Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση το ποδήλατο να προκαλέσει πρόβλημα σε μια υγιή άρθρωση.

Και εννοείται πως αν γίνει σωστά είναι σε γενικές γραμμές πιο ασφαλές από ότι το τρέξιμο.

Αν το ποδήλατο σου έβγαλε πρόβλημα στα γόνατα σίγουρα είχες προϋπάρχουσα προδιάθεση ή κάτι έκανες λάθος, πχ με το ύψος της σέλας. Στην δική σου συγκεκριμένα περίπτωση ίσως το ποδήλατο να μην ήταν η ενδεδειγμένη γυμναστικής αλλά σίγουρα αυτό δεν πρέπει να το γενικεύουμε

Θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγες τι ακριβώς πρόβλημα σου προκάλεσε στα γόνατα το ποδήλατο και πως δεν σου προκαλεί το ίδιο το τρέξιμο.

Μιλάω ως παθών σημαντικών προβλημάτων στα γόνατα μετά από ποδήλατο και περπάτημα και έχοντας πάει σε μεγάλους γιατρούς και έχοντας ψάξει αρκετά το θέμα

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/12/2019 στις 1:47 ΜΜ, ALMPANIS είπε

Έχοντας κάνει και εγώ delivery με ποδήλατο θα σου προτιμά ένα ποδήλατο δρόμου,εγώ είχα ένα ideal intempo με 28αρες ρόδες αλά του είχα βγάλει το γυριστώ τιμόνι και το είχα βάλει ένα ίσιο για να μπορώ να βάζω της σακούλες πάνω έκανα κάθε μέρα σχεδόν 200 χλμ και ήμουν ξεκούραστο ,πιστεύω πως θα σε κουράσει κάποιος άλλος τύπος ποδήλατου 

Φιλε μου μακαρι να λες αληθεια γιατι τοση καταπονηση καθημερινα ουτε ποδηλατες αντοχης δεν την αντεχουν.

Εντωμεταξυ εχετε παρει ματι κατι ποδηλατα στην DHL που τα μοστραραν παλια στα καταστηματα τους, τουλαχιστον εδω στο ηρακλειο κρητης; Ε τους ρωτησα και εγω παλια αν τα χρησιμοποιει κανεις κουριερ και μου ειπαν οχι, πολυ σπανια διακοσμητικα ειναι. Ε φανταστειτε να παει ο νηματοθετης ή ο αποπανω να ζητησει να δουλεψει με το ποδηλατο του (γιατι αυτα δεν "τραβανε" η αληθεια να λεγεται). 

Μονο φοβαμαι ο Andi στην Αθηνα μην μπλεξει πουθενα, Premium Rush φαση και ετσι..!

Επεξ/σία από NinjaMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...