spgkountis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 δεν με πειράζει... ακόμα μαζεύω για TESLA... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UnlockedEvolution Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Κάπου διάβασα παλαιότερα ότι η εφεύρεση των αυτοκινήτων όπως τα γνωρίζουμε εδώ και 100 χρόνια, έσωσε τα άλογα από τις εξευτελιστικές συνθήκες διαβίωσης. Αν το πάμε στην σημερινή εποχή θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα σώσουν τα super cars με τις μηχανές εσωτερικής καύσης καθώς έτσι θα κρατήσουν το χαρακτήρα τους και θα αποκτήσουν και επιπλέον συλλεκτική αξία. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, JcD είπε Διπλές και τριπλές τιμές θα χτυπάνε σαν συλλεκτικά όλα τα super cars με κινητήρες εσωτερικής καύσης σε καμπόσα χρόνια. Βγάλε το ότι οι μεγάλοι κατασκευαστές στο diesel επενδύουν σύμφωνα με τα τελευταία λεγόμενά της Merc, παραμύθι η επερχόμενη κατάργηση τους. Δεν είναι ακριβως παραμύθι . Ο Αδερφός μου είναι αρχιμηχανικός στην Merc στην Γερμανία στα φορτηγά τους και μου λέει πως οι πιέσεις που δέχονται να κατευθυνθούν σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλες . Τα οφέλη όμως σε επίπεδο φορτηγών είναι μηδαμινά καθότι το νέο Actros φουλ φορτωμένο με τον καινούργιο κινητήρα καίει μόλις 25 λίτρα /100 χλμ (!) Το όλο παιχνίδι σε αυτόν τον κλάδο είναι το οφέλιμο φορτίο το οποίο με το βάρος των μπαταριών μειώνεται δραματικά . Το παιχνίδι στα αυτοκίνητα είναι η υποχρέωση να το αλλάξεις .Στην Γερμανία το «με το έτσι θέλω σε αναγκάζω» να αγοράσεις αυτοκίνητο ισχύει σε υπερθετικό βαθμό . 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς... το τμήμα της ferrari που θα κατασκευάζει τα sound module kits, δεν είναι ακόμα έτοιμο. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από htaccess 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loinen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Τα κανονικα τους αυτοκινητα σκορπαγαν πριν τα 100.000 χλμ. Φαντασου τα ηλεκτρικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Όποιος δεν μπορεί να μαζέψει για Ferrari υπάρχει και αυτό που ξεκινάει στα 60.000$ ζεστά πάντως. 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hannibal_Lector Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Να αυτά δεν μπορώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salamander998 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Σωστή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Δεν είναι ακριβως παραμύθι . Ο Αδερφός μου είναι αρχιμηχανικός στην Merc στην Γερμανία στα φορτηγά τους και μου λέει πως οι πιέσεις που δέχονται να κατευθυνθούν σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλες . Τα οφέλη όμως σε επίπεδο φορτηγών είναι μηδαμινά καθότι το νέο Actros φουλ φορτωμένο με τον καινούργιο κινητήρα καίει μόλις 25 λίτρα /100 χλμ (!) Το όλο παιχνίδι σε αυτόν τον κλάδο είναι το οφέλιμο φορτίο το οποίο με το βάρος των μπαταριών μειώνεται δραματικά . Το παιχνίδι στα αυτοκίνητα είναι η υποχρέωση να το αλλάξεις .Στην Γερμανία το «με το έτσι θέλω σε αναγκάζω» να αγοράσεις αυτοκίνητο ισχύει σε υπερθετικό βαθμό . Δηλώσεις της ίδιας της Merc είναι φίλε μου, βάλε το βίντεο της παρουσίασης της νέας Cla στο traction, κάπου στο 6.45 λέει ότι το μέλλον είναι και το diesel, εκπρόσωπος της εταιρίας το λέει, άσε που τα τελευταία audi επιδόσεων βγήκαν σε diesel, το s4 για παράδειγμα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από JcD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, mourmouras είπε Κρίμα και σκόπευα να Πάρο ένα το 2020...😢😢😢 Κοίτα προς Σύρο. Πιο κοσμοπολίτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexotamilf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mourmouras είπε Κρίμα και σκόπευα να Πάρο ένα το 2020...😢😢😢 Και στη Νάξο καλά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yeroplatanos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Δεν είναι ακριβως παραμύθι . Ο Αδερφός μου είναι αρχιμηχανικός στην Merc στην Γερμανία στα φορτηγά τους και μου λέει πως οι πιέσεις που δέχονται να κατευθυνθούν σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλες . Τα οφέλη όμως σε επίπεδο φορτηγών είναι μηδαμινά καθότι το νέο Actros φουλ φορτωμένο με τον καινούργιο κινητήρα καίει μόλις 25 λίτρα /100 χλμ (!) Το όλο παιχνίδι σε αυτόν τον κλάδο είναι το οφέλιμο φορτίο το οποίο με το βάρος των μπαταριών μειώνεται δραματικά . Το παιχνίδι στα αυτοκίνητα είναι η υποχρέωση να το αλλάξεις .Στην Γερμανία το «με το έτσι θέλω σε αναγκάζω» να αγοράσεις αυτοκίνητο ισχύει σε υπερθετικό βαθμό . Δεν είμαι σχετικός όσον αφορά τα φορτηγά αλλά όπως είχα διαβάσει η TESLA στην παρουσίαση των φορτηγων της απέφυγε να αναφέρει το βάρος τους.Από ότι κατάλαβα όμως αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με αλλαγή της νομοθεσίας.Η οποία βέβαια μπορεί να είναι όπως είανι για πολύ σοβαρούς λόγους και αυτό να μην είναι εφικτό.Θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex_kekos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μαρεσει που μας το λένε 6 χρόνια πρίν 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mourmouras είπε Κρίμα και σκόπευα να Πάρο ένα το 2020...😢😢😢 εγω ενα μυκονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mourmouras είπε Κρίμα και σκόπευα να Πάρο ένα το 2020...😢😢😢 Άντε και στη Νάξο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα