην ΔΕΗ και στο ΔΕΔΔΗΕ και πρότειναν σε τέτοιες περιπτώσεις να γίνει "ειδική κατασκευή" και να μπει ο μετρητής και να βάλουμε κάμερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Ο διακοπτης θα κατεβει αποψε απο οσο καταλαβα. Δυστυχως υπαρχει ασυνενοησια και αμα ο αλλος πεισμωσει και εχει πεισει τον εαυτο του οτι ειναι "κακομοιρης" και "δεν εχει" αυτο δεν αλλαζει στο μυαλο του. Περαστικα μας λοιπον. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας σε ολους.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Angelo2 είπε Ο διακοπτης θα κατεβει αποψε απο οσο καταλαβα. Δυστυχως υπαρχει ασυνενοησια και αμα ο αλλος πεισμωσει και εχει πεισει τον εαυτο του οτι ειναι "κακομοιρης" και "δεν εχει" αυτο δεν αλλαζει στο μυαλο του. Περαστικα μας λοιπον. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας σε ολους. Σου εύχομαι Καλή Τύχη και Καλό Κουράγιο Αν μπορείς να μετακομίσεις κάνε το συντομότερο (συμβουλή μου) Ευτυχώς στην πολυκατοικία (20 διαμερίσματα) που είμαι ιδιοκτήτης και διαχειριστής (έως 31/12/2019) καθώς αρκετά έμεινα εγώ καιρός να αλλάξει το τελευταίο μου έργο ήταν να γίνουμε η πρώτη πολυκατοικία που μπήκε στην δράση sfbb.gr (για τις οπτικές ίνες στην περιοχή του παγκρατίου) υποδομή περιοχής (Βύρωνα) VODAFONE πάροχος σύνδεσης FTTH COSMOTE/VODAFONE/WIND) δεν έχουμε τέτοιους ναι καταλαβαίνω ότι υπάρχει φτώχεια/ανεργία και ευχαρίστως να βοηθήσω (έχουν τύχει περιπτώσεις στην πολυκατοικία) αλλά να με περνάνε για κορόιδο ή "μακάκα" δεν παίζει το σενάριο...
Lousy Offcomer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, ikorolis είπε Σου εύχομαι Καλή Τύχη και Καλό Κουράγιο Αν μπορείς να μετακομίσεις κάνε το συντομότερο (συμβουλή μου) Ευτυχώς στην πολυκατοικία (20 διαμερίσματα) που είμαι ιδιοκτήτης και διαχειριστής (έως 31/12/2019) καθώς αρκετά έμεινα εγώ καιρός να αλλάξει το τελευταίο μου έργο ήταν να γίνουμε η πρώτη πολυκατοικία που μπήκε στην δράση sfbb.gr (για τις οπτικές ίνες στην περιοχή του παγκρατίου) υποδομή περιοχής (Βύρωνα) VODAFONE πάροχος σύνδεσης FTTH COSMOTE/VODAFONE/WIND) δεν έχουμε τέτοιους ναι καταλαβαίνω ότι υπάρχει φτώχεια/ανεργία και ευχαρίστως να βοηθήσω (έχουν τύχει περιπτώσεις στην πολυκατοικία) αλλά να με περνάνε για κορόιδο ή "μακάκα" δεν παίζει το σενάριο... Το ότι παραδίδεις στις 31/12 πολύ το ζηλεύω... Η εμπειρία μου (μακρόχρονη) στις διαχειρίσεις πολυκατοικιών έχει δείξει ότι όλοι κλαίγονται ότι δεν έχουν για φυσικό αέριο, ρεύμα, συντήρηση/μερεμέτια αλλά τα ζαντολάστιχα/iphone/louis vuitton/τρίχες κατσαρές είναι αδιαπραγμάτευτα. Και το χειρότερο είναι ότι λέγε-λέγε έχουν αρχίσει και πιστεύουν τις ανοησίες που λένε. Λίγες οι εξαιρέσεις.. Εάν βρισκόμουν πάντως στην κατάσταση του νηματοθέτη θα είχα φύγει και δεν θα χαλιόμουν περαιτέρω. Φυσικά έτσι απαξιώνεται το διαμέρισμα/ιδιοκτησία που ναι μεν ενδιαφέρει κάποιον αλλά το σύνολο του έμψυχου της πολυκατοικίας δεν το "διαβάζω" και πολύ υπεύθυνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lousy Offcomer είπε Το ότι παραδίδεις στις 31/12 πολύ το ζηλεύω... Η εμπειρία μου (μακρόχρονη) στις διαχειρίσεις πολυκατοικιών έχει δείξει ότι όλοι κλαίγονται ότι δεν έχουν για φυσικό αέριο, ρεύμα, συντήρηση/μερεμέτια αλλά τα ζαντολάστιχα/iphone/louis vuitton/τρίχες κατσαρές είναι αδιαπραγμάτευτα. Και το χειρότερο είναι ότι λέγε-λέγε έχουν αρχίσει και πιστεύουν τις ανοησίες που λένε. Λίγες οι εξαιρέσεις.. Εάν βρισκόμουν πάντως στην κατάσταση του νηματοθέτη θα είχα φύγει και δεν θα χαλιόμουν περαιτέρω. Φυσικά έτσι απαξιώνεται το διαμέρισμα/ιδιοκτησία που ναι μεν ενδιαφέρει κάποιον αλλά το σύνολο του έμψυχου της πολυκατοικίας δεν το "διαβάζω" και πολύ υπεύθυνο. 10 χρόνια διαχειριστής είναι πάρα πολλά (ειδικά όταν δουλεύεις σε πολυεθνική εταιρεία που ολοένα αυξάνονται οι απαιτήσεις παράλληλα με τον μισθό) το τελευταίο μου έργο ήταν οι οπτικές ίνες η τελευταία μου προσφορά στην πολυκατοικία θα είναι έρευνα αγοράς για το θέμα θέρμανσης καθώς τώρα έχουμε κεντρική θέρμανση πετρελαίου και θέλουμε να βάλουμε φυσικό αέριο λόγω της εργασίας μου επειδή έχω τις κατάλληλες γνωριμίες με τους κατάλληλους ανθρώπους και συνεργασία με όλες τις εταιρείες θα φέρω τις προσφορές και ας αποφασίσουν ότι θέλουν άλλωστε δεν με ενδιαφέρει εμένα (διακοσμητική έχω την κεντρική θέρμανση) καθώς έχω νέα κλιματιστικά τύπου inverter , κουφώματα αλουμινίου , τζάκι και όλη η πολυκατοικία έχει θερμομόνωση (20-24 βαθμούς θερμοκρασία έχω στο διαμέρισμα)
Lousy Offcomer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Έβαλα οπτικές στην πολυκατοικία από τον μάρτιο, ήμουν ο πρώτος στην περιοχή. Πριν 6 χρόνια φυσικό αέριο. Κυνηγάω νομικά από το '14 αυτούς που έχουν βαρέσει κανόνι και τώρα προσπαθώ να αποκαταστήσω κάτι θέματα ομβρίων για την ΕΥΔΑΠ. Επόμενο project: έλεγχος στατικής επάρκειας και αντικατάσταση πίνακα κουδουνιών. Στη γενική συνέλευση που έγινε πριν μία βδομάδα δεν τους ενδιέφεραν τα νομικά αλλά το 90% του χρόνου το φάγαμε στο να με πείσουν να ανάβουμε πιο πολλές ώρες το καλοριφέρ. Όταν όμως έρθει η ώρα της πληρωμής θα αρχίσει η γκρίνια... Αυτό πλέον το έχω βαρεθεί.. Καλές γιορτές σε όλους! 5
fsbmaniac Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Angelo2 είπε Γεια σε ολους, εχω δει κατα καιρους διαφορα θεματα με σπιτι και οικοδομες και θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Χθες η ΔΕΗ μας εκοψε το ρευμα οικοδομης λογω χρεων. Για την ιστορια, "εμεις" πληρωναμε κανονικα. Οταν επεσε ο διακοπτης, φυσικα σβησαν ολα, ασανσερ, φωτα, θυροτηλεφωνα, κουδουνια και κεραια (κεντρικη). "Καποιος" σηκωσε τον φωτισμο και την κεραια αλλα οχι το ασανσερ που προφανως τραβα και το περισσοτερο ρευμα. Προσπαθησα να βρω στο Gοogle καποιο εγγραφο κυρωσεων η οτιδηποτε αλλα δεν καταφερα κατι. Καταγγελια στη ΔΕΗ δεν θα ηθελα να κανω προς το παρον. Συνελευση οικοδομης δεν ειναι ευκολο αν γινει, τα μπατακια κλαινε "δεν εχω ψωμι, α μια στιγμη ηρθε το ντελιβερι" καταστασεις, Καποιοι αγνοουν επιδεικτικα και καποιοι αλλοι ειμαστε ηδη στα μαχαιρια για υπαρχουσες φθορες που δεν αποκαθιστουν. Καθε προταση, νομιμη κινηση η αλλη ιδεα, δεκτη, πρωτον να κοπει η τροφοδοσια της κεντρικης να τους τσουξει και κατοπιν οτι αλλο μπορει να γινει? Ευχαριστω. Edit: o διαχειριστης χωρισε και μενει αλλου... Δώστε τη διαχείριση σε εταιρία που συνεργάζεται με δικηγόρους για να γίνουν εξώδικα . Μην πιστεύεις κανέναν οι λεγόμενοι φτωχοδιαβολοι γυφτοελληνες είναι παντού γύρω μας. Από δικηγόρο που ασχολείται με τέτοια θέματα οι 9στους 10 έχουν να δώσουν αλλά βάζουν άλλες προτεραιότητες όπως εκδρομές αμάξι κινητό κτλ ... Παίρνουν επιδόματα , τους χάρισαν τα κόκκινα δάνεια σε πιστωτικές κάρτες με κούρεμα 80-90% ... !!! Ψάξτε αποφάσεις ... ! 7
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lousy Offcomer είπε Έβαλα οπτικές στην πολυκατοικία από τον μάρτιο, ήμουν ο πρώτος στην περιοχή. Πριν 6 χρόνια φυσικό αέριο. Κυνηγάω νομικά από το '14 αυτούς που έχουν βαρέσει κανόνι και τώρα προσπαθώ να αποκαταστήσω κάτι θέματα ομβρίων για την ΕΥΔΑΠ. Επόμενο project: έλεγχος στατικής επάρκειας και αντικατάσταση πίνακα κουδουνιών. Στη γενική συνέλευση που έγινε πριν μία βδομάδα δεν τους ενδιέφεραν τα νομικά αλλά το 90% του χρόνου το φάγαμε στο να με πείσουν να ανάβουμε πιο πολλές ώρες το καλοριφέρ. Όταν όμως έρθει η ώρα της πληρωμής θα αρχίσει η γκρίνια... Αυτό πλέον το έχω βαρεθεί.. Καλές γιορτές σε όλους! Επίσης και εδώ στην περιοχή από τον Μάρτιο του 2019 έχουμε οπτικές ίνες πρώτη πολυκατοικία - πρώτος πελάτης / διαχειριστής - πρώτη εγκατάσταση και αρκετές μέρες κανονική άδεια (χαμένες) αλλά άξιζαν τον κόπο καθώς έχω FTTH 100/10 και σύντομα ελπίζω να αξιωθώ να το κάνω 1000/100. όταν είχε έρθει το φυσικό αέριο στην περιοχή δεν ήθελαν για αυτό θέλω να τους κάνω αυτό το δώρο (φυσικό αέριο) για να ηρεμήσει ο επόμενος διαχειριστής από την "ατάκα" τι ώρα θα ανάψει το καλοριφέρ ο καυστήρας θα μένει ανοιχτός και ότι ώρα θέλει ο καθένας θα ανάβει το καλοριφέρ όσες ώρες γουστάρει και ανάλογα θα χρεώνεται/πληρώνει στην εταιρεία φυσικού αερίου Spoiler είμαστε μια πολυκατοικία 20 διαμερισμάτων η οποία έχει έναν καυστήρα/λέβητα πετρελαίου (50 ετών αμερικάνικο) με δύο δεξαμενές πετρελαίου 1.800 λίτρων καινούργιο κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα καινούργιος μηχανικός/ηλεκτρολογικός/ηλεκτρονικός εξοπλισμός του ασανσέρ (ας είναι ο θάλαμος 50 ετών) πόρτα ασφαλείας κεντρικής εισόδου (λόγοι ασφαλείας) με αυτόματο κλείδωμα καινούργια κουδούνια πόρτες ασφαλείας (αντέχουν σε φωτιά/πλημμύρες) για κλιμακοστάσιο/λεβητοστάσιο κάμερες ασφαλείας και φώτα με ανιχνευτές σε όλα τους κοινόχρηστους χώρους με καταγραφικό και εννοείται άδεια από την αρμόδια αρχή (λόγοι ασφαλείας) σύστημα πυρανίχνευσης/πυρασφάλειας/πυρόσβεσης από ταράτσα έως είσοδο που εξασφαλίζει ασφαλή έξοδο νομίζω ότι αρκετά έκανα 10 χρόνια...θα μου πεις είναι και το δικό σου σπίτι...ναι.. Καλές γιορτές σε όλους/ες με υγεία. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από ikorolis
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Lousy Offcomer είπε Το ότι παραδίδεις στις 31/12 πολύ το ζηλεύω... Η εμπειρία μου (μακρόχρονη) στις διαχειρίσεις πολυκατοικιών έχει δείξει ότι όλοι κλαίγονται ότι δεν έχουν για φυσικό αέριο, ρεύμα, συντήρηση/μερεμέτια αλλά τα ζαντολάστιχα/iphone/louis vuitton/τρίχες κατσαρές είναι αδιαπραγμάτευτα. Και το χειρότερο είναι ότι λέγε-λέγε έχουν αρχίσει και πιστεύουν τις ανοησίες που λένε. Λίγες οι εξαιρέσεις.. Εάν βρισκόμουν πάντως στην κατάσταση του νηματοθέτη θα είχα φύγει και δεν θα χαλιόμουν περαιτέρω. Φυσικά έτσι απαξιώνεται το διαμέρισμα/ιδιοκτησία που ναι μεν ενδιαφέρει κάποιον αλλά το σύνολο του έμψυχου της πολυκατοικίας δεν το "διαβάζω" και πολύ υπεύθυνο. Που να παμε φιλε μου με ενα μισθο? Τουλαχιστον δεν εχουμε ενοικιο και βγαινουμε περα. Το κακο ειναι οτι εχασα την ψυχραιμια μου και μαλλον ειπα πολλα μετα απο ωρες (οσες ωρες ζωη εχει και το νημα) εξηγωντας ξανα και ξανα σε τρεις οροφους οτι η πραξη ειναι παρανομη της επανασυνδεσης και ποιος ρε παιδια θα αναλαβει την ευθυνη, θα φαμε προστιμο δεν ειναι ηλιθια η ΔΕΗ και εμεις οι εξυπνοι κλπ κλπ κλπ και ποιος τελικα σηκωσε τον διακοπτη? Αυτο που καποιοι ξερουν αλλα "δεν ξερουν" ειλικρινα με τρελανε το να πουλανε τρελα και να τα γυριζουν απο εδω κ απο εκει. Ε και μετα τα ελεγα χωρις φιλτρο.... Οπως και να εχει, πλεον ειμαι ο κακος, αγενης γειτονας και ο ηρωας ειναι κλασσικα αυτος που "ανωνυμα" σηκωσε τον διακοπτη και εσωσε τις πρωινες κυριες που δεν θα φευγουν στα σκοταδια και τις βραδυνες κυριες που δεν θα χανουν τα τουρκικα σηριαλ. Δεν ξερω αν ειρωνευομαι η αν το λεω με πικρια. Υποψιαζομαι οτι απο αυριο δεν θα μου πολυμιλανε αλλα αυτο ισως ναναι και για καλο. Παραμενω θυμωμενος μονο με τον εαυτο μου που εχασα την ψυχραιμια μου. Με την ΔΕΗ οτι ειναι να γινει ας γινει, εχει διαχειριστη η οικοδομη και σε γραφειο πληρωνουμε/βγαζει το ποσο, ας βγαλουν ακρη.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε Δώστε τη διαχείριση σε εταιρία που συνεργάζεται με δικηγόρους για να γίνουν εξώδικα . Μην πιστεύεις κανέναν οι λεγόμενοι φτωχοδιαβολοι γυφτοελληνες είναι παντού γύρω μας. Από δικηγόρο που ασχολείται με τέτοια θέματα οι 9στους 10 έχουν να δώσουν αλλά βάζουν άλλες προτεραιότητες όπως εκδρομές αμάξι κινητό κτλ ... Παίρνουν επιδόματα , τους χάρισαν τα κόκκινα δάνεια σε πιστωτικές κάρτες με κούρεμα 80-90% ... !!! Ψάξτε αποφάσεις ... ! στην τελευταία ΓΣ που έγινε για την αλλαγή διαχειριστή (ώστε να παραδώσω και να φύγω ήρεμα/ήσυχα όπως μπήκα) εγώ το πρότεινα αυτό με την εταιρεία (αυτή που συνεργαζόμαστε για την έκδοση κοινοχρήστων (κάμποσα χρόνια) έχει και διαχείριση αλλά η πλειοψηφία δεν ήθελε έτσι τα πήρε άλλος και όσο αντέξει προσπάθησαν να με πείσουν με "χρήματα" ως μισθό διαχειριστή αλλά αρνήθηκα καθώς έχω πολύ καλή δουλειά με καλό μισθό φαντάζομαι ότι θα γίνει το ίδιο όταν δεν αντέξει ο άλλος και θα ξανά έχω πρόταση πάλι με χρήματα αλλά πάλι θα προτείνω εταιρεία καθώς εγώ δεν θέλω πλέον είμαι 47 πλησιάζω τα 48 καιρός είναι να ασχοληθώ με την οικογένεια μου (εκτός την εργασία μου) 8 λεπτά πριν, Angelo2 είπε Που να παμε φιλε μου με ενα μισθο? Τουλαχιστον δεν εχουμε ενοικιο και βγαινουμε περα. Το κακο ειναι οτι εχασα την ψυχραιμια μου και μαλλον ειπα πολλα μετα απο ωρες (οσες ωρες ζωη εχει και το νημα) εξηγωντας ξανα και ξανα σε τρεις οροφους οτι η πραξη ειναι παρανομη της επανασυνδεσης και ποιος ρε παιδια θα αναλαβει την ευθυνη, θα φαμε προστιμο δεν ειναι ηλιθια η ΔΕΗ και εμεις οι εξυπνοι κλπ κλπ κλπ και ποιος τελικα σηκωσε τον διακοπτη? Αυτο που καποιοι ξερουν αλλα "δεν ξερουν" ειλικρινα με τρελανε το να πουλανε τρελα και να τα γυριζουν απο εδω κ απο εκει. Ε και μετα τα ελεγα χωρις φιλτρο.... Οπως και να εχει, πλεον ειμαι ο κακος, αγενης γειτονας και ο ηρωας ειναι κλασσικα αυτος που "ανωνυμα" σηκωσε τον διακοπτη και εσωσε τις πρωινες κυριες που δεν θα φευγουν στα σκοταδια και τις βραδυνες κυριες που δεν θα χανουν τα τουρκικα σηριαλ. Δεν ξερω αν ειρωνευομαι η αν το λεω με πικρια. Υποψιαζομαι οτι απο αυριο δεν θα μου πολυμιλανε αλλα αυτο ισως ναναι και για καλο. Παραμενω θυμωμενος μονο με τον εαυτο μου που εχασα την ψυχραιμια μου. Με την ΔΕΗ οτι ειναι να γινει ας γινει, εχει διαχειριστη η οικοδομη και σε γραφειο πληρωνουμε/βγαζει το ποσο, ας βγαλουν ακρη. αν είναι δικό σου το σπίτι σε καταλαβαίνω (είσαι άτυχος) όχι ότι αλλάζει αν ήσουν ενοικιαστής καθώς είναι δυσεύρετα τα καλά σπίτια (βλέπεις Airbnb) και τα ενοίκια στα καλά σπίτια είναι υψηλά ότι αφορά το πρόβλημα σου είπα τι θα γίνει αν η κοινόχρηστη παροχή είναι στο όνομα του διαχειριστή/ιδιοκτήτη ειδάλως σε όποιου το όνομα είναι σε αυτόν θα χρεωθεί το πρόστιμο για την παράνομη επανασύνδεση (ρευματοκλοπή) , αυτόν θα κυνηγήσει νομικά το ΔΕΔΔΗΕ η ΔΕΗ θα διακόψει την σύμβαση προμήθειας ρεύματος (αν επαναληφτεί η παράνομη επανασύνδεση (ρευματοκλοπή) θα σας αφαιρέσουν και τον μετρητή της κοινόχρηστης παροχής μέχρι να συμμορφωθείτε και να πληρώσετε. υπόψη αναγκαστικά θα συμμορφωθείτε καθώς διακοπή κοινόχρηστης παροχής σημαίνει δεν έχετε ασανσέρ δεν έχετε φώτισμό δεν έχετε κουδούνια δεν έχετε κεντρική κεραία (τηλεόραση) δεν έχετε θέρμανση αν έχετε πετρέλαιο (δεν ξέρω αν επηρεάζει το φυσικό αέριο) και το κυριότερο σε περίπτωση εφόδου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία πιθανόν να έχετε θέμα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από ikorolis προσθήκη
NikosKallithea Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, ikorolis είπε να δεις μετά θα πληρώσουν...όταν δεν θα έχουν ασανσέρ - φώτα - κουδούνια - τηλεόραση Σιγα μην πληρωσουν, αυτη η πολυκατοικία (οπως και πολλες ακομα) πανε ολο και προς τον γκρεμο 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 @ikorolis Κατανοητο. Εννοουσα οτι ο διαχειριστης και το γραφειο ξερουν τι πρεπει να γινει και λογικα ηταν δουλεια τους να τρεχουν να κατεβασουν τον διακοπτη αφου ενημερωθηκαν οτι καποιος πειραξε το ρολοι και να τριξουν τα δοντια. Οχι να λενε ιστοριες οτι "θα κινηθουμε νομικα" οπως εγραψα το μεσημερι πιστευοντας το ενω αποδειχτηκε οτι ηταν θεατρο να φοβηθουν οι κακοπληρωτες. Μια χαμενη μερα, μεσα στην ενταση και την ανοησια
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Angelo2 είπε @ikorolis Κατανοητο. Εννοουσα οτι ο διαχειριστης και το γραφειο ξερουν τι πρεπει να γινει και λογικα ηταν δουλεια τους να τρεχουν να κατεβασουν τον διακοπτη αφου ενημερωθηκαν οτι καποιος πειραξε το ρολοι και να τριξουν τα δοντια. Οχι να λενε ιστοριες οτι "θα κινηθουμε νομικα" οπως εγραψα το μεσημερι πιστευοντας το ενω αποδειχτηκε οτι ηταν θεατρο να φοβηθουν οι κακοπληρωτες. Μια χαμενη μερα, μεσα στην ενταση και την ανοησια αν το γραφείο είναι σοβαρό και ο διαχειριστής γνωρίζει τι παίζει και ότι κινδυνεύει να πληρώσει φαντάζομαι θα βρεθεί λύση όσο και αν υπάρχουν αυτού του είδους "ένοικοι" στην πολυκατοικία 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σιγα μην πληρωσουν, αυτη η πολυκατοικία (οπως και πολλες ακομα) πανε ολο και προς τον γκρεμο μην το λες αυτό στην περιοχή μου πολλές "προβληματικές" πολυκατοικίες έστρωσαν χαρακτήρα όταν έπεσαν τα πρόστιμα βροχή από ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ/ΕΥΔΑΠ και Π.Υ. σε ότι αφορά το κοινόχρηστο ρεύμα/νερό. τώρα τι κάνουν με τα ενοίκια (ενοικιαστές/ιδιοκτήτες) είναι άλλο θέμα συζήτησης και σηκώνει μεγάλη κουβέντα...αλλά να ξέρεις δεν φταίει πάντα ο ιδιοκτήτης πολλές φορές φταίει και ο ενοικιαστής.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Και ομως αλλες γειτονιες ανθιζοιυν και αλλες πανε στο γκρεμο. Σουβαδες που πεφτουν ρημαγμενες πορτες, χιλια δυο που συνηγορουν οτι ειναι παρατημενη στην τυχη της. Δεν λυπαμαι που μενω εδω, λυπαμαι ομως που μεγαλωνει ενα παιδι μεσα σε τοση ασχημια και αδιαφορια. Ειπα παρα πολλα και στην οικοδομη αλλα και εδω στο νημα. Καλο βραδυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Angelo2 είπε Και ομως αλλες γειτονιες ανθιζοιυν και αλλες πανε στο γκρεμο. Σουβαδες που πεφτουν ρημαγμενες πορτες, χιλια δυο που συνηγορουν οτι ειναι παρατημενη στην τυχη της. Δεν λυπαμαι που μενω εδω, λυπαμαι ομως που μεγαλωνει ενα παιδι μεσα σε τοση ασχημια και αδιαφορια. Ειπα παρα πολλα και στην οικοδομη αλλα και εδω στο νημα. Καλο βραδυ. όπως είπα εξ αρχής σου εύχομαι Καλή Τύχη - Καλό Κουράγιο Καλό Βράδυ φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα