Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω καποιες ερωτησεις.

1)Σκέφτομαι  να παρω αρχικα  την εξής οθονη τηλεορασης https://www.skroutz.gr/s/20540852/Samsung-UE43RU7092.html?from=favorites_popup για χρηση ταινιων, σειρων και θελω να ξερω αν ειναι ιδανικη και για gaming.Οχι για fps προφανως αλλα για πιο story driven games κυριως.

2)Θα την συνδεσω προφανώς σε Pc με hdmi. Παρολαυτα εχω και μια κανονικη οθονη που ειναι συνδεδεμένη  με την 1060 με hdmi.Να φανταστω αγοραζω καλωδιο displayport. Παιρνω οποιο να νε καλωδιο ?Μπορω να τις εχω ταυτοχρονα συνδεδεμένες? Πρεπει να ειναι κλειστη καποια οταν ειναι σε χρηση η μια? Δεν γνωριζω καθολου πως λειτουργει η καρτα με δυο οθονες με διαφορερικες κυριως συνδεσεις.

3)Λιγο πιο ασχετο σκεφτομαι να αγορασω η την 2060 super Η την 2070 σκετο.Σε περιπτωση που παρω καποια εχω τροφοδοτικο των 550 watt θελει περισσοτερο να φανταστω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι μη χρησιμοποιησεις την τv για games ,παρε οθονη 35" 3440χ1440 και καρτα γραφικων 5700ΧΤ ή 2070 super

550w επωνυμο και οχι πολυ παλιο μια χαρα σε καλυπτει.

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

οχι μη χρησιμοποιησεις την τv για games ,παρε οθονη 35" 3440χ1440 και καρτα γραφικων 5700ΧΤ ή 2070 super

550w επωνυμο και οχι πολυ παλιο μια χαρα σε καλυπτει.

Για games ετσι κι αλλιως εχω την μικροτερη απλα σκεφτομουν για κατι χαλαρο να παιζω απο αποσταση με το χειριστήριο.

Ο psu της bequiet ειναι.Σιγουρα ? γιατι οι καρτες οι καινουργιες ζητανε 550 ελαχιστα watt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...