Προς το περιεχόμενο

Samsung 55RU7170-72 vs hisense H55B7100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σε ρωτησω γιατι εχεις καταληξει σε αυτη τη Samsung? Γιατι κοιταω ακριβως στα ιδια λεφτα,ιδιο μεγεθος να ειναι 4Κ για να βλεπω μονο ταινιες ειτε απο Netflix ειτε με screen mirroring απο το pc σε 4κ. Και εχω δει κ αυτες τις 2: 1.Samsung-UE55RU7092 2.UE55RU7102

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, z1zu είπε

Να σε ρωτησω γιατι εχεις καταληξει σε αυτη τη Samsung? Γιατι κοιταω ακριβως στα ιδια λεφτα,ιδιο μεγεθος να ειναι 4Κ για να βλεπω μονο ταινιες ειτε απο Netflix ειτε με screen mirroring απο το pc σε 4κ. Και εχω δει κ αυτες τις 2: 1.Samsung-UE55RU7092 2.UE55RU7102

Δεν βρήκα κάτι σε θέμα panel 

Επεξ/σία από taxoulis
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, taxoulis είπε

Δεν βρήκα κάτι σε θέμα panel 

Η 55αρα που εχεις βρει εσυ δηλαδη ειναι με VA panel? Το προτιμω απο IPS αφου δεν εχω σκοπο να βλεπω απο εντονες γωνιες . Αν κ νομιζα οτι ολες σχεδον οι Samsung εχουν VA.
αλλα μιας και ειναι στα λεφτα που θελω και η hisense νομιζω δεν εχει screen mirroring ή κατι παρομοιο να μπορω να βλεπω απο το pc ασυρματα θα παω προς τα εκει. Thank you, good luck

Δημοσ.
1 ώρα πριν, z1zu είπε

Η 55αρα που εχεις βρει εσυ δηλαδη ειναι με VA panel? Το προτιμω απο IPS αφου δεν εχω σκοπο να βλεπω απο εντονες γωνιες . Αν κ νομιζα οτι ολες σχεδον οι Samsung εχουν VA.
αλλα μιας και ειναι στα λεφτα που θελω και η hisense νομιζω δεν εχει screen mirroring ή κατι παρομοιο να μπορω να βλεπω απο το pc ασυρματα θα παω προς τα εκει. Thank you, good luck

Ποία αποφάσισες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, z1zu είπε

Κλινω προς την 7172 προς το παρων

Ψήνομαι για την 7092 που μου είπες αλλά δεν ξέρω αν είναι va το panel της

Δημοσ.
1 ώρα πριν, taxoulis είπε

Ψήνομαι για την 7092 που μου είπες αλλά δεν ξέρω αν είναι va το panel της

https://avclub.gr/forum/showthread.php/166352-Samsung-TV-Line-up-2019/page2

βρηκα αυτο εδω που λεει οτι μονο η 50αρα ειναι va κ οχι η 55αρα για την 7102 δε βρηκα πληροφοριες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, taxoulis είπε

Philips 58PUS6504 μάλλον για αυτήν εδώ πάω 

Ενδιαφερον κ αυτη, εχω πελαγωσει πλεον. Μηπως εχεις δει καποια απο κοντα? Νομιζω η καλυτερη λυση ειναι να παω κωτσοβολο που εχει τις πιο πολλες αφου εχω σημειωσει ποιες εχουν VA Panel . Αλλα κ παλι δε ξερω αν θα με βοηθησει να καταλαβω τα μαυρα σε τοσο φωτεινο χωρο μιας κ εγω θα βλεπω ταινιες μονο και σε σκοταδι

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, taxoulis είπε

Είδα στα public μια hisense 55" αλλά με 40€ παραπάνω πέρνεις philips 58" και με va panel

Για τις samsung λεω, εχουν και οι 2 καλες κριτικες γενικα κ οι τιμες σχεδον ιδιες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, z1zu είπε

Για τις samsung λεω, εχουν και οι 2 καλες κριτικες γενικα κ οι τιμες σχεδον ιδιες

Αααααα εγώ προσωπικά θα πήγαινα στην 7092 την έχει το public 469€ με 7 χρόνια εγγύηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...