Horn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ποσό που διαθέτουμε : 300 max Χρήση υπολογιστή : web browsing και παιχνιδια τυπου eurotruck simulator και GTA V Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπαρχει οθονη 1080 p 60 hz Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ιωαννινα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? προτιμαμε απο ενα ωστε να γινει και συναρμολογηση Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? προτιμαμε να συναρμολογηθει απο το καταστημα. PS: υπαρχει ηδη ενας ssd 120 gb και ενας HDD 500 gb οποτε ψαχνουμε κατι σε 2200g υποθετω.
redmedusa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/11139198/AMD-Ryzen-3-1200-Box.html - 43 https://www.skroutz.gr/s/20477916/MSI-B450M-A-Pro-Max.html - 43 https://www.skroutz.gr/s/7642708/G-Skill-RipjawsV-8GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-8GVKB.html - 38 https://www.skroutz.gr/s/14189412/Sapphire-Radeon-RX-570-4GB-Pulse-11266-34-20G.html - 138 https://www.skroutz.gr/s/11829720/Powertech-PT-415.html - 36 ~298 ευρω αλλα δεν αξιζει να το αγορασεις. Ανεβασε το budget στα 350. Επισης, το φτιαχνεις ο ιδιος διοτι ολα απο ενα μαγαζι θα ανεβασουν πολυ την τιμη. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από redmedusa
radiohead Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Horn είπε Ποσό που διαθέτουμε : 300 max Χρήση υπολογιστή : web browsing και παιχνιδια τυπου eurotruck simulator και GTA V Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπαρχει οθονη 1080 p 60 hz Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ιωαννινα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? προτιμαμε απο ενα ωστε να γινει και συναρμολογηση Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? προτιμαμε να συναρμολογηθει απο το καταστημα. PS: υπαρχει ηδη ενας ssd 120 gb και ενας HDD 500 gb οποτε ψαχνουμε κατι σε 2200g υποθετω. Αυτό είναι τίμιο αναβαθμισιμο και θα παίζεις αξιοπρεπώς. 1
Horn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστω και τους 2 σας,προτιμησα την συνθεση του @radiohead. @redmedusa και ενα ενα να τα επαιρνα απο ξεχωριστα μαγαζια παλι πιο πανω θα εβγαινε διοτι θα πληρωνα μεταφορικα για το καθε τι ξεχωριστα. 1
radiohead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, Horn είπε Ευχαριστω και τους 2 σας,προτιμησα την συνθεση του @radiohead. @redmedusa και ενα ενα να τα επαιρνα απο ξεχωριστα μαγαζια παλι πιο πανω θα εβγαινε διοτι θα πληρωνα μεταφορικα για το καθε τι ξεχωριστα. Αν έχεις υπομονή οκ γιατί λόγω εορτών σε βλέπω με PC 15 Γενάρη και μετά. Αν δε βιάζεσαι οκ. Αν βιάζεσαι e-shop με άμεσα διαθέσιμα αλλά λίγο πιο ακριβά για σχεδόν ίδια κομμάτια αλλιώς 2200g-3200g. Αν λοιπόν θες άμεσα πες να βγάλουμε κι από εκεί μια.
leros2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, radiohead είπε Αν έχεις υπομονή οκ γιατί λόγω εορτών σε βλέπω με PC 15 Γενάρη και μετά. Αν δε βιάζεσαι οκ. Αν βιάζεσαι e-shop με άμεσα διαθέσιμα αλλά λίγο πιο ακριβά για σχεδόν ίδια κομμάτια αλλιώς 2200g-3200g. Αν λοιπόν θες άμεσα πες να βγάλουμε κι από εκεί μια. Εντάξει δεν νομίζω ότι βιάζεται, και να αργήσουν θα βολευτεί με τον άλλο υπολογιστή που ''αγόρασε'': Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από leros2004
redmedusa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Horn είπε Ευχαριστω και τους 2 σας,προτιμησα την συνθεση του @radiohead. @redmedusa και ενα ενα να τα επαιρνα απο ξεχωριστα μαγαζια παλι πιο πανω θα εβγαινε διοτι θα πληρωνα μεταφορικα για το καθε τι ξεχωριστα. Ειχα την RX 560 2GB με R3 1200. Μπορεις να παιζεις 1080p/60fps με upscaling απο 900p σε παιχνιδια οπως Far Cry 5, 720p upscaling σε Metro Exodus και 1080p στα παιχνιδια που ανεφερες. 15 ώρες πριν, radiohead είπε Αυτό είναι τίμιο αναβαθμισιμο και θα παίζεις αξιοπρεπώς. Ποιο μαγαζι ειναι αυτο? Φαινεται βολευει... 1
Skrez1982 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, leros2004 είπε Εντάξει δεν νομίζω ότι βιάζεται, και να αργήσουν θα βολευτεί με τον άλλο υπολογιστή που ''αγόρασε'': Είσαι λαγωνικό ρε φίλε 🤣 που τα ξετρυπωνεις ?
Horn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Είσαι λαγωνικό ρε φίλε 🤣 που τα ξετρυπωνεις ? Το κανει εδω και καιρο αλλα ενταξει εγω δεν ειμαι τρολλ,απλα τυχαιναν συνεχεια πραγματα ριαλ λαιφ να με πηγαινουν πισω και οταν μαζευα badget για τον αδερφο μου με πηγαινε πισω,εχω κανει 1-2 ποστ για Low badget συστημα με 2400g-2200g τους τελευταιους μηνες. @redmedusa το foxstore ειναι το οποιο απο εκει ειχα παρει το main συστημα μου με 2600 το καλοκαιρι αλλα συνηθως αργει πανω απο μηνα αλλα εχει τα πιο φθηνα στην πιατσα,απλα υπομονη τωρα δν βιαζομαστε Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Horn
redmedusa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, Horn είπε Χρήση υπολογιστή : web browsing και παιχνιδια τυπου eurotruck simulator και GTA Πως γινεται ωραιο το gameplay στο eurotruck simulator? Κανεις κατι αλλο περα απ το να οδηγας trucks? Ειχα παντα αυτη την απορια.
Skrez1982 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Horn είπε Το κανει εδω και καιρο αλλα ενταξει εγω δεν ειμαι τρολλ,απλα τυχαιναν συνεχεια πραγματα ριαλ λαιφ να με πηγαινουν πισω και οταν μαζευα badget για τον αδερφο μου με πηγαινε πισω,εχω κανει 1-2 ποστ για Low badget συστημα με 2400g-2200g τους τελευταιους μηνες. @redmedusa το foxstore ειναι το οποιο απο εκει ειχα παρει το main συστημα μου με 2600 το καλοκαιρι αλλα συνηθως αργει πανω απο μηνα αλλα εχει τα πιο φθηνα στην πιατσα,απλα υπομονη τωρα δν βιαζομαστε Να σου πω , μήπως να κοιταγες σε μεταχειρισμένη cpu , τύπου 1600 , 2600 με κανένα 50αρικο πάνω στην σύνθεση που σου πρότειναν τα παιδιά ?
Horn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, redmedusa είπε Πως γινεται ωραιο το gameplay στο eurotruck simulator? Κανεις κατι αλλο περα απ το να οδηγας trucks? Ειχα παντα αυτη την απορια. ο αδερφος μου παιζει δεν εχω ιδεα αχαχαχαχχααχ 10 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Να σου πω , μήπως να κοιταγες σε μεταχειρισμένη cpu , τύπου 1600 , 2600 με κανένα 50αρικο πάνω στην σύνθεση που σου πρότειναν τα παιδιά ? ναι το σκεφτηκα με μεταχειρισμενα αλλα λεω κατσε τωρα μην γινει στραβη,ετσι και αλλιως δεν ψαχνουμε κατι απαιτητικο με 300 κατοσταρικα,ειναι λιγο ρισκο το μεταχειρισμενο οσες καλες κριτικες και να εχει ο αλλος. @leros2004 φιλε σε ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ εκει στο ινσομνια για να βρισκεις ολους εμας τους τρολλεραδες? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από Horn
nikolas_kriti Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 @Horn μη γίνεσαι εριστικός !!! Όταν ο άλλος σπαταλά τον χρόνο του για να σε εξυπηρετήσει αφιλοκερδώς, και κάθε μήνα ανεβάζεις το ίδιο πράμα,καταλαβαίνεις "χτυπάει" κάπως.
Horn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε @Horn μη γίνεσαι εριστικός !!! Όταν ο άλλος σπαταλά τον χρόνο του για να σε εξυπηρετήσει αφιλοκερδώς, και κάθε μήνα ανεβάζεις το ίδιο πράμα,καταλαβαίνεις "χτυπάει" κάπως. Δεν γινομαι εριστικος προς τα παιδια που με βοηθησαν αλλα προς τον λερος που νομιζει οτι ειναι αστειος και ανακαλυπτει τα λαβρακια,η καθε υποθεση εχει τα δικα της και εννοειται πως γινοντε και παρεξηγησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα