james9tito Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Εχω την επιλογη να διαλεξω ως δωρο ενα απο τα smartwatches του τιτλου και ειμαι σε δίλημμα. Δεν ειμαι μαραθωνοδρομος, βασικα βαριεμαι πολυ το τρεξιμο αλλα κατα καιρους τρεχω , κανω ποδηλατο , μετραω βηματα κλπ . Γενικα αθλουμαι αλλα οχι αθλημα που μπορεις να φορας ρολοι για tracking. Με ενδιαφερουν οι λειτουργιες ενος smartwatch , να μην εξαρτωμαι τοσο πολυ δηλαδη απο το smartphoneλ οπως και η μετρηση υπνου και HR. Με βαση τα παραπανω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη ? Ας μιλησουν κατοχοι Garmin πιο πολυ μιας και με ενδιαφερει να ακουσω την αποψη κατοχων μιας και δεν ειχα ποτε επαφη.
stark Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για καταγραφή ύπνου ξέχνα την Garmin. Είναι απίστευτο το πόσο κακό είναι το sleep tracking της, όταν σκέφτεται κανείς πόσο κορυφαία είναι στο activity / sports tracking. Το Galaxy Watch ειναι περισσοτερο smartwatch παρα activity tracker - καμία σχέση οι εφαρμογές της Samsung με αυτές του Vivo 4. Η αξιοπιστία του Samsung στη μέτρηση παλμών και γενικότερα στο activity tracking είναι σχεδόν αστεία. Εντελώς διαφορετικές οθόνες τα δύο που συγκρίνουμε εδώ. Εξαιρετική οθόνη το Samsung, πολύ μέτρια του Garmin (χαμηλής ανάλυσης transflective). Μια πιο δόκιμη σύγκριση θα ήταν αυτή του Samsung Watch με το Garmin Venu (το πρώτο με amoled οθόνη από την Garmin). Αλλά το Venu είναι ακριβό (ακόμα). Κάνε αναζήτηση στο συγκεκριμένο υπο-forum για "smartwatch" και θα βρεις κι άλλα σχόλια / απόψεις. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2019 από stark
james9tito Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, stark είπε Για καταγραφή ύπνου ξέχνα την Garmin. Είναι απίστευτο το πόσο κακό είναι το sleep tracking της, όταν σκέφτεται κανείς πόσο κορυφαία είναι στο activity / sports tracking. Το Galaxy Watch ειναι περισσοτερο smartwatch παρα activity tracker - καμία σχέση οι εφαρμογές της Samsung με αυτές του Vivo 4. Η αξιοπιστία του Samsung στη μέτρηση παλμών και γενικότερα στο activity tracking είναι σχεδόν αστεία. Εντελώς διαφορετικές οθόνες τα δύο που συγκρίνουμε εδώ. Εξαιρετική οθόνη το Samsung, πολύ μέτρια του Garmin (χαμηλής ανάλυσης transflective). Μια πιο δόκιμη σύγκριση θα ήταν αυτή του Samsung Watch με το Garmin Venue (το πρώτο με amoled οθόνη από την Garmin). Αλλά το Venue είναι ακριβό (ακόμα). Κάνε αναζήτηση στο συγκεκριμένο υπο-forum για "smartwatch" και θα βρεις κι άλλα σχόλια / απόψεις. Το Venu το πήρε η γυναικα μου αλλα δεν εχουμε ακομα αποψη , χρειαζεται χρονος. Απλα εκεινη τρεχει κλπ οποτε της ειναι χρησιμα αυτα που προσφερει η garmin . Απο την αλλη εγω θεωρω οτι τα 300 του vivo 4 ειναι πολλα για εμενα που απλα δεν τρεχω και πιο πολυ με ενδιαφερει απλα να μετραει βηματα αξιοπρεπως, να βλεπω την ωρα, ειδοποιησεις , αδιαβροχοποιηση κλπ βασικα πραγματα. Τωρα αν χανει 100 βηματα ή δεν μετραει με απολυτη ακριβεια τον υπνο ειναι κατι με το οποιο μπορω να ζησω.
amakrido Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Αν θέλεις ένα ρολόι-κόσμημα πηγαίνεις με κλειστά μάτια στο galaxy watch. Επιπλέον από το ίδιο το ρολόι μπορείς να πραγματοποιείς κλήσεις και να μιλάς από εκεί, να στέλνεις μηνύματα και να απαντάς σε messenger/Viber. Μια βόλτα από γνωστή αλυσίδα όπου τα έχουν προς έκθεση θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα