Προς το περιεχόμενο

Η Ferrari δεν πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή κάποιου ηλεκτρικού μοντέλου πριν από το 2025

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Κάπου διάβασα παλαιότερα ότι η εφεύρεση των αυτοκινήτων όπως τα γνωρίζουμε εδώ και 100 χρόνια, έσωσε τα άλογα από τις εξευτελιστικές συνθήκες διαβίωσης. Αν το πάμε στην σημερινή εποχή θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα σώσουν τα super cars με τις μηχανές εσωτερικής καύσης καθώς έτσι θα κρατήσουν το χαρακτήρα τους και θα αποκτήσουν και επιπλέον συλλεκτική αξία.

• Like 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, JcD είπε

Διπλές και τριπλές τιμές θα χτυπάνε σαν συλλεκτικά όλα τα super cars με κινητήρες εσωτερικής καύσης σε καμπόσα χρόνια. Βγάλε το ότι οι μεγάλοι κατασκευαστές στο diesel επενδύουν σύμφωνα με τα τελευταία λεγόμενά της Merc, παραμύθι η επερχόμενη κατάργηση τους. 

Δεν είναι ακριβως παραμύθι .

Ο Αδερφός μου είναι αρχιμηχανικός στην Merc στην Γερμανία στα φορτηγά τους και μου λέει πως οι πιέσεις που δέχονται να κατευθυνθούν σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλες .

Τα οφέλη όμως σε επίπεδο φορτηγών είναι μηδαμινά καθότι το νέο Actros φουλ φορτωμένο με τον καινούργιο κινητήρα καίει μόλις 25 λίτρα /100 χλμ (!) 

Το όλο παιχνίδι σε αυτόν τον κλάδο είναι το οφέλιμο φορτίο το οποίο με το βάρος των μπαταριών μειώνεται δραματικά .

Το παιχνίδι στα αυτοκίνητα είναι η υποχρέωση να το αλλάξεις .Στην Γερμανία το «με το έτσι θέλω σε αναγκάζω» να αγοράσεις αυτοκίνητο ισχύει σε υπερθετικό βαθμό .

• Like 2
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς... το τμήμα της ferrari που θα κατασκευάζει τα sound module kits, δεν είναι ακόμα έτοιμο. :D

Επεξ/σία από htaccess
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Ο Αδερφός μου είναι αρχιμηχανικός στην Merc στην Γερμανία στα φορτηγά τους και μου λέει πως οι πιέσεις που δέχονται να κατευθυνθούν σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλες .

Τα οφέλη όμως σε επίπεδο φορτηγών είναι μηδαμινά καθότι το νέο Actros φουλ φορτωμένο με τον καινούργιο κινητήρα καίει μόλις 25 λίτρα /100 χλμ (!) 

Το όλο παιχνίδι σε αυτόν τον κλάδο είναι το οφέλιμο φορτίο το οποίο με το βάρος των μπαταριών μειώνεται δραματικά .

Το παιχνίδι στα αυτοκίνητα είναι η υποχρέωση να το αλλάξεις .Στην Γερμανία το «με το έτσι θέλω σε αναγκάζω» να αγοράσεις αυτοκίνητο ισχύει σε υπερθετικό βαθμό .

Δηλώσεις της ίδιας της Merc είναι φίλε μου, βάλε το βίντεο της παρουσίασης της νέας Cla στο traction, κάπου στο 6.45 λέει ότι το μέλλον είναι και το diesel, εκπρόσωπος της εταιρίας το λέει, άσε που τα τελευταία audi επιδόσεων βγήκαν σε diesel, το s4 για παράδειγμα.  

Επεξ/σία από JcD
  • Thanks 1

54 λεπτά πριν, mourmouras είπε

Κρίμα και σκόπευα να Πάρο ένα το 2020...😢😢😢

Κοίτα προς Σύρο. Πιο κοσμοπολίτικα.

21 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Δεν είμαι σχετικός όσον αφορά τα φορτηγά αλλά όπως είχα διαβάσει η TESLA στην παρουσίαση των φορτηγων της απέφυγε να αναφέρει το βάρος τους.Από ότι κατάλαβα όμως αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με αλλαγή της νομοθεσίας.Η οποία βέβαια μπορεί να είναι όπως είανι για πολύ σοβαρούς λόγους και αυτό να μην είναι εφικτό.Θα δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...