Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/12/2019 στις 10:48 ΜΜ, Andi350 είπε

Επειδη θα αρχισω ως ντελιβερας με ποδηλατο θα ηθελα να μου πρωτεινεται ενα καλο ποδηλατο (trekking επειδη φαινονται πιο ωραια ) γρηγορο για τους δρομους της Αθηνας μεχρι 350 ΕΥΡΩ το πολυ εαν αξιζει 400 ΕΥΡΩ στο skroutz.gr εχω δει αυτα https://www.skroutz.gr/s/9268964/Carrera-T-2000-MD-28-2017.html  - - - https://www.skroutz.gr/s/16096216/Drag-Grand-Canyon-Pro-28-2019.html ειμαι 1.87 83 κιλα εαν παιζει ρολο ο σωματοτυπος 

Το βασικότερο είναι να είναι μετρημένο σε εσένα. Αν δεν ξέρεις πως τότε η επίσκεψη σε επώνυμο ποδηλαταδικο είναι μονόδρομος.

Σε διαφορετική περοπτωση θα έχεις τόσα προβλήματα που δεν μπορείς να το φανταστείς.

Σε επιλογή ποδηλάτου τώρα υπάρχουν πολλά αξιόλογα ποδήλατα πόλης όπως για παράδειγμα το Cannondale sirrus που θεωρω οτι βολευει για αυτο που θελεις να κανεις.

Επίσης πολλά ακόμη που μπορείς να βρεις σε αυτή την κατηγορία. Να αποφύγεις τα trekking με τις αχρηστες και βαριες εμπρος αναρτησεις.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεβενοντας Θηβών το πρωί και πέτυχα πρωτο κομμάτι.μια δεξια μια αριστερα πηγαινε Το κορυφαίο ομως ειναι οτι στο φανάρι μου λέει με ύφος να σου βάλουν 50000 ευρω πρόστιμο γιατι καπνίζεις μέσα στο αμαξι.( σημειωτέον ότι το αυτοκίνητο είναι αυτοματο με ενα χερι οδηγαω) 

20191221_152744.jpg

20191221_152635.jpg

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mp123 είπε

( σημειωτέον ότι το αυτοκίνητο είναι αυτοματο με ενα χερι οδηγαω)

κι εγώ που νόμιζα ότι και τα 2 χέρια πρέπει να είναι στο τιμόνι

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Xacti είπε

κι εγώ που νόμιζα ότι και τα 2 χέρια πρέπει να είναι στο τιμόνι

Όταν αλλάζεις ταχύτητες εσύ συνέχεια μέσα στην κίνηση το κρατάς με τα 2 χέρια ;

Απο όλες τις απόψεις ειναι πιο ασφαλές το αυτόματο κιβώτιο στο αυτοκίνητο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Όταν αλλάζεις ταχύτητες εσύ συνέχεια μέσα στην κίνηση το κρατάς με τα 2 χέρια ;

Προσωπικά εμένα ρωτάς? εγώ δεν χρησιμοποιώ τα χέρια, οδηγάει μόνο του.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xacti είπε

Προσωπικά εμένα ρωτάς? εγώ δεν χρησιμοποιώ τα χέρια, οδηγάει μόνο του.

μινιον.gif

Δημοσ.

@mp123τσιγάρο χωρίς καφέ ? Να τρως και τίποτα όμως πιο μπροστά μη σε πειράξει ο καφές και μη βγαίνουν τρεμουλιαστές οι φωτό . Μέσα στο αυτοκίνητο πάντα αφού είναι αυτόματο  :)

Αν τυχών πάρεις αμάξι με αυτόματο πιλότο αργότερα να μας ειδοποιήσεις !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

@mp123τσιγάρο χωρίς καφέ ? Να τρως και τίποτα όμως πιο μπροστά μη σε πειράξει ο καφές και μη βγαίνουν τρεμουλιαστές οι φωτό . Μέσα στο αυτοκίνητο πάντα αφού είναι αυτόματο  :)

Αν τυχών πάρεις αμάξι με αυτόματο πιλότο αργότερα να μας ειδοποιήσεις !

Ενοητε οτι ειχα παρει και φρέντο εσπρέσο dimello . Μισες δουλειες δεν κανω.

Υ.γ αμαξι με αυτοματο πιλότο εχει ο πιο πάνω.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, mp123 είπε

ειχα παρει και φρέντο εσπρέσο

Ασταυτα, σ'έχω πετύχει στο θρεντ του φραπέ ουκ ολίγες φορές, φραπές ήταν.. Μεταξύ φραπεδαρέων ειλικρίνεια!

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/12/2019 στις 8:30 ΠΜ, tcktcktck είπε

Αν θες όμως να κάνεις δουλειά και άρα 200-300 km/μέρα ......

Στις 20/12/2019 στις 1:47 ΜΜ, ALMPANIS είπε

Έχοντας κάνει και εγώ delivery με ποδήλατο..... έκανα κάθε μέρα σχεδόν 200 χλμ και ήμουν ξεκούραστος ....

Σαν πολύ "αισιόδοξα" δεν είναι αυτά τα νούμερα ρε παιδιά ;

Δηλαδή  σε μια βάρδια (σε ένα οκτάωρο) θέλετε να βγάζετε/βγάζατε  μέση ωριαία ταχύτητα 30-40 χλμ/ω με ποδήλατο κάνοντας ντελίβερυ ;

Ξεκούραστα κιόλας ;

Και δεν  πάτε να κερδίσετε το Tour de France ή το Giro d' Italia ;

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει ντελιβερι με ποδηλατο στην Αθηνα.

Μπορει να λειτουργει ως ιδεα σε Λονδινα και Παρισια, αλλα εκει υπαρχουν ποδηλατοδρομοι και κυριως οδηγική παιδεια . Και παλι γινονται συχνα ατυχηματα με ποδηλατες.

Σκεψου λιγο την ασφαλεια σου και την προσωπικη σου ακεραιοτητα φιλε μου, κορωνα γραμματα παιζεις την ζωη σου. Διαλεξε κατι αλλο

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Ασταυτα, σ'έχω πετύχει στο θρεντ του φραπέ ουκ ολίγες φορές, φραπές ήταν.. Μεταξύ φραπεδαρέων ειλικρίνεια!

Φρέντο εσπρέσο μονο.

Ξερεις τι ξυλο εχω φάει για να μάθω να πινω μονο φρέντο εσπρέσο με μισή μαυρη ζάχαρη.

Δημοσ.

Και δηλαδή θα αφήσει ο άλλος το ποδήλατο κάτω και θα ανέβει στον 2ο, 3ο όροφο και όταν κατέβει θα το ξαναβρεί. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Xacti είπε

Και δηλαδή θα αφήσει ο άλλος το ποδήλατο κάτω και θα ανέβει στον 2ο, 3ο όροφο και όταν κατέβει θα το ξαναβρεί. 

Αλλου ειναι το ζήτημα φιλος.

Θα εχει το κουράγιο να ξανακατεβει η θα μείνει εκεί πάνω.απο το λαχάνιασμα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Θα εχει το κουράγιο να ξανακατεβει η θα μείνει εκεί πάνω.απο το λαχάνιασμα.

Σώπα ρε κολλητέ , αφού 200 χιλιομετράκια  βγαίνουν ξεκούραστα στη βάρδια,   σε δυο-τρεις  ορόφους θα κολλήσουμε ;   :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...