Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε Vodafone σταθερό κ κινητά και μεγάλο πρόβλημα εντός σπιτιού με το σήμα (το ίδιο είναι με όλες τις εταιρείες). Για χρόνια η vod μας είχε δώσει μια συσκευή (full σήμα) κ ειμασταν μια χαρά μέχρι που χάλασε κ μετά από επικοινωνία έμαθα ότι τις κατάργησαν! Τώρα έχουν το vod wifi calling το οποίο δυσλειτουργει κ το κακό είναι ότι πρέπει να έχω το wifi στο κινητό και  μόνιμα ανοιχτό κ σε συνεργασία με την εφαρμογή αυτή μου καταπίνει μπαταρία! Τι μπορώ να κάνω για ενίσχυση σήματος χωρίς wifi ;

Δημοσ.

Η λυση θεωρω ειναι απλη ,αλλαγη κινητου με ενα το οποιο θα εχει πολυ μεγαλυτερη μπαταρια ετσι και αλλιως και να υπηρχε το full σημα θα επρεπε να ξαναπληρωσεις τον εξοπλισμο αρα τωρα με τα χρηματα που γλυτωσες παρε ενα κινητο με μεγαλη μπαταρια ,εγω που κανω χρηση του wifi calling εχω παρατηρησει την μπαταρια μου να επηρεαζεται ελαχιστα αρα ειναι κυριως θεμα του κινητου σου.

Δημοσ.

Μαλλον έχεις κινητο που δεν υποστηρίζει την υπηρεσία και για αυτόν τον λογο χρειάζεσαι και την εφαρμογη.Τα πιο καινουργια κινητά έχουν την υπηρεσία στης ρύθμισης τους και έτσι δεν έχεις κατανάλωση μπαταρίας στο σπίτι διότι το εχεις μόνιμα flight mode 

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, donblunts είπε

Τα εχω δει απλα να δεν ξερω τι παιζει,εαν δουλευουν καλα κτλ. και να δωσω 150 στην τυχη δεν το κανω..Αν εχεις δωκιμασει κατι πες μου!

1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Μαλλον έχεις κινητο που δεν υποστηρίζει την υπηρεσία και για αυτόν τον λογο χρειάζεσαι και την εφαρμογη.Τα πιο καινουργια κινητά έχουν την υπηρεσία στης ρύθμισης τους και έτσι δεν έχεις κατανάλωση μπαταρίας στο σπίτι διότι το εχεις μόνιμα flight mode 

ναι καποια στιγμη θα γινει αλλαγη αλλα κ παλι δε θελω ολη την ωρα ανοιχτο wifi

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε

Τα εχω δει απλα να δεν ξερω τι παιζει,εαν δουλευουν καλα κτλ. και να δωσω 150 στην τυχη δεν το κανω..Αν εχεις δωκιμασει κατι πες μου!

Όχι δεν έχω δοκιμάσει, αλλα ενα τηλέφωνο στο κατάστημα θα σου λύσει την απορία.
Άλλωστε υπάρχει και η επιστροφή προϊόντος..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχει τις σωστές συχνότητες;

Δεν έχω ιδέα ..Νόμιζα ότι όλα κάνουν μιας κ είναι μεταδότης για 3g 4g σημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...