dpetka2001 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 παιδια εχω πολλαπλα .bin αρχεια και ειναι μικρα...ειναι cd1,cd2,cd3 etc... πως μπορω να τα καψω σε 1 cd??
Nikos Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 ΔΕΝ γίνεται να τα γράψεις όλα σε ένα CD, μόνο να τα βάλεις ως image σε ένα CD και μετά να τα ανοίγεις με πρόγραμμα virtual CD π.χ το alcohol.
hyperionsky Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δεν μας λες τι είναι τα .bin! Είναι bootable, έχουν μέσα data, τί είναι; Αν είναι images από cd με data τότε αρκεί ένα προγραμμα που θα διαβάσει το image και θα σου επιτρέψει να κάνεις extract τα αρχεία και έπειτα να τα κάψεις σε 1 CD με την ησυχία σου. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με προγράμματα όπως το UltraISO ή το Isobuster, είτε με ένα virtual drive π.χ. του CloneCD ή του Alcohol. Αν τα bin τώρα είναι boot images τότε χρειάζεσαι να φτιάξεις ένα multi-boot CD. Εγώ ξέρω 2 τρόπους: το πρόγραμμα EasyBoot ή την μέθοδο του Bart http://www.nu2.nu/bootcd/ (δες εκεί που λέει για multi-boot) Ελπίζω να βοήθησα!
dpetka2001 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 τα .bin ειναι αρχεια με data μεσα..δε νομιζω να ειναι bootable..
hyperionsky Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Οπότε βρες το UltraISO ή το Isobuster (δες στα files του insomnia) και κάνε extract τα αρχεία από κάθε bin. Έπειτα πέτα τα σε ένα CD και είσαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.