Thekillergreece Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 First-timer here. Πως γινεται η προκαταβολη μεσως τραπεζας για να αγορασω κατι σε μια ιστοσελιδα?
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Καταθέτεις στον λογαριασμό τους φαντάζομαι. Εισαι σίγουρος για αυτό που θες να κάνεις; 2
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Αν δεν δωσεις παραπανω πληροφορίες βλεπω να ανοιγεις αλλο θεμα με τιτλο "μου εφαγαν τα λεφτα μου"
Thekillergreece Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Καταθέτεις στον λογαριασμό τους φαντάζομαι. Εισαι σίγουρος για αυτό που θες να κάνεις; Δεν υπαρχει επιστροφη χρηματων σε τυχον γινει κατι? 54 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν δεν δωσεις παραπανω πληροφορίες βλεπω να ανοιγεις αλλο θεμα με τιτλο "μου εφαγαν τα λεφτα μου" Ειναι μια εταιρια απο Αττικη που πουλα διαφορα αντιγραφα οπλα συμπεριλαμβανομενου απο Denix και ειναι αξιοπιστη so far.
The_Judas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποτέ δεν κάνουμε πληρωμή με κατάθεση. Είναι ότι πιο επιφοβο. Πάντα με κάρτα ή με αντικαταβολή (αν δεν έχει χρέωση). Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από The_Judas
Haldol Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, The_Judas είπε Ποτέ δεν κάνουμε πληρωμή με κατάθεση. Είναι ότι πιο επιφοβο. Πάντα με κάρτα ή με αντικαταβολή (αν δεν έχει χρέωση). Η κάρτα ναι, έχει αμφισβήτηση κλπ. Η αντικαταβολή όμως είναι το ίδιο με την κατάθεση, από τη στιγμή που καμία courier δε προσφέρει δυνατότητα ελέγχου. Τα 'χουμε πει 100 φορές. Μη συνεχίζετε να μοιράζετε ψευδαισθήσεις ασφαλείας στον κόσμο.
Thekillergreece Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, The_Judas είπε Ποτέ δεν κάνουμε πληρωμή με κατάθεση. Είναι ότι πιο επιφοβο. Πάντα με κάρτα ή με αντικαταβολή (αν δεν έχει χρέωση). Αρα, ειναι προτιμοτερο να γινεται με αντικαταβολη ή/και καρτα (συμπεριλαμβανου PayPal)?
The_Judas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Χρεωστική-Πιστωτική Κάρτα/paypal κυρίως ή παραλαβή από κατάστημα. Η αντικαταβολή έχει και αυτή κάποιους κινδύνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα