JiovanniGeorgeo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας, ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να πάει κάποιος σε ένα μαγαζί στο Ελληνικό, να πάρει μπαμ μπαμ δυο Α4 και να τα πάει Χαϊδάρι; Παράδειγμα ας πούμε το παραπάνω - γενικά αν γνωρίζετε έναν άνθρωπο ή μια εταιρεία που να κάνει τέτοιες δουλειές και να μην με δαγκώσουν όσο η ACS..; Ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Οσο και να σου παρει πιο πολυ θα σου κοστισει ....Μεγαλη η αποσταση .
paylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Έχει υπηρεσίες αυθημερόν κούριερ αν τις ψάξεις θα τις βρεις. Κόστος περί τα 8€ με κούριερ β διαλογής αλλά αξιόπιστη. 2
ManFromEarth Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Γεια σας, ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να πάει κάποιος σε ένα μαγαζί στο Ελληνικό, να πάρει μπαμ μπαμ δυο Α4 και να τα πάει Χαϊδάρι; Παράδειγμα ας πούμε το παραπάνω - γενικά αν γνωρίζετε έναν άνθρωπο ή μια εταιρεία που να κάνει τέτοιες δουλειές και να μην με δαγκώσουν όσο η ACS..; Ευχαριστώ! Όλες οι εταιρίες κούριερ
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Γεια σας, ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να πάει κάποιος σε ένα μαγαζί στο Ελληνικό, να πάρει μπαμ μπαμ δυο Α4 και να τα πάει Χαϊδάρι; Παράδειγμα ας πούμε το παραπάνω - γενικά αν γνωρίζετε έναν άνθρωπο ή μια εταιρεία που να κάνει τέτοιες δουλειές και να μην με δαγκώσουν όσο η ACS..; Ευχαριστώ! Να τα στείλεις με email και να τα εκτυπώσουν;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Έχει υπηρεσίες αυθημερόν κούριερ αν τις ψάξεις θα τις βρεις. Κόστος περί τα 8€ με κούριερ β διαλογής αλλά αξιόπιστη. Κάτι τέτοιο αναζητώ! Να ξέρω δηλαδή και για το μέλλον! 8 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Όλες οι εταιρίες κούριερ Όλες θα μου πάρουν κοντά 8€ για αυτή τη μεταφορά; Απλά κάποιον να μου συστήσει τον οικονομικότερο αξιόπιστο και β διαλογής όπως είπε ο Παυλίδης. Αυτό θα ήθελα. Αν βρισκόταν και κάποιος κοντά στο 4€, θα έκανα τούμπες!.. και θα του έδινα και δουλειές στο μέλλον.. γιατί με 10€, ας μη σώσω να τα πάρω. Κάποιος άλλος ρώτησε για σκαν / εκτύπωση. Αδερφέ σε ευχαριστώ αν προσπαθείς να βοηθήσεις, αλλά δεν είμαι ΤΟΣΟ στόκος, χρειάζομαι έγγραφα που έχουν περάσει ΚΕΠ.. so.. -.-
paylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ήθελα να βάλω όνομα Για ευνοητουσ Λόγους αλλά εδώ είσαι. https://speedcouriers.gr/speed60-paradosi-aythimeron-se-60-lepta/ μια χαρά δουλειά μου έχουν κάνει όποτε χρειάστηκε. Καμία σχέση με τις γνωστές κούριερ που σου βγάζουν το λάδι και σου παίρνουν το νεφρό. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από paylidis
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Κάτι τέτοιο αναζητώ! Να ξέρω δηλαδή και για το μέλλον! Όλες θα μου πάρουν κοντά 8€ για αυτή τη μεταφορά; Απλά κάποιον να μου συστήσει τον οικονομικότερο αξιόπιστο και β διαλογής όπως είπε ο Παυλίδης. Αυτό θα ήθελα. Αν βρισκόταν και κάποιος κοντά στο 4€, θα έκανα τούμπες!.. και θα του έδινα και δουλειές στο μέλλον.. γιατί με 10€, ας μη σώσω να τα πάρω. Κάποιος άλλος ρώτησε για σκαν / εκτύπωση. Αδερφέ σε ευχαριστώ αν προσπαθείς να βοηθήσεις, αλλά δεν είμαι ΤΟΣΟ στόκος, χρειάζομαι έγγραφα που έχουν περάσει ΚΕΠ.. so.. -.- Ε και τι πειραζει να σκαναριστουν εκτυπωθουν? Και αν πειραζει χρειαζεσαι το πρωτοτυπο την ιδια μερα? Δλδ αμα εχουν τ αντιγραφο σε μειλ και πηγαινουν τα πρωτοτυπα μαζεμενα μια φορα τη βδομαδα δε σ κανει? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ασφαλιστικές. Δεν μπλέκεις / βρίσκεις λογική μερικές φορές αδερφέ.. ανάλογα κιόλας σε ποια θα πέσεις. Ρε συ Παυλίδη, διάβασα καλά; 300 λεπτά λέει με τα 8€; Αυτό κάνει 12.5 εικοστετράωρα ή κάτι καταλαβαίνω λάθος;
paylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ασφαλιστικές. Δεν μπλέκεις / βρίσκεις λογική μερικές φορές αδερφέ.. ανάλογα κιόλας σε ποια θα πέσεις. Ρε συ Παυλίδη, διάβασα καλά; 300 λεπτά λέει με τα 8€; Αυτό κάνει 12.5 εικοστετράωρα ή κάτι καταλαβαίνω λάθος; 5 ώρες....
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ασφαλιστικές. Δεν μπλέκεις / βρίσκεις λογική μερικές φορές αδερφέ.. ανάλογα κιόλας σε ποια θα πέσεις. Ρε συ Παυλίδη, διάβασα καλά; 300 λεπτά λέει με τα 8€; Αυτό κάνει 12.5 εικοστετράωρα ή κάτι καταλαβαίνω λάθος; 300:60=5 !!!! Εδω και πολλα πολλα χρονια !!! Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Κάηκα και μύρισε ρε.. το διαίρεσα με ώρες (24ωρα) νταξ. Αυτό ήθελα! Έστω με 8 ευρώ! Σε χιλιοευχαριστώ Παυλιδάρα~ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα