Xrysa_p Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας, γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό τα λαπτοπ της apple λόγω μεγεθους μιας και είμαι στους δρομους συνέχεια καθώς και μιας αγάπης προς αυτή την εταιρία . θέλω να ρωτήσω επειδή κομμάτι της μιας μου δουλειάς είναι η αναπαραγωγή τραγουδιών και η επεξεργασία τους ( όχι dj) και η χρήση usb και σκληρών δίσκων με τραγούδια θα αντιμετωπίσω κάποιο θέμα με τα MacBook? Θα μπορεί να παίζει τα τραγούδια και να έχει τις λίστες μου όπως τα κλασσικά windows λαπτοπ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
CheOnWeb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 13 minutes ago, Xrysa_p said: Γεια σας, γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό τα λαπτοπ της apple λόγω μεγεθους μιας και είμαι στους δρομους συνέχεια καθώς και μιας αγάπης προς αυτή την εταιρία . θέλω να ρωτήσω επειδή κομμάτι της μιας μου δουλειάς είναι η αναπαραγωγή τραγουδιών και η επεξεργασία τους ( όχι dj) και η χρήση usb και σκληρών δίσκων με τραγούδια θα αντιμετωπίσω κάποιο θέμα με τα MacBook? Θα μπορεί να παίζει τα τραγούδια και να έχει τις λίστες μου όπως τα κλασσικά windows λαπτοπ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Διευκρίνισε το "η επεξεργασία τους ( όχι dj)" και το "τις λίστες μου όπως τα κλασσικά windows λαπτοπ". Τι είδους επεξεργασία; Με ποια προγράμματα; Τι είδους λίστες; Σε ποιο πρόγραμμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα