Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να πάει κάποιος σε ένα μαγαζί στο Ελληνικό, να πάρει μπαμ μπαμ δυο Α4 και να τα πάει Χαϊδάρι;

Παράδειγμα ας πούμε το παραπάνω - γενικά αν γνωρίζετε έναν άνθρωπο ή μια εταιρεία που να κάνει τέτοιες δουλειές και να μην με δαγκώσουν όσο η ACS..;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχει υπηρεσίες αυθημερόν κούριερ αν τις ψάξεις θα τις βρεις. Κόστος περί τα 8€ με κούριερ β διαλογής αλλά αξιόπιστη. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Γεια σας,

ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να πάει κάποιος σε ένα μαγαζί στο Ελληνικό, να πάρει μπαμ μπαμ δυο Α4 και να τα πάει Χαϊδάρι;

Παράδειγμα ας πούμε το παραπάνω - γενικά αν γνωρίζετε έναν άνθρωπο ή μια εταιρεία που να κάνει τέτοιες δουλειές και να μην με δαγκώσουν όσο η ACS..;

Ευχαριστώ!

Όλες οι εταιρίες κούριερ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Γεια σας,

Ευχαριστώ!

Να τα στείλεις με email   και να τα εκτυπώσουν;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

Έχει υπηρεσίες αυθημερόν κούριερ αν τις ψάξεις θα τις βρεις. Κόστος περί τα 8€ με κούριερ β διαλογής αλλά αξιόπιστη. 

Κάτι τέτοιο αναζητώ! Να ξέρω δηλαδή και για το μέλλον!

8 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Όλες οι εταιρίες κούριερ 

Όλες θα μου πάρουν κοντά 8€ για αυτή τη μεταφορά; Απλά κάποιον να μου συστήσει τον οικονομικότερο αξιόπιστο και β διαλογής όπως είπε ο Παυλίδης. Αυτό θα ήθελα. Αν βρισκόταν και κάποιος κοντά στο 4€, θα έκανα τούμπες!.. και θα του έδινα και δουλειές στο μέλλον.. γιατί με 10€, ας μη σώσω να τα πάρω.

Κάποιος άλλος ρώτησε για σκαν / εκτύπωση. Αδερφέ σε ευχαριστώ αν προσπαθείς να βοηθήσεις, αλλά δεν είμαι ΤΟΣΟ στόκος, χρειάζομαι έγγραφα που έχουν περάσει ΚΕΠ.. so.. -.-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήθελα να βάλω όνομα Για ευνοητουσ Λόγους αλλά εδώ είσαι. 
https://speedcouriers.gr/speed60-paradosi-aythimeron-se-60-lepta/

μια χαρά δουλειά μου έχουν κάνει όποτε χρειάστηκε. Καμία σχέση με τις γνωστές κούριερ που σου βγάζουν το λάδι και σου παίρνουν το νεφρό. 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Κάτι τέτοιο αναζητώ! Να ξέρω δηλαδή και για το μέλλον!

Όλες θα μου πάρουν κοντά 8€ για αυτή τη μεταφορά; Απλά κάποιον να μου συστήσει τον οικονομικότερο αξιόπιστο και β διαλογής όπως είπε ο Παυλίδης. Αυτό θα ήθελα. Αν βρισκόταν και κάποιος κοντά στο 4€, θα έκανα τούμπες!.. και θα του έδινα και δουλειές στο μέλλον.. γιατί με 10€, ας μη σώσω να τα πάρω.

Κάποιος άλλος ρώτησε για σκαν / εκτύπωση. Αδερφέ σε ευχαριστώ αν προσπαθείς να βοηθήσεις, αλλά δεν είμαι ΤΟΣΟ στόκος, χρειάζομαι έγγραφα που έχουν περάσει ΚΕΠ.. so.. -.-

Ε και τι πειραζει να σκαναριστουν εκτυπωθουν? Και αν πειραζει χρειαζεσαι το πρωτοτυπο την ιδια μερα? Δλδ αμα εχουν τ αντιγραφο σε μειλ και πηγαινουν τα πρωτοτυπα μαζεμενα μια φορα τη βδομαδα δε σ κανει?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ασφαλιστικές. Δεν μπλέκεις / βρίσκεις λογική μερικές φορές αδερφέ.. ανάλογα κιόλας σε ποια θα πέσεις.

Ρε συ Παυλίδη, διάβασα καλά; 300 λεπτά λέει με τα 8€; Αυτό κάνει 12.5 εικοστετράωρα ή κάτι καταλαβαίνω λάθος;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ασφαλιστικές. Δεν μπλέκεις / βρίσκεις λογική μερικές φορές αδερφέ.. ανάλογα κιόλας σε ποια θα πέσεις.

Ρε συ Παυλίδη, διάβασα καλά; 300 λεπτά λέει με τα 8€; Αυτό κάνει 12.5 εικοστετράωρα ή κάτι καταλαβαίνω λάθος;

5 ώρες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

300:60=5 !!!!

Εδω και πολλα πολλα χρονια !!!

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...