CheOnWeb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, panosk0 said: Και αφήστε τους μεταπωλητες να λένε τα δικά τους, να σας αποφύγουν θέλουν... Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις αλλά για τον 2ο χρόνο, οι μεταπωλητές είναι υπεύθυνοι. 1 hour ago, panosk0 said: Ακομα κ θεμα να έχετε με την συσκευή σας , απευθυνθείτε σε document istorm isystem infoquest .... Κι αυτοί μεταπωλητές είναι.
panosk0 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις αλλά για τον 2ο χρόνο, οι μεταπωλητές είναι υπεύθυνοι. Κι αυτοί μεταπωλητές είναι. Τουλάχιστον είναι apple premium service provider ... Και ελαχιστοποιείται ο χρόνος αναμονής κ σπάσιμο νεύρων με τους άλλους πωλητές
CheOnWeb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Just now, panosk0 said: Τουλάχιστον είναι apple premium service provider ... Και ελαχιστοποιείται ο χρόνος αναμονής κ σπάσιμο νεύρων με τους άλλους πωλητές Καλά, δεν συγκρίνονται με τους άλλους. Αν δεχθούν να αναλάβουν τη συσκευή καλύπτοντας τον 2ο χρόνο, είναι ασυζητητί οι προτιμότεροι απ' όλους, ειδικά οι iSystem και Document. Βάσει Ευρωπαϊκής οδηγίας πάντως, δεν είναι υποχρεωμένοι.
panosk0 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε Καλά, δεν συγκρίνονται με τους άλλους. Αν δεχθούν να αναλάβουν τη συσκευή καλύπτοντας τον 2ο χρόνο, είναι ασυζητητί οι προτιμότεροι απ' όλους, ειδικά οι iSystem και Document. Βάσει Ευρωπαϊκής οδηγίας πάντως, δεν είναι υποχρεωμένοι. Όχι άλλα έχουν κέρδος να το κάνουν Τρεις συσκευές έστειλα για σέρβις , τη μια ιστορμ τις άλλες δύο ντοκουμέντ. Αν και είχε σοβαρό θέμα η συσκευή που όλοι οι premium service providers μου έλεγαν εκτός εγγύησης από δικιά μου υπαιτιότητα, αυτοί στην δοκουμεντ μου το αντικατέστησαν χωρίς πολλά πολλά . Το μόνο αρνητικό , τα 20 ευρώ έξοδα αποστολής- παραλαβής
CheOnWeb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, panosk0 said: Όχι άλλα έχουν κέρδος να το κάνουν Αυτό ακριβώς εννοώ με το post μου στο άλλο θέμα, στην τελευταία πρόταση. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από CheOnWeb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα