Προς το περιεχόμενο

Η Sony προσθέτει Back Button στο πίσω μέρος του Dualshock 4

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

46 minutes ago, dr_thodt said:

Eίπα να πω κάτι ανάλογο των γνώσεων σου πέρι Xbox και της συνεισφοράς σου στο θέμα. :)

εγω και αλλοι 59.999.999 ανθρωποι παραπανω που αγορασαμε ps4 και οχι xbox εχουμε μπολικο διαβασμα να κανουμε!

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 minutes ago, Snolly said:

εγω και αλλοι 59.999.999 ανθρωποι παραπανω που αγορασαμε ps4 και οχι xbox εχουμε μπολικο διαβασμα να κανουμε!

ξεκινα διαβασμα:D

Στις 19/12/2019 στις 11:50 ΠΜ, ChownTuen είπε

Και η κουτσή Μαρία έχει τουλάχιστον ένα XBOX ONE S.

Οι πωλησεις αλλα λενε παντως αν και δεν ειναι επι του θεματος.

Στα των controller τωρα,να υπενθυμισω οτι οποιος θελει μπορει να παιξει με το xbox controller και στο ps4,απλα αγοραζοντας ενα ανταπτορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει αρκετά κόλλημα ακόμη όπως φαίνεται σε κάποια πράγματα Ok το PS4 έχει με διαφορά περισσότερες πωλήσεις αυτήν την γενιά όμως,έτσι ξαφνικά οι περισσότερες πωλήσεις,έγιναν και το κύριο κριτήριο για το αν μια κονσόλα είναι καλή και αν έχει η οχι παιχνίδια ? Οτι έκαναν λιγότερες πωλήσεις κάποιες εταιρίες δεν σημαίνει οτι απέτυχαν μην τρελαθούμε κιόλας,δηλ τα 45 εκατομμύρια του Xbox και 44 του switch δεν είναι επιτυχία ? 

Επίσης τα exclusives σίγουρα βοηθάνε,όμως πρέπει πράγματι να επαναλαμβανόμαστε πάλι σε αυτό το θέμα,μήπως και καταλάβουν κάποιοι πως είναι πολύ μικρό το ποσοστό αυτών στήν αγορά ? αυτό φαίνεται απο τις πωλήσεις αυτών των παιχνιδιών σε σχέση με τα υπόλειπα "multiplatform" τα έχουμε πει αρκετές φορές πιο παλιά,κάντε λίγο research σε αυτά τα νούμερα των πωλήσεων,καθώς και ποιά παιχνίδια είναι στα τοπ κάθε μήνα και κάθε χρόνο,εδώ και κάποια χρόνια και μην μασήσετε άλλο την καραμέλα που έχει πάλιωσει πλέον.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Snolly είπε

Κάποτε τα παίζαμε τα παιχνίδια για να έχουμε γνώμη (είσαι και Παλιά Καραβάνα εσύ άρα τα θύμασαι αυτά τα ξεπερασμένα) τώρα με "μπόλικο διάβασμα" και είναι σαν να τα έχουμε παίξει! gamers 2019 κύριες και κύριοι. Άνοιξε λοιπόν τα γιουτιουμπια, τα μετακρίτικς και τα φόρα και θα γίνεις ειδικός μέσα σε μισή ωρίτσα. ;)

Επεξ/σία από dr_thodt
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/12/2019 στις 4:01 ΜΜ, dr_thodt είπε

Κάποτε τα παίζαμε τα παιχνίδια για να έχουμε γνώμη (είσαι και Παλιά Καραβάνα εσύ άρα τα θύμασαι αυτά τα ξεπερασμένα) τώρα με "μπόλικο διάβασμα" και είναι σαν να τα έχουμε παίξει! gamers 2019 κύριες και κύριοι. Άνοιξε λοιπόν τα γιουτιουμπια, τα μετακρίτικς και τα φόρα και θα γίνεις ειδικός μέσα σε μισή ωρίτσα. ;)

επειδη και γω ειμαι ασχετος και δεν τα ξερω, μπορεις σε παρακαλω να μου πεις καποια exclusives του Xbox ; Exclusives που χρειαζομαι το XBOX για να τα ευχαριστηθω, που δεν μπορω να βρω στο pc μου (με συνολικα καλυτερη εμπειρια χρησης και Online χωρις προσθετο κοστος). Επισης θα ηθελα να μου υποδειξεις Multiplatform τιτλους που "τρεχουν" καλυτερα στο base xbox απο οτι στο base PS4, τις εκδοσεις δλδ των κονσολων που ασχολειται και αγοραζει ο περισσοτερος κοσμος.

edit: Τα γελακια και τα εμοτικον ομορφα ειναι ομως ειναι καλυτερα τα επιχειρηματα. Οταν καποιος αρνειται την πραγματικοτητα το προβλημα δεν το εχει η πραγματικοτητα. Καλα χριστουγεννα!

Επεξ/σία από tsibosp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...