MarcoReus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα! Είμαι μαθητής της Β Λυκείου και ενδιαφέρομαι να περάσω σε μία από τις 2 σχολές. Τι θα μου προτείνατε και γιατί; Να σημειώσω ότι με ενδιαφέρει η άμεση προσφορά στο συνάνθρωπο αλλά παράλληλα και η επαγγελματική αποκατάσταση.
billiboo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 μα καλα περιμενεις σοβαρη απαντηση σε αυτη την ερωτηση? τελειως διαφορετικες επιλογες και επαγγελματικα και ακαδημαικα.
MarcoReus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Στις 18/12/2019 στις 2:11 ΜΜ, billiboo είπε μα καλα περιμενεις σοβαρη απαντηση σε αυτη την ερωτηση? τελειως διαφορετικες επιλογες και επαγγελματικα και ακαδημαικα. Το γνωρίζω ότι είναι 2 τελείως διαφορετικά επαγγέλματα. Ωστόσο αμφότερα μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κυρίως λόγω του κοινωνικού έργου που προσφέρουν. Μπορεί κάποιος να μου συνοψίσει τα υπέρ και τα κατά του κάθε επαγγέλματος;
acomaedo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Γιατί όχι νοσηλευτική ή Λιμενικό; Και αυτά προσφέρουν κοινωνικό έργο. 1
Lumini Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 5:54 ΜΜ, MarcoReus είπε Το γνωρίζω ότι είναι 2 τελείως διαφορετικά επαγγέλματα. Ωστόσο αμφότερα μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κυρίως λόγω του κοινωνικού έργου που προσφέρουν. Μπορεί κάποιος να μου συνοψίσει τα υπέρ και τα κατά του κάθε επαγγέλματος; πυροσβεστική=οι καλύτεροι ταβλαδόροι τουλάχιστον εδω σαλονικα
dicto Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Η προσφορά στον συνάνθρωπο μπορεί να κάνει και ένας μηχανικός-φιλόλογος-νοσηλευτής-αστυνομικός. Το θέμα είναι σε ποιο πρόγραμμα σπουδών μπορείς να ανταποκριθείς Ε-Σ-Υ καλύτερα. Βάζεις λάθος γνώμονα . Αν δεν σου αρέσει αυτό που σπουδάζεις δεν πρόκειται να είχες προοπτικές στον τομέα. Και το λέω αυτό γιατί κάθε σχολή μπορεί να έχει από 40 έως και 60-70 μαθήματα τα οποία πρέπει να περάσεις.Τα μαθήματα του πανεπιστήμιου δεν έχουν καμία σχέση με του λυκείου. Άρα κοιτάς αναλυτικά τα προγράμματα σπουδών των σχολών που θέλεις, τις επαγγελματικές προοπτικές και ρωτάς σπουδαστές για την γνώμη τους. Κανένας δεν πρόκειται να σου πει βιωματικά τα υπερ και τα κατά της κάθε μιας σχολής γιατί κανένας δεν γίνεται να έχει σπουδάσει και στις 2 σχολές. Ρωτάς ξεχωριστά φοιτητές οι οποίοι ασχολούνται. 1
Lasombra Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Οι γιατροί έχουν αναμονή για ειδικότητα. Στην πυροσβεστική έχεις αναμονή για σύνταξη μονάχα... Άσε που θα έχεις άπλετο χρόνο ώστε να ξαναδώσεις πανελλήνιες για ιατρική και να μελετάς για την ιατρική!
MarcoReus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Lasombra είπε Οι γιατροί έχουν αναμονή για ειδικότητα. Στην πυροσβεστική έχεις αναμονή για σύνταξη μονάχα... Άσε που θα έχεις άπλετο χρόνο ώστε να ξαναδώσεις πανελλήνιες για ιατρική και να μελετάς για την ιατρική! Άρα να προτιμήσω την πυροσβεστική; θα μου φτάνουν τα χρήματα για να ζήσω αξιοπρεπώς;
Lasombra Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δεν έχω δει πυροσβέστη να ζει στην ανέχεια... Όλοι μεμψιμοιρούν, ωστόσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα