MatthewDimis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα ομάδα έχω έναν σκληρό δίσκο ο οποίος ακούγεται και δεν δείχνει να είναι και πολύ κάλα με 0 υγειά, άλλα έχει δουλέψει πολύ λίγες μέρες μου τον έχει δώσει ένας φίλος μου πρέπει να του είχε πέσει κάτω θα μπορούσε να διορθωθεί ανοίγοντας τον και φτιάχνοντας κάτι από μέσα ;; ευχαριστώ εκ των πρότερων!
Mr_Terror Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ειναι πεθαμενος ο δισκος ουτε παιρνει επισκευη.Στην ανακυκλωση.
dpolal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Κοίτα για εγγύηση, διαφορετικά πέταμα, ή άνοιγμα και εξαγωγή των platters για να τα κάνεις σουβέρ.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μην ασχολείσαι.Πέτα τον.Δεν είναι κάτι που ανοίγει να το επιδιορθώσεις.
MatthewDimis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 ρωτάω επειδή είναι σχετικά πολύ λίγο δουλεμένος και ότι έγινε έγινε από μια πτώση γιατί μήπως και κουνήθηκε κάτι από μέσα και μπορεί να γίνει;
spectaculator Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Backup ότι μπορείς και πέταμα! Μην σκεφτείς να μπεις στο κόπο να τον ανοίξεις καν.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, MatthewDimis είπε ρωτάω επειδή είναι σχετικά πολύ λίγο δουλεμένος και ότι έγινε έγινε από μια πτώση γιατί μήπως και κουνήθηκε κάτι από μέσα και μπορεί να γίνει; Μην ασχολείσαι ,οι δίσκοι είναι σαν τους γέρους.Αν δεν πάνε απο χέσιμο θα πάνε απο πέσιμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα