savvas333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα σας!!! μάλλον έκανα κάποια βλακεία και διεγραψα κάποιο αρχείο από τα windows και τώρα όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει το cmd και πρέπει να γράψω explorer για να λειτουργήσει το συστημα... τι μπορώ να κανω τώρα???? (είμαι άσχετος...) σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα, πιο πιθανό μου φαίνεται ότι διέγραψες κλειδί από το μητρώο (registry) παρά αρχείο. Δοκίμασε με system restore, αντί για explorer στο cmd γράφεις rstrui.exe. Δοκίμασε και πες μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, htaccess είπε Καλημέρα, πιο πιθανό μου φαίνεται ότι διέγραψες κλειδί από το μητρώο (registry) παρά αρχείο. Δοκίμασε με system restore, αντί για explorer στο cmd γράφεις rstrui.exe. Δοκίμασε και πες μας σε ευχαριστώ είναι οκ!! απλος δεν μου ανοίγει το chrome τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, savvas333 είπε σε ευχαριστώ είναι οκ!! απλος δεν μου ανοίγει το chrome τώρα... Δοκίμασε απεγκατάστηση του chrome από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων, και εγκατάσταση πάλι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, htaccess είπε Δοκίμασε απεγκατάστηση του chrome από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων, και εγκατάσταση πάλι. ολα καλα ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, savvas333 είπε ολα καλα ευχαριστω!!! Να `σαι καλά !! Τώρα γνωρίζεις ένα τρόπο αποκατάστασης, καλό είναι όμως τους πειραματισμούς μας (για να μαθαίνουμε να μη τι άλλο) να τους κάνουμε σε ένα δεύτερο pc ή αν δεν έχουμε, σε μιά εικονική μηχανή (Parallels Desktop... Oracle VM Virtualbox... VMware Workstation...) στο ίδιο το pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα