ALXIOA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) asus p5q cpu 775 intel core duo δοκιμη με το ιδιο αποτελεσμα και με gigabyte ga-p35-ds4 με τον ιδιο επεξεργαστη πανω.. και ιδιο δισκο..!! ssd samsung evo nvidia καρτα γραφικων. Καλημερα στην παρεα. πριν εναν χρονο αγορασα εναν ssd samsung evo 250 . ο δισκος δουλευε στην αρχη με wndos 7 πανω ωσπου στα μισα του χρονου αποφασισα να αναβαθμισω στα 10 μεσα απο τα 7. επαιζε κανονικα ο υπολογιστης αψογα ολα μεχρι προτεινως που αποφασισα να κανω φορματ .αφου φυσηξα καθαρισα το κουτι απο σκονες μεσα και τα λοιπα εγραψα με το rufus σε ενα φλασακι τα 10 που κατεβασα και προχωρησα στην εγκατασταση. η εγκατασταση ολοκληρωθηκε .. προχωρησα κανονικα μπηκα μεσα στα win 10 επιφανεια εργασιας και τα σχετικα κατεβασα drivers windows update π.χ καρτα γραφικων ηχου μαζι με καποιες ενημερωσεις των win και αφου ολοκληρωθηκαν μου ζητησε να κανω επανεκινηση οπως και εκανα.. στην επανεκινηση ο υπολογιστης δεν μπουταρει στα win. παει να μπει στα 10 μου λεει περιμενετε.. στριφογυρναει το κυκλακι κατω κανει απο μονο του επανεκινηση. μου ανοιγει μονο του στο μενου με προβλημα εκινησης -συνεχεια -για προχωρημενους.. τα εχω κανει ολα .πχ chkdsk απο την γραμμη εντολων. .. να ψαξουν τα windows να διορθωσουν το προβλημα μονα τους. να καταργησω τις ενημερωσεις...τπτ. δεν μπαινει στα win.. συνεχως επανεκινηση παει να μπει δεν μπαινει. ή μπαινει στο μενου με τις επιλογες που σας ειπα.. τι να φταιει τωρα.? πειτε καμια λυση.. ευχαριστω Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από ALXIOA
FasTaker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ οταν το κανεις στο σωστο section https://www.insomnia.gr/forums/forum/14-hardware-γενικά/ θα βρεις πολλους προθυμους να απαντησουνε. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από FasTaker
ALXIOA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, FasTaker είπε Οκ οταν το κανεις στο σωστο section https://www.insomnia.gr/forums/forum/14-hardware-γενικά/ θα βρεις πολλους προθυμους να απαντησουνε. Aυτο το ερωτημα ηταν καταλληλο για αυτο το section και του απαντησανε...?? ειχες δεν ειχες πρωι-πρωι την εξυπναδα να την πεις... ... 2
FasTaker Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ALXIOA είπε Aυτο το ερωτημα ηταν καταλληλο για αυτο το section και του απαντησανε...?? ειχες δεν ειχες πρωι-πρωι την εξυπναδα να την πεις... ... "έστησα -χωρίς απρόοπτα- το pc με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά" αυτο το διαβασες ή οχι; Eστησε κανουργιο συστημα εσυ εχεις αλλο προβλημα.
tetsu0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Κανε εκει ενα φορματ και ξαναπερασε τα. Γιατι να σκας για ενα πραμα που θα σου παρει καμμια ωρα για να γινει.
ALXIOA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, tetsu0 είπε Κανε εκει ενα φορματ και ξαναπερασε τα. Γιατι να σκας για ενα πραμα που θα σου παρει καμμια ωρα για να γινει. βρε απο format μου το κανει αυτο...καθαρη εγκατασταση εκανα..και ενω ολοκληρωνεται μπαινει κανονικα στα win μολις κανω επανεκινηση εμφανιζεται αυτο το θεμα..!!
Leleouras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 αν έχεις μηχανικό δίσκο βγάλε τον τελείως και ξανάκανε την εγκατάσταση των windows από την αρχή καλύτερα το boot stick να το κάνεις από δω https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 αφού κάνεις κανονικά τις ενημερώσεις και τα πάντα , τότε βάλε και τον μηχανικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα