Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fotisdra είπε

Ο χρόνος παραγραφής για απάτη είναι 5 χρόνια τουλάχιστον. Βέβαια έχεις ένα περιθώριο να κάνεις τις ενέργειες σου από την στιγμή ενημερωνεσαι για το άδικο της πραξης και αυτό είναι ένας μήνας. Δεν μπορείς να κάνεις τιποτα μετά τον μήνα.Με επιφύλαξη τα ανωτέρω μακάρι να δει κάποιος που ξέρει καλά το νήμα να μας πει

Για να κινηθεί νομικά εναντίον του απατεώνα έχει περιθώριο τριών μηνών που αρχίζει από την ημέρα που έλαβε γνώση.Δηλαδή την ημέρα που ενημερώθηκε στο ΚΤΕΟ.

Για τα υπόλοιπα πολλά έχουν ακουστεί αλλά δεν ξέρω κάτι σίγουρο.

• Thanks 2
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Για να κινηθεί νομικά εναντίον του απατεώνα έχει περιθώριο τριών μηνών που αρχίζει από την ημέρα που έλαβε γνώση.Δηλαδή την ημέρα που ενημερώθηκε στο ΚΤΕΟ.

Για τα υπόλοιπα πολλά έχουν ακουστεί αλλά δεν ξέρω κάτι σίγουρο.

Ωραίος! Εγώ προτείνω άμεσες κινήσεις βέβαια , προφορικά όμορφα και ωραία, ηχογράφησε τους κιόλας .Να πας και απο με μερικούς φίλους σου...δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα να τους ενημερώσει γραπτά με μέιλ και κτλ και να τους δώσει τα στοιχεία του στο πιάτο εγώ θα έκανα μήνυση στο τμήμα και αγωγή με δικηγόρο παραλείποντας την γραπτή τους ενημέρωση . 

Δημοσ.

ηχογραφηση ειναι παρανομο. 

Εγω θελω να μαθω με το χαρτι απο τα ΚΤΕΟ, την υπευθυνη δηλωση που θελουν να πω οτι επιθυμω νομικες κυρωσεις, τι καταφερνω; 

Δημοσ.

Ελλαδαρα ο καθε ενας προσπαθει με μπινια να κανει ζημια σε ενα ανθρωπο που δινει τα χρηματα του να αποκτησει ενα αυτοκινητακι να κανει τη δουλεια του. Καλα λεω εγω οτι ειναι γελιοι και λαμογια οι περισσοτεροι στην Ελλαδα

• Like 4
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vOOz είπε

ηχογραφηση ειναι παρανομο. 

Εγω θελω να μαθω με το χαρτι απο τα ΚΤΕΟ, την υπευθυνη δηλωση που θελουν να πω οτι επιθυμω νομικες κυρωσεις, τι καταφερνω; 

Ναι λάθος μου.εμενα μου περνάνε πολλά παράνομα πράγματα που θα τους έκανα απτό μυαλό αλλά δεν σου προτείνω κανένα γιατί θα εκτροχιαστουμε .Λογικά θα το πάνε αυτεπάγγελτα με ενημέρωση του εισαγγελέα έψαξες στο γκουγκλ για πληροφορίες; Γτ σε νοιάζει αυτό εσένα δεν καταλαβαίνω; Θες αποζημίωση ή όχι;άλλο οι ποινικές ευθύνες τους απέναντι στον νομό άλλο η αστική σου αποζημίωση

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fotisdra είπε

Ναι λάθος μου.εμενα μου περνάνε πολλά παράνομα πράγματα που θα τους έκανα απτό μυαλό αλλά δεν σου προτείνω κανένα γιατί θα εκτροχιαστουμε .Λογικά θα το πάνε αυτεπάγγελτα με ενημέρωση του εισαγγελέα έψαξες στο γκουγκλ για πληροφορίες; Γτ σε νοιάζει αυτό εσένα δεν καταλαβαίνω; Θες αποζημίωση ή όχι;άλλο οι ποινικές ευθύνες τους απέναντι στον νομό άλλο η αστική σου αποζημίωση

Δεν εχω βρει κατι στο γκουγκλ, ειναι ακομα αρκετα καινουριο ολο αυτο και μαλλον δεν ξερει κανεις το αποτελεσμα ακομα. 
Ιδανικα θα ηθελα να παρω ενα αμαξι στα χιλιομετρα που πληρωσα - αλλα δεν τον εμπιστευομαι ξανα. Εστω μια αποζημιωση, την διαφορα που θα πληρωνα τοτε για τα χιλιομετρα του. Δεν ζηταω κατι ακραιο. Εχω νευριασει που με δουλεψε. Και μαλιστα πληρωσα και το κτεο τοτε, γιατι μου ειχε πει οτι πρεπει να περασει! πληρωσα το κτεο για να κρυψει το γυρισμα. αληθεια τρελαινομαι. 
Θα ρωτησω δικηγορο να δω τι θα κανω. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geont είπε

Ελλαδαρα ο καθε ενας προσπαθει με μπινια να κανει ζημια σε ενα ανθρωπο που δινει τα χρηματα του να αποκτησει ενα αυτοκινητακι να κανει τη δουλεια του. Καλα λεω εγω οτι ειναι γελιοι και λαμογια οι περισσοτεροι στην Ελλαδα

Εδώ πουλάνε κλεμμένα αυτό δεν είναι τίποτα. Η σου πουλάνε και έρχονται βράδυ σε δύο μήνες και στο παίρνουν και το ξαναπουλανε . Και επειδή τους έχουν πάρει πρέφα βάζουν πλέον και ιδιώτες μπροστινούς και την πατάς και από ιδιώτη χωρίς να το καταλάβεις. Τα μάτια μας 14

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ πουλάνε κλεμμένα αυτό δεν είναι τίποτα. Η σου πουλάνε και έρχονται βράδυ σε δύο μήνες και στο παίρνουν και το ξαναπουλανε . Και επειδή τους έχουν πάρει πρέφα βάζουν πλέον και ιδιώτες μπροστινούς και την πατάς και από ιδιώτη χωρίς να το καταλάβεις. Τα μάτια μας 14

μα ποσο πιο 14 ρε συ, σε συνεργειο το πηγα, κτεο περασε, βιβλιο σερβις απο αντιπροσωπεια ειχε. τι αλλο να εκανα πια; δηλαδη πραγματικα προσπαθω να καταλαβω που εκανα λαθος. και ξαναπερασα και κτεο το 17.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vOOz είπε

μα ποσο πιο 14 ρε συ, σε συνεργειο το πηγα, κτεο περασε, βιβλιο σερβις απο αντιπροσωπεια ειχε. τι αλλο να εκανα πια; δηλαδη πραγματικα προσπαθω να καταλαβω που εκανα λαθος. και ξαναπερασα και κτεο το 17.. 

Δεν εκανες κανενα λαθος. Επειδη ομως αυτοι που εσυ τους φερθηκες σωστα σε .... αλλαξε τους τα φωτα. Μονο ετσι θα εξαφανιστουν τα λαμογια απο αυτη τη χωρα. Εγω θα ειχα βαλει ηδη δικηγορο ετσι για το γαμωτο, επειδη δεν εφταιγα σε τιποτα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vOOz είπε

Δεν εχω βρει κατι στο γκουγκλ, ειναι ακομα αρκετα καινουριο ολο αυτο και μαλλον δεν ξερει κανεις το αποτελεσμα ακομα. 
Ιδανικα θα ηθελα να παρω ενα αμαξι στα χιλιομετρα που πληρωσα - αλλα δεν τον εμπιστευομαι ξανα. Εστω μια αποζημιωση, την διαφορα που θα πληρωνα τοτε για τα χιλιομετρα του. Δεν ζηταω κατι ακραιο. Εχω νευριασει που με δουλεψε. Και μαλιστα πληρωσα και το κτεο τοτε, γιατι μου ειχε πει οτι πρεπει να περασει! πληρωσα το κτεο για να κρυψει το γυρισμα. αληθεια τρελαινομαι. 
Θα ρωτησω δικηγορο να δω τι θα κανω. 

Εδώ τρελαίνομαι εγώ για σένα φαντάσου εσύ. Αν έχεις κανένα φίλο φίλου γνωστό δικηγόρο βαλτον να πάρει ένα τηλέφωνο ως δικηγόρος σου μήπως λυθεί αναίμακτα το θέμα . Είναι πολλά τα λεφτά που ζητάνε και αυτοί .είναι βέβαια η καλύτερη λύση

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fotisdra είπε

Και ελεγα να παρω φιλε αυτοκινητο σε λιγο καιρο μτχ. Δηλαδη πως κανουν την κομπινα με ιδιωτες? Τους δεινουν ψηλα και βαζουν αγγελιες και την τρως κανονικα?

Δημοσ.

Εδώ τρελαίνομαι εγώ για σένα φαντάσου εσύ. Αν έχεις κανένα φίλο φίλου γνωστό δικηγόρο βαλτον να πάρει ένα τηλέφωνο ως δικηγόρος σου μήπως λυθεί αναίμακτα το θέμα . Είναι πολλά τα λεφτά που ζητάνε και αυτοί .είναι βέβαια η καλύτερη λύση

σε δικηγορικο δουλευω :)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, geont είπε

Και ελεγα να παρω φιλε αυτοκινητο σε λιγο καιρο μτχ. Δηλαδη πως κανουν την κομπινα με ιδιωτες? Τους δεινουν ψηλα και βαζουν αγγελιες και την τρως κανονικα?

Ακριβώς ή ο ίδιος ο μαντράς το γυρνάει στο όνομα του και τα δείχνει και έξω τα αμάξια σαν καλός οικογενειάρχης .

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε στον Κύριο μαντρά και πες του αυτό και αυτό, θα με αποζημιώσεις η θα σου κάνω μήνυση για απάτη και θα γνωστοποίησω την πράξη σε ότι κοινωνικό μεσο δικτύωσης και forum/πλατφόρμα υπάρχει στον πλανήτη για να σου κλείσω το κωλομαγαζο? 

Πληροφιακα:

Άρθρο 386 Π.Κ. "απάτη"

1. Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.

2. Οι διατάξεις του άρθρου 72 για το κατάστημα εργασίας εφαρμόζονται και εδώ.

3. Επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών:

α) αν ο υπαίτιος διαπράττει απάτες κατ' επάγγελμα ή κατά συνήθεια και το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημία υπερβαίνουν το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ ή β) αν το περιουσιακό όφελος ή η προξενηθείσα ζημία υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εκατό είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ.

Σαν πλημμέλημα παραγράφεται μετά από 5 χρόνια ωστόσο αφού εσύ έμαθες για την πράξη τώρα τα 5 χρόνια ξεκινούν από τώρα

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fotisdra είπε

Ακριβώς ή ο ίδιος ο μαντράς το γυρνάει στο όνομα του και τα δείχνει και έξω τα αμάξια σαν καλός οικογενειάρχης .

Χιλια ευχαριστω... παω μονο για καινουριο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...