Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πηρα απο το πλαισιο την 5700 (οπως και χιλιαδες ακομα :P ) εχω το εξης προβλημα, στο pubg 2-3 φορες μαυρισε η οθονη κ ενω ειχα ηχο η οθονη εγραφε no signal και στο ghost recon που ηταν δωρο με την καρτα αρκετα συχνα πλεον κρασαρει κ κλεινει, επισης 2 φορες ενω δεν κολησε το pc η οθονη αρχισε να δειχνει διαφορα χρωματα να αναβοσβηνουν ενω ακομα και οταν εκλεισα το παιχνιδι συνεχιστηκε κ στην επιφανεια εργασιας. Απεγγατεστησα κ ξαναεβαλα τους οδηγους και παλι μου κανει τα ιδια, εχω την τελευταια εκδοση των ντραιβερς. Εχει κανενας ιδιο προβλημα? Ειναι θεμα οδηγων η να την στειλω πισω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geopaok είπε

Καλησπερα, πηρα απο το πλαισιο την 5700 (οπως και χιλιαδες ακομα :P ) εχω το εξης προβλημα, στο pubg 2-3 φορες μαυρισε η οθονη κ ενω ειχα ηχο η οθονη εγραφε no signal και στο ghost recon που ηταν δωρο με την καρτα αρκετα συχνα πλεον κρασαρει κ κλεινει, επισης 2 φορες ενω δεν κολησε το pc η οθονη αρχισε να δειχνει διαφορα χρωματα να αναβοσβηνουν ενω ακομα και οταν εκλεισα το παιχνιδι συνεχιστηκε κ στην επιφανεια εργασιας. Απεγγατεστησα κ ξαναεβαλα τους οδηγους και παλι μου κανει τα ιδια, εχω την τελευταια εκδοση των ντραιβερς. Εχει κανενας ιδιο προβλημα? Ειναι θεμα οδηγων η να την στειλω πισω?

Σε 1η φάση είτε βάλε τους 19.11.3/19.12.1 είτε περίμενε μέχρι αύριο που βγαίνουν οι 19.12.3 με βελτιώσεις και διορθώσεις.

Αν τα έχεις πάλι όλα αυτά, είτε με παλιότερους είτε με τους νέους, μάλλον έχει πρόβλημα ή κάρτα ή κάτι στο σύστημά σου στο σύνολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, geopaok είπε

Γενικα πολλα και διαφορετικα θεματα βγαζουν οι νεοι οδηγοι, οποτε ειλικρινά δε νομιζω να ξερει κανενας να σου πει αμα φταινε ή οχι.. Φαντασου οτι ενα θεμα με alt tab που ΔΕΝ ειχα το διορθωσαν στη νεα εκδοση και τοτε το απεκτησα 🤯

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Βαλε τους 9.2.

19.9.2? που τους βρισκω?

49 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Γενικα πολλα και διαφορετικα θεματα βγαζουν οι νεοι οδηγοι, οποτε ειλικρινά δε νομιζω να ξερει κανενας να σου πει αμα φταινε ή οχι.. Φαντασου οτι ενα θεμα με alt tab που ΔΕΝ ειχα το διορθωσαν στη νεα εκδοση και τοτε το απεκτησα 🤯

Οποτε να μην τη στειλω?

Δημοσ.

Όποτε σου κάνει μαύρη οθόνη πάτα CTRL+Shift+Windows+B και κάνει Reload = insta fix! τα ίδια τραβάω guys.. Μόλις έβαλα 19.12.3 και τρώω άκυρο crash κάθε 5 λεπτά... σε UserBenchmark χθες είδα πολύ καλά oc-scores με 19.11.2 για την Vega 56 που έχω.. @Πέτρος έχεις δουλέψει 19.11.3 και είναι το πιο stable??

• Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Extinction είπε

Όποτε σου κάνει μαύρη οθόνη πάτα CTRL+Shift+Windows+B και κάνει Reload = insta fix! τα ίδια τραβάω guys.. Μόλις έβαλα 19.12.3 και τρώω άκυρο crash κάθε 5 λεπτά... σε UserBenchmark χθες είδα πολύ καλά oc-scores με 19.11.2 για την Vega 56 που έχω.. @Πέτρος έχεις δουλέψει 19.11.3 και είναι το πιο stable??

Όλους τους 19.11 τους έβαζα τον έναν πάνω από τον άλλο, χωρίς να πολυπροσέχω επιδόσεις.

Μεταξύ 19.12.1 κ 19.12.3 (οι οποίοι σε αντίθεση με τους προβληματικούς 12.2 μου είναι σταθερότατοι ) υπάρχει βελτίωση παντού σε ότι έχω δοκιμάσει (όχι τρελά κέρδη, αλλά παντού εμφανή).

• Thanks 1
Δημοσ.

19.12.3 φόραγα χθες που έγραψα το μήνυμα και είδα και άλλα BSOD με αυτή την έκδοση! Τελικά γύρισα ακόμα πιο πίσω σε 19.11.3 και δεν έχω φάει ούτε 1 crash σήμερα! Σε bench βλέπω 1% λιγότερη απόδοση από 12.3 που είχα χθες.. thanks anyway! :D

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβός τα ίδια θέματα με powercolor rx 5700xr red devil μια βδομάδα είναι η κάρτα.

Είναι θέμα  drivers έχω δοκιμάσει τα πάντα έχω διαβάσει τα πάντα . Η κατάσταση λίγο καλύτερη με τπυς τελευταίους αλλά πάλι τρώω crash και με πετάει στο desktop στο battlefield V. Όποτε περειμενπυμε νέο fix. Φυσικά αν τα γνώρισμα όλα αυτά θα έδινα κάτι παραπάνω και θα πήγαινα σε 2070 super .

Δημοσ.

ακομα και με την 19.12.1 κρασαρει, μονο στο ghost recon, σε csgo δεν ειχα ουτε με 19.12.3 προβληματα. Δε ξερω τι αλλο να κανω

Δημοσ.

Εγώ έτρωγα μπλε οθόνη στο Modern Warfare με τους 11.3, 12.1  ενώ κρασαρισμα του driver σε idle είχα με τους 12.3

Μετά απο φορματ δείχνει οκ

Δημοσ.
18 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Εγώ έτρωγα μπλε οθόνη στο Modern Warfare με τους 11.3, 12.1  ενώ κρασαρισμα του driver σε idle είχα με τους 12.3

Μετά απο φορματ δείχνει οκ

Εγω εχω μονο κρασαρισμα στο ghost recon, ουτε bsod ουτε τιοποτα αλλο, 1-2 φορες στο pubg μονο μου μαυρισε η οθονη, θα περιμενω μηπως βγει καποιος νεος οδηγος με φιξ, παντως αδικαιολογητη η amd για εμενα, με nvidia δεν ειχα ποτε θεματα, ισως ειναι βεβαια κ ο λογος που παιρνεις ιδιες επιδοσεις σε πιο χαμηλη τιμη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, geopaok είπε

με nvidia δεν ειχα ποτε θεματα, ισως ειναι βεβαια κ ο λογος που παιρνεις ιδιες επιδοσεις σε πιο χαμηλη τιμη

Στο Pubg δεν είχες ποτέ crash με nvidia ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...