Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας, χρειάζομαι βοήθεια για το παρακάτω θέμα Διαθέσιμο budget: Μέχρι 1000€ Απόσταση και γωνία θέασης: Απόσταση :επειδή μπορεί να προσαρμοστεί η απόσταση θα βάλω από 1 μέτρο μέχρι 3 (μέτρα) . Γωνία θέασης : κέντρο Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο : gaming προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "):48 έως 55 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:Οχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ):Local Dimming - Direct Led - UHD-HDR-Bit Depth 10 Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Samsung QE55Q70R και Sony Kd55xf9005 Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):Να βρισκεται Αθήνα και να μην είναι μόνο διαδικτυακό(να έχει έδρα) . Έχτρα πληροφορίες : Γενικά δεν παίζω ανταγωνιστικα παιχνίδια οπότε δεν με ενοχλεί αν έχει input lag. Το δωματιο δεν δεχεται πολύ ήλιο(δεν θα υπάρχει ποτέ reflection) . Γενικά στην τηλεόραση μου αρέσει να έχει όσο καλύτερο μαύρο(φοβήθηκα για Oled διότι διαβάζω στο gaming παθαίνει εύκολα burn in και είναι ποιο ακριβές). Τέλος θα ήθελα να κάνει καλό upscale(συνήθως συνδέω κάτι παλιό αλλά και το Nintendo Switch .) Ερώτησεις :Nano cell αξίζει(πχ SM9010) ?To Bit Depth 10 μετρά(για gaming) ? Να πάω στην Samsung μόνο λόγο ότι είναι Qled? Θα ήθελα να μου πείτε ποια από της δυο προτιμάτε και να αφήσετε και της δικές σας προτάσεις Ευχαριστώ εκ των προτέρων φιλικά Γιάννης Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από Dark_Beast_John_Gr
leolipop Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Υπάρχει philips 55 oled στα 999 αυτή τη στιγμη.Αν δε πας σε αυτή καλύτερα σε nanocell.
listener Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε Έχτρα πληροφορίες : Γενικά δεν παίζω ανταγωνιστικα παιχνίδια οπότε δεν με ενοχλεί αν έχει input lag. Το δωματιο δεν δεχεται πολύ ήλιο(δεν θα υπάρχει ποτέ reflection) . Γενικά στην τηλεόραση μου αρέσει να έχει όσο καλύτερο μαύρο(φοβήθηκα για Oled διότι διαβάζω στο gaming παθαίνει εύκολα burn in και είναι ποιο ακριβές). Τέλος θα ήθελα να κάνει καλό upscale(συνήθως συνδέω κάτι παλιό αλλά και το Nintendo Switch .) Ερώτησεις :Nano cell αξίζει(πχ SM9010) ?To Bit Depth 10 μετρά(για gaming) ? Να πάω στην Samsung μόνο λόγο ότι είναι Qled? Θα ήθελα να μου πείτε ποια από της δυο προτιμάτε και να αφήσετε και της δικές σας προτάσεις Ευχαριστώ εκ των προτέρων φιλικά Γιάννης Για LCD τηλεόραση για καλύτερο μαύρο επιλέγεις να έχει VA panel (λόγος αντίθεσης 4000:1) και όχι με IPS/PLS (λόγος αντίθεσης 1000:1). Nanocell,QLED,Triluminos = διευρυμένη παλέτα χρωμάτων για κατάλληλο σήμα ,LCD είναι ούτως η άλλως. Η SM9010 με το IPS panel που σημαίνει μέτρια αντίθεση/μαύρα και με μια μέτρια υλοποίηση του local dimming , προτείνεται μόνο για θέαση με αρκετό φωτισμό, για παρακολούθηση HDR σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ούτε καν. Θα πρότεινα XF9005 γιατί παίζει σύμφωνα με τα πρότυπα και γιατί δεν κρασάρει πληροφορίες στα σκοτεινά όπως η 55Q70R, 1
pakamaros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/196643-samsung-qled-qe55q80ra-55 Σου δίνει δώρο 32αρα ή 200€ έξτρα έκπτωση αξίζει να δώσεις 99€ πάνω από το μπάτζετ σου Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από pakamaros 1
disqualified Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Συμφωνώ σε ips panel το μαύρο είναι προβληματικό γιατί έχω LG49sk8100. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα