Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα παω ταξιδι αναψυχης σε Σουηδικη Λαπωνια (Ροβανιεμι, Λουλεα, Αρτικος κυκλος).

απο ρουχα τι με συμβουλευεται να παρω; Εχει το Lidl σκι εβδομαδα, και τα κισα τα εχω ειδη.

απο curency? Πως δεν θα χρεωνομαι στις μεγατροπες; Εχω revolut account αλλα δεν εχω παραλαβει. 

Μερη να επισκεφτω ή φαγητα να δοκιμασω; Αν και ειναι οργανωμενο. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Είχα πάει πριν 2 χρόνια 450χλμ βόρεια απο Ροβανιέμι μήνα Γενάρη. Αν και τον δεκεμβρη δεν εχει τόσο κρύο, ετοιμάσου λίγο να τον δαγκώσεις. Για εμένα μπουφάν-παντελόνι του σκί, απο κάτω σκελέα του στρατού αν έχεις (ήταν καλύτερη απο τα ισοθερμικά) και απο πάνω ισοθερμικά μόνωση και μπουφαν. Καλά γάντια που όμως να μπορεις να δουλεψεις κινητο , και αδιάβροχα παπούτσια γιατί αν και με το χίονι δεν βρέχονται, όταν μπαίνεις σε κλειστό χώρο θα λιώνει και θα περνάει μέσα υγρασία. Γενικά σε αυτές τις εκδρομές λογικά δεν θα σας αφήνουν πολύ ώρα στο κρύο, αλλά καλά ειναι να είσαι προετοιμασμένος. Έχουν βγάλει κάτι σαν τζελ που παράγουν ζέστη, παρε μερικά να τα βάζεις στα δάχτυλα των ποδιών αμα κρυώνεις.

Είναι φοβερή εμπειρία η διαβίωση σε τέτοια μέρη, καλά να περάσεις.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, lary7 είπε

Είχα πάει πριν 2 χρόνια 450χλμ βόρεια απο Ροβανιέμι μήνα Γενάρη. Αν και τον δεκεμβρη δεν εχει τόσο κρύο, ετοιμάσου λίγο να τον δαγκώσεις. Για εμένα μπουφάν-παντελόνι του σκί, απο κάτω σκελέα του στρατού αν έχεις (ήταν καλύτερη απο τα ισοθερμικά) και απο πάνω ισοθερμικά μόνωση και μπουφαν. Καλά γάντια που όμως να μπορεις να δουλεψεις κινητο , και αδιάβροχα παπούτσια γιατί αν και με το χίονι δεν βρέχονται, όταν μπαίνεις σε κλειστό χώρο θα λιώνει και θα περνάει μέσα υγρασία. Γενικά σε αυτές τις εκδρομές λογικά δεν θα σας αφήνουν πολύ ώρα στο κρύο, αλλά καλά ειναι να είσαι προετοιμασμένος. Έχουν βγάλει κάτι σαν τζελ που παράγουν ζέστη, παρε μερικά να τα βάζεις στα δάχτυλα των ποδιών αμα κρυώνεις.

Είναι φοβερή εμπειρία η διαβίωση σε τέτοια μέρη, καλά να περάσεις.

Να παω με Revolut τι γινεται με τις μετατροπες;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Θα παω ταξιδι αναψυχης σε Σουηδικη Λαπωνια (Ροβανιεμι, Λουλεα, Αρτικος κυκλος).

απο ρουχα τι με συμβουλευεται να παρω; Εχει το Lidl σκι εβδομαδα, και τα κισα τα εχω ειδη.

απο curency? Πως δεν θα χρεωνομαι στις μεγατροπες; Εχω revolut account αλλα δεν εχω παραλαβει. 

Μερη να επισκεφτω ή φαγητα να δοκιμασω; Αν και ειναι οργανωμενο. 

Συγγνώμη αλλά φαντάζομαι ότι για να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι θα σου κοστίσει πολλά χρήματα τα οποία προφανώς και τα έχεις-σου περισσεύουν.... και παρ'όλα αυτά ψάχνεις φτηνιάρικο ρουχισμό από το LIDL;;;;;;;;;;;;;

Μάλιστα.........

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Θα παω ταξιδι αναψυχης σε Σουηδικη Λαπωνια (Ροβανιεμι, Λούλεο, Αρτικος κυκλος).

Επεξ/σία από DrLo
  • Confused 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Συγγνώμη αλλά φαντάζομαι ότι για να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι θα σου κοστίσει πολλά χρήματα τα οποία προφανώς και τα έχεις-σου περισσεύουν.... και παρ'όλα αυτά ψάχνεις φτηνιάρικο ρουχισμό από το LIDL;;;;;;;;;;;;;

Μάλιστα.........

Το ενδεχόμενο να μπορεί να κάνει τέτοιο ταξίδι επειδή δεν ξοδεύει μεγάλα ποσά σε ρούχα και αγοράζει από τα Lidl το σκέφτηκες;

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...