Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας και όσοι είναι γνώστες ή τους έχει συμβεί παρόμοιο συμβάν ας με διαφωτίσουν. Λόγω 15ετιας του αυτοκινήτου αποφάσισα να του κάνω  ένα βάψιμο με χρώμα μεταλλικό διπλής και μετά από λίγες μέρες είδα στο πάνω μέρος της πόρτας του οδηγού ένα ξεφλούδισμα. Η βαφή έγινε από φανοποιό σε φούρνο χωρίς θέρμανση με θερμοκρασία περιβάλλοντος γύρω στους 13 βαθμούς. Τι μπορεί να φταίει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος ξέρει.. Και βασικά τι σε νοιάζει; Λογικά κακή εργασία του φανοποιού. Απαίτησε επαναβαφή. 

Επεξ/σία από seithan
  • Like 3
Δημοσ.

Εβαψες ολόκληρο το αυτοκίνητο;

Λογικά όταν ξεμαρκαρισε έσπασε το βερνίκι με αποτέλεσμα να ξεφλουδίσει.

Πήγαινε στο φανοποιο τώρα που είναι νωρίς ώστε να διορθώσει τη ζημιά για να μην προχωρήσει.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, osfp92 είπε

Τι μπορεί να φταίει? 

Κακός επαγγελματίας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, bill999r είπε

Εβαψες ολόκληρο το αυτοκίνητο;

Λογικά όταν ξεμαρκαρισε έσπασε το βερνίκι με αποτέλεσμα να ξεφλουδίσει.

Πήγαινε στο φανοποιο τώρα που είναι νωρίς ώστε να διορθώσει τη ζημιά για να μην προχωρήσει.

ναι ολοκληρο

ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια!!!

Επεξ/σία από osfp92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα του κάνει μία μικρή προεργασία στο σημείο που ξεφλούδισε, βάψιμο με τον αερογράφο, βερνίκι και θα είσαι έτοιμος.

Επεξ/σία από htaccess
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, osfp92 είπε

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας και όσοι είναι γνώστες ή τους έχει συμβεί παρόμοιο συμβάν ας με διαφωτίσουν. Λόγω 15ετιας του αυτοκινήτου αποφάσισα να του κάνω  ένα βάψιμο με χρώμα μεταλλικό διπλής και μετά από λίγες μέρες είδα στο πάνω μέρος της πόρτας του οδηγού ένα ξεφλούδισμα. Η βαφή έγινε από φανοποιό σε φούρνο χωρίς θέρμανση με θερμοκρασία περιβάλλοντος γύρω στους 13 βαθμούς. Τι μπορεί να φταίει? 

Πολλα μπορει να ειναι.. Σου ευχομαι μονο να μην ειναι απο κακη δουλεια γιατι σε 1-2 χρονια αυτο που ειδες δεν ειναι τιποτα!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eλπιζω να πηρες γραπτη εγγυηση για την εργασια...εγω δεν θα εβαφα πουθενα αμαξι χωρις εγγυησεις, καλυτερα να αγοραζα καινουργιο αυτοκινητο.

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, afterhours είπε

Eλπιζω να πηρες γραπτη εγγυηση για την εργασια...εγω δεν θα εβαφα πουθενα αμαξι χωρις εγγυησεις, καλυτερα να αγοραζα καινουργιο αυτοκινητο.

Κοιτα να δεις αν πας σε καποιον που φημιζεται για την δουλεια του με καλες τιμες πιστευω πως εισαι καλυμμενος..  Εγω εγγυηση θα απαιτουσα μονο σε εργασια με σχεδον 2πλασιο κοστος!

Δημοσ.

Για αρχή φταις που τον άφησες να βάψει το αμάξι χωρίς να το ψήσει ειδικά τέτοιο καιρό και με τέτοια υγρασία εκτός αν υπήρχε κάποια συμφωνία να μείνει το κόστος χαμηλά και έκοψε από υλικά και ποιότητα για να ταιριάξει την τιμή. 

Πολλές φορές το φθηνό βγαίνει ακριβό 

• Like 3
Δημοσ.

Η μαλάκια είναι ότι μου έπεσε ένας από πίσω και έφτιαξα την μάσκα και λέω να φτιάξω και το υπόλοιπο καθώς είχε μικρο γρατσουνιές. Επίσης, επειδή το αυτοκίνητο είναι υγραέριο μου είπε ότι δεν θα ψηθεί στο φούρνο απλός θα το αφήσουμε μια μέρα μέσα στο φούρνο και θα το πάρω την άλλη μέρα. Τον εμπιστεύτηκα γτ μου είχε κάνει και άλλες δουλείες στο παρελθόν και είχαν άριστο αποτέλεσμα. Θα έρθω σε επαφή μαζί του να δω τι θα προκύψει. Και πάλι παιδιά ευχαριστω για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

αν με πληρωσεις οσο θελω,θα σε κανω την δουλεια που θελεις.........αν με πληρωσεις οσο θελεις,θα σε κανω την δουλεια που θελω........ποσο ποιο απλα ?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...