Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια, ειμαι μια απο τους πολλους ατυχους που ανακαλυψαμε οτι αγορασαμε αμαξι με γυρισμενα χιλιομετρα.

Ειχε γινει ελεγχος και ειχα περασει και κτεο και δεν ειχε βρεθει κατι. Εχει βιβλιο σερβις αντιπροσωπειας κιολας - προφανως ειχανε βγαλει δευτερο με τα ψευτικα χιλιομετρα. καμια 20αρα γυρισανε, οχι κατι συγκλονιστικο, αλλα αρκετο για να νευριασω.

Μου εδωσε το κτεο ενα χαρτι για να υπογραψω και να κινηθουν νομικα. Το παιδι που μου το εδωσε δεν ηξερε πολλα.. Εχετε ιδεα ποιος κινειται νομικα και αν θα παιχτει καμια αποζημιωση; 

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

είναι πολύ χαζό για μία επιχείρηση να ρισκάρει την αξιοπιστία της για 20k...να έλεγες καμιά 80-100k να πω ok... δεν ξέρω να σου απαντήσω περί νομικών αλλά πραγματικά εύχομαι να βρεις το δίκιο σου! αν θες φυσικά μπορείς να μου πεις πως το ανακάλυψες και τον έμπορο? (εκτός και αν δεν το πήρες από μάντρα...οπότε οκ)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ΚΤΕΟ πια τραβανε απο βαση δεδομενων τα προηγουμενα ΚΤΕΟ (κατι που δεν γινοταν τοσο καιρο) και βρηκανε οτι το 2014 ειχε 71000 και το 2015 ειχε 61000. Φυσικα εκανε εκουσιο επανελεγχο καπακια ιδια μερα σε ΚΤΕΟ ωστε να μην φανουν τα γυρισμενα.. Ελλαδαρα! 

Το κτεο μου εδωσε μια υπευθυνη δηλωση που λεει οτι επιθυμω τις νομικες κυρωςσεις του 70959/767/24-9-19

Δεν ξερω ποιες ειναι αυτες ομως, ηθελα να μαθω αν το προχωρησε καποιος. Προσωπικα θα ηθελα να κινηθω νομικα και εναντιον του συνεργειου που εβαζε τις τζιφρες! 

Ο εμπορος ειναι ******. Δεν ξερω αν το γνωριζε ή αν το πηρε ετσι και εκεινος γυρισμενο. 

Επεξ/σία από vOOz
Ονομασια εμπορου
  • Like 1
Δημοσ.

δυστυχως με αυτη την μαστιγα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα...μακαρι να απαντησει καποιος που γνωριζει 

Δημοσ.

τι αυτοκινητο αγορασες ??? περισσοερο ερωτω γιατι δεν ειναι τοσο απλο για να το γυρισεις...θα πηγε σε καποιον ποιο ειδικο με αναλογα μηχανηματα

Δημοσ.

Τους το πας πίσω και περνεις τα λεφτά σου. Ο ξάδερφος μου έτσι έκανε του είχαν γυρησει καμιά 40αρα ,το έπαιξαν δύσκολοι στην αρχή αλλά μόλις κατάλαβαν ότι θα το προχωρούσε χωρίς πολλά πολλά του έδωσαν τα χρήματα μέχρι τελευταία δεκάρα

• Like 1
Δημοσ.

skoda fabia του 2010

6 λεπτά πριν, fotisdra είπε

Τους το πας πίσω και περνεις τα λεφτά σου. Ο ξάδερφος μου έτσι έκανε του είχαν γυρησει καμιά 40αρα ,το έπαιξαν δύσκολοι στην αρχή αλλά μόλις κατάλαβαν ότι θα το προχωρούσε χωρίς πολλά πολλά του έδωσαν τα χρήματα μέχρι τελευταία δεκάρα

το αγορασα το 2015 ρε συ.. 

Δημοσ.

Πω περιπλέκονται τα πράγματα τώρα. Σε ΚΤΕΟ το παμε πριν το πληρώσουμε να ελέγξει έτσι όπως είναι τα πράγματα στην αγορά. Πάντως ο έμπορος ήξερε να είσαι σίγουρος,αν υπάρχει ακόμα πάρε και πες το στορυ και ότι είσαι έτοιμος να υπογράψεις για να τους κυνηγήσεις αν δεν σε αποζημιώσουν να δεις τι θα σου πουν.το 2015 το πήραν γυρησαν τα χλμ και πήγαν ΚΤΕΟ χωρίς καν να χρειάζεται αφού θα έπρεπε να περάσει σαν μοντέλο του 2010 το 2014 και το 2016.Πώς και δεν το ειδες το 2017?

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, fotisdra είπε

Πω περιπλέκονται τα πράγματα τώρα. Σε ΚΤΕΟ το παμε πριν το πληρώσουμε να ελέγξει έτσι όπως είναι τα πράγματα στην αγορά. Πάντως ο έμπορος ήξερε να είσαι σίγουρος,αν υπάρχει ακόμα πάρε και πες το στορυ και ότι είσαι έτοιμος να υπογράψεις για να τους κυνηγήσεις αν δεν σε αποζημιώσουν να δεις τι θα σου πουν.το 2015 το πήραν γυρησαν τα χλμ και πήγαν ΚΤΕΟ χωρίς καν να χρειάζεται αφού θα έπρεπε να περάσει σαν μοντέλο του 2010 το 2014 και το 2016.Πώς και δεν το ειδες το 2017?

Το περασα κτεο το 2017 και δεν βρηκανε τιποτα!! Ασε με, τα νευρα μου αληθεια! και εχει και βιβλιο σερβις ταχα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Γιατί, έβγαιναν τα γυρισμένα χιλιόμετρα μέχρι πρόσφατα;

μονο του προηγουμενου εδειχνε, γιαυτο και αυτος την ημερα που το αγορασα το περασε 2 ΚΤΕΟ. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vOOz είπε

skoda fabia του 2010

το αγορασα το 2015 ρε συ.. 

ακομα καλυτερα

να σου δωσει οσα πληρωσες τοτε :P

• Like 1
Δημοσ.

κανεις δεν κατεβαζει μονο 20000χλμ κατω , απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ηξεραν το τροπο και το κατεβαζαν πολλες φορες απο "λιγο".

Τωρα στη δικη σου περιπτωση επειδη εχουν περασει τα χρονια , καλο ειναι να συμβουλευτεις κατα κυριο λογο ενα δικηγορο να σου πει αν μπορεις να αξιωσεις δικαιωμα μετα απο 4 χρονια που εγινε η πραξη. 

Παραυτα μπορεις να επικοινωνησεις με email (γραπτως) με το καταστημα και να πεις το προβλημα σου και να πεις οτι δυνασαι να δημοσιευσεις και την εμπειρια σου και αστους να το απαντησουν.

Καλο ειναι να κινηθεις με γραπτο λογο με φωτογραφιες εγγραφα που αποδικνυουν αυτα που ισχυριζεσαι αφου προτιστως εχεις επικοινωνησει με ενα δικηγορο.

Φανταζομαι εχεις αποφασισει οτι θελεις να κινηθεις νομικα και οχι απλα να πας να το ληξεις με λογια και συζητησεις.

• Like 5
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, dmyl είπε

κανεις δεν κατεβαζει μονο 20000χλμ κατω , απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ηξεραν το τροπο και το κατεβαζαν πολλες φορες απο "λιγο".

Τωρα στη δικη σου περιπτωση επειδη εχουν περασει τα χρονια , καλο ειναι να συμβουλευτεις κατα κυριο λογο ενα δικηγορο να σου πει αν μπορεις να αξιωσεις δικαιωμα μετα απο 4 χρονια που εγινε η πραξη. 

Παραυτα μπορεις να επικοινωνησεις με email (γραπτως) με το καταστημα και να πεις το προβλημα σου και να πεις οτι δυνασαι να δημοσιευσεις και την εμπειρια σου και αστους να το απαντησουν.

Καλο ειναι να κινηθεις με γραπτο λογο με φωτογραφιες εγγραφα που αποδικνυουν αυτα που ισχυριζεσαι αφου προτιστως εχεις επικοινωνησει με ενα δικηγορο.

Φανταζομαι εχεις αποφασισει οτι θελεις να κινηθεις νομικα και οχι απλα να πας να το ληξεις με λογια και συζητησεις.

Ο χρόνος παραγραφής για απάτη είναι 5 χρόνια τουλάχιστον. Βέβαια έχεις ένα περιθώριο να κάνεις τις ενέργειες σου από την στιγμή ενημερωνεσαι για το άδικο της πραξης και αυτό είναι ένας μήνας. Δεν μπορείς να κάνεις τιποτα μετά τον μήνα.Με επιφύλαξη τα ανωτέρω μακάρι να δει κάποιος που ξέρει καλά το νήμα να μας πει

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω μεταχειρισμένο, συνηθίζεται να το περνάς ΚΤΕΟ πριν πας για μεταβίβαση;

Δεν το περνάς ΚΤΕΟ το πας για έλεγχο και ναι να το απαιτήσεις με δικά σου έξοδα βέβαια(20€) θα γλυτώσεις πολλούς μπελάδες.αν σου αρνηθούν προσπερνα το κάτι παίζει

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Γιατί, έβγαιναν τα γυρισμένα χιλιόμετρα μέχρι πρόσφατα;

Έβγαιναν ναι αν ασχολούνταν στο ΚΤΕΟ έχω ακούσει και για πολλά χρόνια πριν ότι το ανακάλυψαν έτσι.εδω στην περίπτωση του ts πέρασαν 2 φορές την ίδια μέρα λέει για να το καλύψουν. έξυπνο δεν το ήξερα ότι μπορούσαν ετσι να το κάνουν. Αλλά και πάλι άλλαξαν τα πράγματα και γυρησε ο τροχός. Τώρα τους έχουν μείνει ένα σωρό αυτοκίνητα με γυρησμενα χλμ και τρέμουν πότε θα την πατήσουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...