tera2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα σε ολους. Περασα με κατατακτηριες και ειμαι στη διαδικασια δήλωσης μαθηματων κτλ αλλα μου εδωσαν και για εκδοση (ηλεκτρονικη πια οχι οπως τον παναρχαιο δικο μου καιρό) πάσο. Το παράξενο ειναι οτο με βαζει να δηλώσω αν εχω βγάλει άλλη σχολή....Εννοείται οτι το σωστο και νομιμο ειναι να δηλωσεις οτι την εχεις βγάλει αλλα λέω εγω τωρα αν δεν τη δηλώσω θα βρεθεί ηλεκτρονικά? Εχει κανεις παρόμοια εμπειρία? Υγ Βιβλία απο οτι κατάλαβα δικαιούμαι κανονικότατα ετσι?
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Παλαιότερα δεν είχες δικαίωμα ούτε πάσο ούτε βιβλία με κατατακτηριες. Επί σύριζα άλλαξε το θέμα των βιβλιων για πάσο δεν γνωρίζω.
christakos07 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ακαδημαική ταυτότητα θα έχεις κανονικά. Δεν ισχύει όμως το μειωμένο κόμιστρο στα εισιτήρια. Φυσικά και θα σε εντοπίσουν, αφού δηλώνεται ο ΑΜΚΑ. Τώρα αν είσαι πολύ παλιός απόφοιτος, ίσως και όχι, επειδή τότε δεν είχαν διασυνδεδεμένα πληροφοριακά συστήματα(πριν το 2010).
tera2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Είμαι ολίγον πανάρχαιος πολύ πριν το 2010....αλλά έχω κάνει μεταπτυχιακό προσφάτως οπότε λέω να μην ρισκάρω. Απλά έλεγα μήπως το χει κάνει κανείς....
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Ακόμα και να το βάλεις θα το δουν από τη γραμματεία-τα ελέγχουν ένα προς ένα. επιπλεον στο τελευταίο κλικ λέει ότι η αίτηση σου επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και ότι στοιχεία δήλωσες είναι αληθινά-ψευδής ΥΔ διώκεται ποινικά. τελος αν είσαι πάνω από 30 εκ των πραγμάτων δε δικαιούσαι πασο
vasilis1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι πάνω από 30,έχω πάσο ( κατατακτήριες- δεύτερο πτυχίο) , βρίσκομαι στο 3ο έτος σπουδών και το μόνο που δεν δικαιούμαι είναι έκπτωση στις συγκοινωνίες ( που δεν το χρειάζομαι και το θεωρώ και ξεφτίλα να απαιτήσω κάτι τέτοιο από την στιγμή που ειμαι εργαζόμενος.)και ναι και στο δεύτερο πτυχίο δικαιούται ο φοιτητής δωρεάν βιβλία. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από vasilis1
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, vasilis1 είπε Είμαι πάνω από 30,έχω πάσο ( κατατακτήριες- δεύτερο πτυχίο) , βρίσκομαι στο 3ο έτος σπουδών και το μόνο που δεν δικαιούμαι είναι έκπτωση στις συγκοινωνίες ( που δεν το χρειάζομαι και το θεωρώ και ξεφτίλα να απαιτήσω κάτι τέτοιο από την στιγμή που ειμαι εργαζόμενος.)και ναι και στο δεύτερο πτυχίο δικαιούται ο φοιτητής δωρεάν βιβλία. E δε θεωρείται πάσο εφόσον δεν ισχύει η έκπτωση. Φοιτητική κάρτα ή κάπως έτσι λέγεται. Και 60 να ήσουν θα έβγαινε ακριβώς η ίδια.
DrLo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/12/2019 στις 5:56 ΜΜ, tera2 είπε Καλησπερα σε ολους. Περασα με κατατακτηριες και ειμαι στη διαδικασια δήλωσης μαθηματων κτλ αλλα μου εδωσαν και για εκδοση (ηλεκτρονικη πια οχι οπως τον παναρχαιο δικο μου καιρό) πάσο. Το παράξενο ειναι οτο με βαζει να δηλώσω αν εχω βγάλει άλλη σχολή....Εννοείται οτι το σωστο και νομιμο ειναι να δηλωσεις οτι την εχεις βγάλει αλλα λέω εγω τωρα αν δεν τη δηλώσω θα βρεθεί ηλεκτρονικά? Εχει κανεις παρόμοια εμπειρία? Υγ Βιβλία απο οτι κατάλαβα δικαιούμαι κανονικότατα ετσι? Θα υπέθετα ότι αυτό είναι απλά επειδή η αίτηση είναι κοινή για όλους και θα είναι προφανές λάθος (πέρα από απάτη στην ουσία) να δηλώσεις ότι δεν έχεις βγάλει σχολή. Κατατακτήριες πως θα έδινες αν δεν είχες βγάλει άλλη σχολή ? Στο ερώτημα σου δε θεωρώ ότι φαίνεται από τα στοχιεία σου αν έχει βγάλει άλλη σχολή αλλά θεωρώ λογικό (αλλά όχι 100% αναμενόμενο στην απόλυτη ανικανότητα του ελληνικού κράτους και ελληνικών ΑΕΙ) να "χτυπήσει" το σύστημα με το να δηλώσει κάποιος ταυτόχρονα τρόπο εγγραφής κατατακτήριες και ότι δεν εχει τελειώσει άλλη σχολή. Θα μπορούσες να το κάνεις δηλαδή αλλά αν οι αρμόδιοι της σχολής σου είναι στοιχειωδώς ικανοί να κάνουν τη δουλειά τους θα πρέπει να μπορούν να καταλάβουν την απόπειρα εξαπάτησής του συστήματος και θα σε καλέσουν να το διορθώσεις σκεπτόμενοι από μέσα τους "πως κατάφερε να περάσει κατατακτήριες αυτός ο τύπος" Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από DrLo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα