Προς το περιεχόμενο

Η Sony προσθέτει Back Button στο πίσω μέρος του Dualshock 4

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αποκάλυψε ή ανακάλυψε? :Pμια χαρά ήταν το dual shock όπως ήταν στο PS4. προσωπικά δε μου αρέσει το κουμπί και δεν με βολεύει όπως ήταν στο xbox αλλά απ'ότι ακούω είμαι μειοψηφία οπότε ίσως κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό της και η sony (όταν ξανα-ανακάλυψε τον τροχό :P :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

35 λεπτά πριν, nekrik είπε

Της έκανες τα μούτρα κρέας !!!

Και εσύ τα δικά μου ε.αμα είσαι απλας τόσο βάλε και το μερίδιο μου αλλά αμφιβάλλω άμα έχεις αγοράσει κονσόλα ποτέ .την sony δεν την περνει να κάνει λάθη δεν ειναι Microsoft ούτε καν Nintendo και όπου έκανε λάθη τα πλήρωσε κλείνοντας τμήματα,συγχωνεύοντας άλλα . Εγώ το πούλησα το πλέι 4 όταν αύξησε την συνδρομή που την θεωρούσα ήδη ακριβή για αυτά που προσέφερε και το είχα πάρει 400 όταν βγήκε

42 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Εαν το PS5 δεν εχει υποστηριξη πληκτρολογιο-ποντικι, απο εμενα δεν βλεπει δεκαρα.Παθαινουν κραμπα🤣 τα δακτυλα  με το game pad.

Ναι ρε φίλε τι είναι αυτό από το πλέι ένα που ήμασταν newbies είχαμε να πάθουμε τέτοια ζημιά στα δαχτυλα

Χρόνια μεγάλος υποστηρικτής του xbox controller. Το τελευταίο που αγόρασα όμως από  xbox one χάλασε το LB και κολλαει το LT, άντεξε ένα run Dark souls 3 και μισό Sekiro. Τα κουμπιά κολλάνε μέσα για 1 δευτερόλεπτο, και βαρύ χειριστήριο. 10/10 για το service και την εξυπηρέτηση της MS, το έστειλα πίσω δωρεάν και είχα καινούργιο μέσα σε 12 μέρες.

Τώρα όμως με κερδίζει το ps4 controller. Ελαφρύ, smooth buttons με γρήγορη επαναφορά και 1/10 εξυπηρέτηση και service( δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα). Οπότε  με μεγαλύτερη αυτονομία στην μπαταρία θα ήταν ένα βήμα μπροστά, τώρα αυτήν η επιλογή από πίσω εάν δεν πατιέται  καταλαθος, ειναι λίγο quality of life παραπάνω. Ας ελπισουμε να είναι extra και optional στο ps5 controller.

• Like 1

Πιστεύω πως πάνε πάλι σε gimmick λειτουργίες,είδαμε πως ως τώρα κάτι τέτοια δεν είχαν απήχηση όπως συνέβη και με τα speakers και τα φώτα στο χειριστήριο που και αποσυντόνιζαν ιδιαίτερα στίς αρχές,και δεν έχουν καμμία ουσιαστική λειτουργία που να βελτιώνει το χειριστήριο και να είναι αναγκαία και πρακτική,κάτι σε μεγαλύτερη κλίμακα έγινε και με κάτι οθόνες tablet-χειριστήρια της νιντέντο,που είχες ένα τεράστιο άβολο χειριστήριο και μια κοίταζες την οθόνη μια την τηλεόραση,και αυτό πήγε άπατο και κανείς δεν παίζει έτσι,το να κάνεις το χειριστήριο smart watch και να θέλει να το γυρνάς ανάποδα και "updates" προσωπικά το βρίσκω αρκετά άτομο και περισσότερο gimmick.Ακουσα πως θα έχει ανάδραση διαφορετικού "επιπέδου" και σκανδάλες force feedback (παραμένουν όμως αρκετά κοντές όπως φαίνεται)είναι καλή κίνηση,χωρίς να είναι και κάτι νέο αφού υπάρχει και στην nintendo (και στήν MS),εδω θα αναφέρω σκεφτόμενος διάφορα χειριστήρια,πως το Elite πως είναι ακόμη το καλύτερο χειριστήριο εκεί έξω (αν και παραμένει ακριβό)με ποιοτική κατασκευή φοβερή λειτουργικότητα και παραμετροποίηση,διαφορετικά προφίλ,προγραμματισμό,adjustable-tension thumbsticks,κλπ

Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σας. Για εναν που παιζει online fps παιχνιδια ειναι θεοσταλτο. Παντα ηθελα να παρω κατι παρομοιο αλλα ποτε δεν εβρισκα στην ελληνικη αγορα. Τα scuff απο την αλλη ειναι πανακριβα και το αντιστοιχο της MS αγγιζει τα 200 ευρω. Ενα μπραβο απο την σονυ απο εμενα.

• Like 1

2 ώρες πριν, Snolly είπε

όχι αλλά είναι ΠΟΛΛΑ αποκλειστικά που είναι ΑΑΑ από τη μία μεριά και από την άλλη τίποτα. είναι no-brainer η επιλογή κονσόλας μεταξύ των 2 σε αυτήν την γενιά για κάποιον που παίζει πολλά παιχνίδια

Φίλε αποφάσισε γιατί μας τα μπερδεύεις...δεν έχει καλά παιχνίδια ή δεν έχει καθόλου παιχνιδια? για να ξέρουμε τι να λέμε απο εδώ κ πέρα όσοι έχουμε και Xbox, να λέμε οτι έχουμε μάπες ή οτι δεν εχουμε τίποτα? Δώσε μας λίγο απο τις εκπληκτικές γνώσεις που έχεις στα περί του Xbox και της βιβλιοθήκης του, εσύ που παίζεις κ πολλά παιχνίδια κατι παραπάνω θα ξέρεις.

michael jackson smile GIF

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, dr_thodt said:

Φίλε αποφάσισε γιατί μας τα μπερδεύεις...δεν έχει καλά παιχνίδια ή δεν έχει καθόλου παιχνιδια? για να ξέρουμε τι να λέμε απο εδώ κ πέρα όσοι έχουμε και Xbox, να λέμε οτι έχουμε μάπες ή οτι δεν εχουμε τίποτα? Δώσε μας λίγο απο τις εκπληκτικές γνώσεις που έχεις στα περί του Xbox και της βιβλιοθήκης του, εσύ που παίζεις κ πολλά παιχνίδια κατι παραπάνω θα ξέρεις.

έχετε εξαιρετικους τιτλους που ειναι κοινοι across platforms. εχουμε πολλους exclusive ΑΑΑ τιτλους. αν νομιζετε πως κι εσεις εχετε exclusive ΑΑΑ τιτλους τοτε εχετε Halo-cinations (pun intended).

με λιγα λογια αν συγκρινουμε τις δυο βιβλιοθηκες η διαφορά είναι χαώδης. το δειχνουν και τα νουμερα 100m vs 40m - η συζητηση εχει τελειωσει από την πραγματικοτητα, ο,τι και να λεμε εμεις εδω.

Επεξ/σία από Snolly
  • Like 3

4 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε

Καλύτερα να έφτιαχνε κανά Pro χειριστήριο όπως έκανε το Xbox με το Elite.

Αυτο πραγματικα εχω απορια τοσο καιρο γιατι δεν το εχει κανει  και αφηνει να παιζουν μπαλα τριτες εταιρειες μονο .

1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Αυτο πραγματικα εχω απορια τοσο καιρο γιατι δεν το εχει κανει  και αφηνει να παιζουν μπαλα τριτες εταιρειες μονο .

Γιατί αφήνει την MS να παιζει μπαλιτσα μονη της στα χειριστήρια των 180 ευρω με προβληματα. 

https://www.windowscentral.com/xbox-elite-controller-series-2-buyers-report-widespread-issues?amp

2 ώρες πριν, Snolly είπε

έχετε εξαιρετικους τιτλους που ειναι κοινοι across platforms. εχουμε πολλους exclusive ΑΑΑ τιτλους. αν νομιζετε πως κι εσεις εχετε exclusive ΑΑΑ τιτλους τοτε εχετε Halo-cinations (pun intended).

με λιγα λογια αν συγκρινουμε τις δυο βιβλιοθηκες η διαφορά είναι χαώδης. το διχνουν και τα νουμερα 100m vs 40m - η συζητηση εχει τελειωσει από την πραγματικοτητα, ο,τι και να λεμε εμεις εδω.

Tελικά καταλήξαμε στο τίποτα ενώ ειχαμε ξεκινήσει στο μάπες ε? ε λογικό ειναι να τα μπερδεύεις όταν δεν έχεις ιδέα απο τη βιβλιοθήκη του xbox, καλά κάνεις κ βάζεις κ τα εξυπνακίστικα πανς πάντως (δείχνει οτι κάπου έχεις ακούσει και για τα Halo!) γιατί απο γνώσεις δεν σε βλέπω και πολύ σχετικό ειδικά για Παλιά Καραβάνα...άλλα ποιός χρειάζεται γνώσεις πλέον έτσι δεν είναι? ζούμε στην εποχή της εύκολης πληροφορίας οπότε οτι πει το "general consensus", ότι μας πει σε κάνα βιντεάκι κανένας "επιστήμονας gamer" youtuber και οτι αρπάξουμε απο κάνα φόρουμ και μπαμ είμαστε ειδικοί και έχουμε κ άποψη.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι οποιαδήποτε συζήτηση πάνω στο θέμα θα απαιτούσε γνώσεις και σοβαρότητα άρα όντως η συζήτηση έχει τελειώσει από τη πραγματικότητα. :)

1. Σχετικά με το θέμα του άρθρου, δεν έβγαλαν καινούργιο χειριστήριο, απλά ένα αξεσουάρ για το ήδη υπάρχον, μια ακόμα επιλογή για όποιον τον βολεύει.. Ο,τι μα ο,τι αξεσουάρ και να βγάλουν, ανεξάρτητα αν μας βολεύει προσωπικά ή όχι, είναι καλοδεχούμενο, γιατί οι περισσότερες επιλογές μόνο καλό μπορεί να είναι για τον καταναλωτή!

2. Στα εκτός θέματος τώρα.. Προσωπικά δεν έχω και δεν είχα Xbox, σε αυτή τη γενιά τίμησα πάλι το PlayStation και το switch, όμως ακόμα σκέφτομαι να πάρω ένα one s για το gamepass και τη μεγάλη βιβλιοθήκη δεδομένου ότι έχει backwards compatibility, γιατί αντικειμενικά σε αυτή τη γενιά πέρα από forza  και gears δεν νομίζω πως είδαμε κάποιο πολύ δυνατό exclusive.. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι το εμείς vs εσείς είναι σωστοί χαρακτηρισμοί, όλοι gamers είμαστε, ας χαλαρώσουμε λίγο..

21 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Και η κουτσή Μαρία έχει τουλάχιστον ένα XBOX ONE S.

Δες την τάση αγαπητέ μου. Ναι το PS είναι τρομερά ισχυρό brand και έχει το κοινό του.

Όμως η κουτσή Μαρία θα έπρεπε όταν σκέφτεται για gaming η σκέψη της να σταματά στο PS.

Δεν είναι όμως πια έτσι.

Προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να εχει XBOX και περιβάλλομαι απο gamers. Ουτε 1. Τους ρωτησα ολους 1-1 οσους γνωριζω και εχω την οικειοτητα γτ ηθελα να δοκιμασω κατι με το χειριστηριο του Xbox και δεν τα καταφερα. Ειχαν ολοι PS4. Προφανως για να το λες οι δικοι σου θα εχουν. Το τι εχει ο καθενας στον κυκλο του δεν σημαινει κατι. Σημασια εχουν οι συνολικες πωλησεις και η συνολοκη εμπειρια χρησης. Δυστυχως το Xbox εχασε αυτη την γενια απο τα αποδυτηρια. Για ποια ταση μιλας οταν και οι ιδιοι εχουν παραδεχτει τεραστια λαθη, απουσια τιτλων κτλ. και εχουν θεσει ως κυριο στοχο για την επομενη γενια να μην επαναλαβουν τα λαθη τους; Λεω δυστυχως γτ ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει ανταγωνισμος, εγω SONY ειχα και θα εχω λογω αποκλειστικων, ειναι πιο κοντα στα γουστα μου συνολικα αλλα θα ηθελα πολυ μια δυνατη MS απεναντι και οχι τα χαλια που ειδαμε αυτα τα χρονια. 

21 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Εγώ είμαι υπέρ του Playstation αλλά το διαστημα που ειχα PS3 και Xbox360 θεωρουσα το 2ο πολυ καλύτερο σαν εμπειρια χρησης. Και το ιδιο θεωρω πως συμβαινει και τώρα.

Οσο για τη συγκριση παιχνιδιων, η καθε κονσολα εχει 100 indie παιχνιδαρες και οι περισσοτεροι gamers παιζουν 3-4 κλασσικα AAA παιχνίδια. Δεν το λες και αντικειμενικο. Επισης αν μια κονσολα περιμενε τους κλασσικους gamers για να ζησει, θα ειχαμε 4 studio βιντεοπαιχνιδιων μόνο.

Εγω δεν εχω εντοπισει ιδιαιτερες διαφορες στην εμπειρια χρησης αλλα απο την αλλη ειμαι αρκετα παραδοσιακος χρηστης. Αποφευγω τα digital , αγοραζω hard copy παιχνιδια τα τερματιζω και τα μεταπωλω. Δεν εχω καν PS+ για να καταλαβεις, διαφωνω παγια και αρνουμαι να πληρωνω νταβατζιλικι για να παιξω κατι που εχω ηδη πληρωσει (αλλη συζητηση αυτη ομως). Η καθε κονσολα εχει 100 Indies αλλα τα 3Α exclusive σπρωχνουν κονσολες φιλε μου. Για ποιο λογο να αγορασω XBOX απο τη στιγμη που το 99,9% των τιτλων τους μπορω να το παιξω και στον υπολογιστη μου σε καλυτερη αναλυση και καλυτερα fps με καλυτερα γραφικα; Η MS εχει στρατηγικη καθαρα προς την υπηρεσια, σε λιγα χρονια δεν θα τους νοιαζει καν να πουλανε κονσολες, ειδικα με την (τραγικη κατ'εμε) στρατηγικη του Buy once play anywhere , τυπου αγοραζεις το παιχνιδι και το παιζεις και στο xbox και στο pc. Θα το πανε καθαρα στην λογικη του stream box. Η SONY βγαζει κανα δυο δυνατα exclusive που δεν μπορεις να τα παιξεις πουθενα αλλου(για την ωρα τουλαχιστον γτ βλεπουμε αρκετες παραχωρησεις να γινονται πλεον με release και στο pc). Αν εχεις pc προς το παρον δεν υπαρχει ουτε 1 λογος να εχεις XBOX. Πιο λογικο ειναι να εχεις Switch.

• Like 2

14 hours ago, dr_thodt said:

Tελικά καταλήξαμε στο τίποτα ενώ ειχαμε ξεκινήσει στο μάπες ε? ε λογικό ειναι να τα μπερδεύεις όταν δεν έχεις ιδέα απο τη βιβλιοθήκη του xbox, καλά κάνεις κ βάζεις κ τα εξυπνακίστικα πανς πάντως (δείχνει οτι κάπου έχεις ακούσει και για τα Halo!) γιατί απο γνώσεις δεν σε βλέπω και πολύ σχετικό ειδικά για Παλιά Καραβάνα...άλλα ποιός χρειάζεται γνώσεις πλέον έτσι δεν είναι? ζούμε στην εποχή της εύκολης πληροφορίας οπότε οτι πει το "general consensus", ότι μας πει σε κάνα βιντεάκι κανένας "επιστήμονας gamer" youtuber και οτι αρπάξουμε απο κάνα φόρουμ και μπαμ είμαστε ειδικοί και έχουμε κ άποψη.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι οποιαδήποτε συζήτηση πάνω στο θέμα θα απαιτούσε γνώσεις και σοβαρότητα άρα όντως η συζήτηση έχει τελειώσει από τη πραγματικότητα. :)

εκπληκτικό που με 10 προτάσεις κατάφερες να μην πεις τίποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Snolly είπε

εκπληκτικό που με 10 προτάσεις κατάφερες να μην πεις τίποτα

Eίπα να πω κάτι ανάλογο των γνώσεων σου πέρι Xbox και της συνεισφοράς σου στο θέμα. :)

Επεξ/σία από dr_thodt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...