Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/184398-sony-kd55xf9005-55

Ψαχνομουν για τιβι 55" κατηγοριας 500/600 ευρω , τυπου RU7400, UM7450 

Aλλα την εβαλε και ο Kωτσοβολος σε τιμη Σκρουτζ και βλεπω οτι σε αυτα τα χρηματα (799) εχει τα καλυτερα σπεκς απο ολες και για αντιστοιχα χαρακτηριστηκα θα πρεπει να παω σε Q70R 

Φαινεται να ειναι καλυτερη και απο την SM8200 nanocell και απο την RU8002/Q60R (εκτος του gaming που οι samsung υποστηριζουν freesync ) που παιζουν στην ιδια τιμη 

Βλεπω εχει 120hz , triluminus display , full array local dimming σε 48 ζωνες , android , wide color gamut ...

Nα την κανω λετε την υπερβαση ? Τα αξιζει τα χρηματα της ? 

Επεξ/σία από ChrisAttart
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που την έχει ηδη να δώσει οδηγίες για το ποιες εφαρμογές πρέπει να απεγκαταστήσουμε που δε χρειάζονται, καθώς επίσης και ρυθμίσεις για καλυτερη ποιότητα εικόνας;

Έυχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο LED μοντελο του 2018.

Οι Sammy που κοιταγες  ειναι entry - mid level και καμια επαφη με το θηριο της Sony.

Για μένα είναι 9000 σειρα της Sony καθε χρονο και μετα OLED σε LG.

Και ειδικά τα τελευταία 2-3 χρόνια με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα για Sammy και στα γυρω φορα , καλυτερα μακρια και αγαπημενοι.

Επεξ/σία από apri
Δημοσ.
10 ώρες πριν, apri είπε

Το καλύτερο LED μοντελο του 2018.

Οι Sammy που κοιταγες  ειναι entry - mid level και καμια επαφη με το θηριο της Sony.

Για μένα είναι 9000 σειρα της Sony καθε χρονο και μετα OLED σε LG.

Και ειδικά τα τελευταία 2-3 χρόνια με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα για Sammy και στα γυρω φορα , καλυτερα μακρια και αγαπημενοι.

Καλα μετά δεν ειναι οι Oled της Lg, οτι καλυτερο σε ποιοτητα εικονας ειναι οι oled.

Και στο λεω εγω που πηρα sony. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, dakangr είπε

Καλα μετά δεν ειναι οι Oled της Lg, οτι καλυτερο σε ποιοτητα εικονας ειναι οι oled.

Και στο λεω εγω που πηρα sony. 

Μιλάω για 2  διαφορετικές τεχνολογίες. 
Είπα 9000 σειρά σε LED και μετά LG σε OLED. 
εννοείται ότι το καλύτερο είναι οι OLED.

Εβαλα πρώτη την Sony λόγω του τίτλου κι λόγω οικονομικής άποψης. 

• Like 1
Δημοσ.

Για εμας που θελουμε να αγορασουμε με μετρητα εκανε κανεις κανα καλυτερο deal, γιατι αποσω γνωριζω οταν παιρνεις τηλεοραση με μετρητα σηκωνει παζαρι.

Δημοσ.

Καλήμερα σας... και χρόνια πολλά !  Είμαι στην αναζήτηση νέας τηλεόρασης εδώ και λίγο καιρό. προσοχή στην απόσταση που θα κάθεστε για να βλέπετε ! προ λίγων ήμερων επισκέφτηκα φιλικό σπίτι και του είχαν πουλήσει 65'' για να βλέπει στα 2,5 μετρά ! τραγικό ! 

μάλλον θα καταλήξω και εγώ στο μοντέλο της Sony 65'' xf9005 , σε κατάστημα που πήγα και είδα να παίζουν οι  3 υποψήφιες προς αγορα  (xf9005 - q65q60 - ru8002) η sony μακράν ποιο ωραία χρώματα από της υπόλοιπες....  οπότε μάλλον κλείνουμε εκεί ...     

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, ekiki είπε

Καλήμερα σας... και χρόνια πολλά !  Είμαι στην αναζήτηση νέας τηλεόρασης εδώ και λίγο καιρό. προσοχή στην απόσταση που θα κάθεστε για να βλέπετε ! προ λίγων ήμερων επισκέφτηκα φιλικό σπίτι και του είχαν πουλήσει 65'' για να βλέπει στα 2,5 μετρά ! τραγικό ! 

μάλλον θα καταλήξω και εγώ στο μοντέλο της Sony 65'' xf9005 , σε κατάστημα που πήγα και είδα να παίζουν οι  3 υποψήφιες προς αγορα  (xf9005 - q65q60 - ru8002) η sony μακράν ποιο ωραία χρώματα από της υπόλοιπες....  οπότε μάλλον κλείνουμε εκεί ...     

2.5 μετρα 65αρα  4k ειναι απολυτα λογικο. Καλα εκαναν και του την εδωσαν.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιγω νεο θεμα.Εχετε να μου προτεινετε κανα καλο  ultra high speed καλωδιο,για την συγκεκριμενη τηλεοραση?Ευχαριστω

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ.
19 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Για να μην ανοιγω νεο θεμα.Εχετε να μου προτεινετε καλα καλο  ultra high speed καλωδιο,για την συγκεκριμενη τηλεοραση?Ευχαριστω

https://www.amazon.co.uk/mrocioa-Premium-Certified-support-HDMI2-0-Black/dp/B07KWNPZ1L/ref=sr_1_3?crid=3RFEG4MDE0QL1&keywords=hdmi%2Bpremium%2Bcertified&qid=1577703542&smid=A3GOJYQKY4X41H&sprefix=hdmi%2Bpr%2Caps%2C197&sr=8-3&th=1

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...