Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες καλησπερα χρειαζομε οπωσδηποτε βοηθει ψαχνω οθονη 1400p 144hz me freesync i g sync αλλα δεν εχω παρει ακομα καρτα σκεφτομε να περιμενω τις αμδ ραδεον 5800χτ αρα να παω σε freesync? και επισης δεν ξερω τι να επιλεξω τν va  η ips η χρηση ειναι καθαρα για gaming αντε και καμια ταινεια

Δημοσ.

Παρομοια ερωτήματά έχουν τεθεί πολλές φορές στο thread με τις οθόνες. Θα χρειαστεί να κάνεις λίγο έρευνα σε παλιότερες συζητήσεις και θα βρεις χρήσιμες επισημάνσεις. Εγώ προσωπικά όσο περισσότερα διάβασα, τόσο πιο πολύ μπερδεύτηκα και παρέμεινα με την παλιά μου οθόνη μέχρι να αποφασίσω προς τα που θα πρέπει να κινηθώ. Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις περιορίζοντας την αναζήτηση σου σε ips panel αλλά αγόρασε πρόσφατα ένας φίλος αυτήν την ΤΝ οθόνη https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html και είναι πολύ ικανοποιημένος. Την είδα και εγώ από κοντά και είναι όντως υπέροχη. Οπότε με ξανάφερε στο σημείο μηδέν της αναζήτησης μου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την S2719DGF την πήρα για gaming και κατέληξα να την χρησιμοποιώ για τα πάντα εκτός από επεξεργασία φωτογραφίας και ταινίες. Με εντυπωσίασε επίσης το πόσο καθαρά δείχνει όταν την βάζω 1920Χ1080.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 19/12/2019 στις 6:14 ΜΜ, moumos είπε

Παρομοια ερωτήματά έχουν τεθεί πολλές φορές στο thread με τις οθόνες. Θα χρειαστεί να κάνεις λίγο έρευνα σε παλιότερες συζητήσεις και θα βρεις χρήσιμες επισημάνσεις. Εγώ προσωπικά όσο περισσότερα διάβασα, τόσο πιο πολύ μπερδεύτηκα και παρέμεινα με την παλιά μου οθόνη μέχρι να αποφασίσω προς τα που θα πρέπει να κινηθώ. Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις περιορίζοντας την αναζήτηση σου σε ips panel αλλά αγόρασε πρόσφατα ένας φίλος αυτήν την ΤΝ οθόνη https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html και είναι πολύ ικανοποιημένος. Την είδα και εγώ από κοντά και είναι όντως υπέροχη. Οπότε με ξανάφερε στο σημείο μηδέν της αναζήτησης μου. 

αστα φιλε με εχει κουρασει απιστευτα αυτο με την οθονη στο τελος θα καταληξψ να σκασω κανα χιλιαρικο να τελιωνω απο το  να κεγομε μηνες σε αναζητησεις

• Like 1
Δημοσ.

φτιαχνω pc η θα περιμενω την radeon rx 5800 η θα παρω την 2070 super θελω νανε 1400p 144hz για game κυριως και ταινειες τι παιζει με τα gsync freesync κλπ και πεζει ρολο αν θα χω amd i nvidia καρτα αναλογα με την οθονη που θα παρω? επισης στα tn ips τι να προτιμησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...