Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα, θέλω να μεταφέρω 2 τραπέζια και ένα μπουφέ Αθήνα Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τιμές έστω στο περίπου; Ευχαριστώ
tz_aristotelis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Αν τα πας εσύ ο ίδιος στην μεταφορική όχι πολύ ακριβά. Αν έρθει φορτηγό στην πόρτα σου ανεβαίνει η τιμή. Αν πρέπει να στα κατεβάσουν περισσότερο. Επίσης λύνονται? Γίνονται τάβλες?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Όχι δε λύνονται, θα πρέπει να τα πάρουν από το σπίτι γιατί δεν έχω μέσο δυστυχώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Είναι τόσο ακριβά τα έπιπλα που τα θέλεις οπωσδήποτε? Μήπως να τα πούλαγες και να έπαιρνες καινούρια? Γιατί για μεταφορική σε βλέπω για κανά 100ρικο +. Εκτός κι αν μπορούν να σε χώσουν σε άλλη μετακόμιση και σου βγει λίγο πιο φθηνά
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Xacti είπε Είναι τόσο ακριβά τα έπιπλα που τα θέλεις οπωσδήποτε? Μήπως να τα πούλαγες και να έπαιρνες καινούρια? Γιατί για μεταφορική σε βλέπω για κανά 100ρικο +. Εκτός κι αν μπορούν να σε χώσουν σε άλλη μετακόμιση και σου βγει λίγο πιο φθηνά Η τραπεζαρία η μια είναι αναπαλαιωμενη του 1960 και είναι συναισθηματικής αξίας. Αλλά και να την έδινα πάνω από 300-400 Δε νομίζω. Υπολογίζω κάνα 250αρι για τη μεταφορά για αυτό ρωτάω.
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δε νομίζω και 250€, πολλά μου φαίνονται. Πάρε στη ΜΕΤΜΠΑ και ρώτα, αν και χωρίς να τα δουν δύσκολο να σου δώσουν ρεαλιστική τιμή.
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Κι όμως αυτή η μεταφορά που ζητάς (από σπίτι σε σπίτι) για τα είδη που ζητάς είναι όντως μίνιμουμ διακοσάρι λόγω όγκου
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, paylidis είπε Κι όμως αυτή η μεταφορά που ζητάς (από σπίτι σε σπίτι) για τα είδη που ζητάς είναι όντως μίνιμουμ διακοσάρι λόγω όγκου Είναι και η απόσταση μεγάλη. Καύσιμα, διόδια, προσωπικό αν χρειαστεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Προς ενημέρωση, γύρω στα 140 μάλλον είναι, ευχαριστώ για τη βοήθεια
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Xacti είπε Είναι και η απόσταση μεγάλη. Καύσιμα, διόδια, προσωπικό αν χρειαστεί. Δε θα ξεκινήσει από Αθήνα φορτηγό προς Θεσσαλονίκη φορτωμένο μόνο για τον giotis1982. Φουλαρισμένο με δεκάδες/εκατοντάδες δέματα για διαφορετικούς πελάτες θα είναι. Στο να πάνε σπίτι του να τα πάρουν και μετά να τα παραδώσουν στο άλλο σπίτι που θα χρειαστεί μεταφόρτωση είναι το μεγαλύτερο κόστος. 1
djcat Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, giotis1982 είπε Η τραπεζαρία η μια είναι αναπαλαιωμενη του 1960 και είναι συναισθηματικής αξίας. Απλά να ξέρεις πως γενικά δεν τα προσέχουν τα πράγματα. Ειδικά πολλές μεταφορικές στέλνουν πρωτα ένα μικρό αυτοκίνητο από τα κεντρικά τους στην Αθήνα σε σένα να τα πάρουν. Μετά τα ξεφορτώνουν και τα βάζουν στο μεγάλο φορτηγό που θα τα πάει Θεσσαλονίκη. Το αντίστοιχο θα γίνει και εκεί με αλλαγή οχήματος. Φαντάζεσαι με πόση αγάπη φέρονται στα πράγματα σου όταν ειδικά δε θα είσαι μπροστά. Καλό είναι να βρεις μεταφορική που δεν κάνει αυτές τις αλλαγές.
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό ακριβώς. Μην πας απαραίτητα στη φθηνότερη λύση φρόντισε να βρεις κάποιον που να αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση φθοράς.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, djcat είπε Απλά να ξέρεις πως γενικά δεν τα προσέχουν τα πράγματα. Ειδικά πολλές μεταφορικές στέλνουν πρωτα ένα μικρό αυτοκίνητο από τα κεντρικά τους στην Αθήνα σε σένα να τα πάρουν. Μετά τα ξεφορτώνουν και τα βάζουν στο μεγάλο φορτηγό που θα τα πάει Θεσσαλονίκη. Το αντίστοιχο θα γίνει και εκεί με αλλαγή οχήματος. Φαντάζεσαι με πόση αγάπη φέρονται στα πράγματα σου όταν ειδικά δε θα είσαι μπροστά. Καλό είναι να βρεις μεταφορική που δεν κάνει αυτές τις αλλαγές. Aπίθανο ,και πιθανότατα παράνομο,να πάνε με το τριαξονικό να φορτώσουν δυο έπιπλα απο οικία.
djcat Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aπίθανο ,και πιθανότατα παράνομο,να πάνε με το τριαξονικό να φορτώσουν δυο έπιπλα απο οικία. Υπάρχουν μεταφορικές με μικρά φορτηγάκια. Μια φορά πριν αρκετά χρόνια έτσι τα είχα μεταφέρει τα πράγματα μου. Και όντως ήρθε με το ίδιο φορτηγό και χωρίς τα πράγματα να έχουν αλλάξει θέση από ότι τα είχαμε φορτώσει. Τώρα αν γίνεται ακόμα δεν έχω ιδέα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από djcat 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα