fendercastle Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, jimakos00 είπε Θα πας στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή και θα επιλέξεις ασπρόμαυρη/grayscale εκτύπωση. Έτσι ότι και αν εκτυπώνεις θα χρησιμοποιείται μόνο το μαύρο. Άμα είναι στο έγχρωμο και πας να εκτυπώσεις μία σελίδα που δεν έχει χρώμα, χρησιμοποιούνται σε κάποιο βαθμό και τα έγχρωμα. Απλά για να εκτυπώσεις κάτι έγχρωμο θα επιλέγεις στις ρυθμίσεις της εκτύπωσης το έγχρωμο. Σευχαριστω για την διευκρίνιση... Είχα την εντύπωση πως οι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν μέσα από το μενού στον υπολογιστή μετά αντιλήφθηκα ότι εννοούσατε το μενού επάνω στον εκτυπωτή. Προσπάθησα να κάνω τις ρύθμισεις και δεν με άφηνε μου ζητούσε να αντικαταστησω το μαύρο τόνερ (ιδιότροπος εκτυπωτής...) του έκανα λοιπόν το χατίρι και άλλαξα το μαύρο τόνερ, έτσι λοιπόν με άφησε να μπω στο μενού το ρύθμισα σε grayscale να δούμε αν θα συνεχίσει να τρώει τα υπόλοιπα χρώματα και είδα και τον αριθμό των εκτυπώσεων μου. Μέσα σε 2 χρόνια έχω τυπώσει 4600 ασπρόμαυρες και 520 έγχρωμες. Έχει χρειαστεί να αλλάξω από μια φορά τα έγχρωμα και νομίζω είναι η τρίτη φορά για το μαύρο και εννοείται πάντα σε ecomode. Παρόλο που άλλαξα τόνερ συνεχίζει και μου βγάζει τις σελίδες σκ@τ@ Λέτε να θέλει drum?
georgeole Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, fendercastle είπε Σευχαριστω για την διευκρίνιση... Είχα την εντύπωση πως οι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν μέσα από το μενού στον υπολογιστή μετά αντιλήφθηκα ότι εννοούσατε το μενού επάνω στον εκτυπωτή. Προσπάθησα να κάνω τις ρύθμισεις και δεν με άφηνε μου ζητούσε να αντικαταστησω το μαύρο τόνερ (ιδιότροπος εκτυπωτής...) του έκανα λοιπόν το χατίρι και άλλαξα το μαύρο τόνερ, έτσι λοιπόν με άφησε να μπω στο μενού το ρύθμισα σε grayscale να δούμε αν θα συνεχίσει να τρώει τα υπόλοιπα χρώματα και είδα και τον αριθμό των εκτυπώσεων μου. Μέσα σε 2 χρόνια έχω τυπώσει 4600 ασπρόμαυρες και 520 έγχρωμες. Έχει χρειαστεί να αλλάξω από μια φορά τα έγχρωμα και νομίζω είναι η τρίτη φορά για το μαύρο και εννοείται πάντα σε ecomode. Παρόλο που άλλαξα τόνερ συνεχίζει και μου βγάζει τις σελίδες σκ@τ@ Λέτε να θέλει drum? Θα μου επιτρέψεις φίλε μου να επιμείνω: Ξεκίνα από ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ. 1
jimakos00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, fendercastle είπε Είχα την εντύπωση πως οι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν μέσα από το μενού στον υπολογιστή Εκεί εννοούσα αλλά και από τον εκτυπωτή γίνεται. Δεν ξέρω όμως άμα έτσι μπορέσεις να εκτυπώσεις καθόλου χρώμα. 1
fendercastle Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, georgeole είπε Θα μου επιτρέψεις φίλε μου να επιμείνω: Ξεκίνα από ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ. Θα το ελέγξω κ αυτό...
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Στις 9/3/2022 στις 2:21 ΜΜ, fendercastle είπε Σευχαριστω για την διευκρίνιση... Είχα την εντύπωση πως οι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν μέσα από το μενού στον υπολογιστή μετά αντιλήφθηκα ότι εννοούσατε το μενού επάνω στον εκτυπωτή. Προσπάθησα να κάνω τις ρύθμισεις και δεν με άφηνε μου ζητούσε να αντικαταστησω το μαύρο τόνερ (ιδιότροπος εκτυπωτής...) του έκανα λοιπόν το χατίρι και άλλαξα το μαύρο τόνερ, έτσι λοιπόν με άφησε να μπω στο μενού το ρύθμισα σε grayscale να δούμε αν θα συνεχίσει να τρώει τα υπόλοιπα χρώματα και είδα και τον αριθμό των εκτυπώσεων μου. Μέσα σε 2 χρόνια έχω τυπώσει 4600 ασπρόμαυρες και 520 έγχρωμες. Έχει χρειαστεί να αλλάξω από μια φορά τα έγχρωμα και νομίζω είναι η τρίτη φορά για το μαύρο και εννοείται πάντα σε ecomode. Παρόλο που άλλαξα τόνερ συνεχίζει και μου βγάζει τις σελίδες σκ@τ@ Λέτε να θέλει drum? Drum με τοσο λίγες σελίδες με τίποτα. Εκτός αν έπεσες σε ελαττωματικό drum.
johnstef34 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας.Εχω τον εκτυπωτή εδώ και 1 χρόνο.Πριν ένα μήνα άλλαξα laptop που δουλεύει με windows 11 και μου βγάζει ένα error,κι ο εκτυπωτής δεν τυπώνει.Μιλησα με το κατάστημα που το πήρα μου είπε να κάνω remove device από τον πίνακα ελέγχου αλλά τπτ.Ενω τον βλέπει στο device manager δυστυχώς δεν εκτυπώνει.Να σημειωθεί ότι το laptop δεν έχει cd για να βάλω το CDROM που είχα στα windows 10. Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια γιατί δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από johnstef34
29gk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα κατεβασεις στο pc σου τους πιο προσφατους οδηγους απο την Kyocera, θα απεγκαταστησεις τους παλιους απο το συστημα σου, θα κανεις επανεκκινηση και θα εγκαταστησεις αυτους που κατεβασες. ΥΓ Αν ειναι θεμα δουλειας και επειγεσαι θα απευθυνθεις σε επαγγελματια τεχνικο για να μην παιζεις και να στο φτιαξει. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από 29gk 1
smpt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 μόλις δοκίμασα ενα VM με windows 11 και τύπωσε κανονικά (με τους native drivers). Δεν μας είπες το error που παίρνεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αυτό που γράφει ο 29gk. Οι drivers της Kyocera θα βρουν αυτόματα τον εκτυπωτή. Αλλιώς, χωρίς τους drivers μπορείς να πας στα settings -> blue-tooth and drivers -> printer and scanners και να πατήσεις το add device. Αν δεν βρει τον εκτυπωτή, πατάς στο add manually και επιλεγείς "add a printer using IP". μετά επιλέγεις "IPP device" και από κάτω βάζεις την IP του εκτυπωτή.
johnstef34 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Είναι στο κατάστημα της γυναίκας μου και μου είπε ότι δεν γράφει κάτι σπουδαίο. Απλά ότι "αυτός ο εκτυπωτής δεν μπορεί να εκτυπώσει το τάδε αρχείο" Μπορεί να μου δώσει κάποιος το λινκ με τους drivers από το site για να μην μπερδευτω?
georgeole Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, johnstef34 είπε Είναι στο κατάστημα της γυναίκας μου και μου είπε ότι δεν γράφει κάτι σπουδαίο. Απλά ότι "αυτός ο εκτυπωτής δεν μπορεί να εκτυπώσει το τάδε αρχείο" Μπορεί να μου δώσει κάποιος το λινκ με τους drivers από το site για να μην μπερδευτω? Εδώ θα βρεις τους drivers: https://dlc.kyoceradocumentsolutions.eu/index/service/dlc.false.driver.ECOSYSP5021CDN._.EN.html 1
johnstef34 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, georgeole είπε Εδώ θα βρεις τους drivers: https://dlc.kyoceradocumentsolutions.eu/index/service/dlc.false.driver.ECOSYSP5021CDN._.EN.html Πάντως drivers για windows 11 δεν έχει... Να βάλω για τα 10?? Θα υπάρχει συμβατότητα??
GTi210 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, johnstef34 είπε Πάντως drivers για windows 11 δεν έχει... Να βάλω για τα 10?? Θα υπάρχει συμβατότητα?? εγώ πάντως σε win 11 εκτυπώνω κανονικά
29gk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, johnstef34 είπε Είναι στο κατάστημα της γυναίκας μου και μου είπε ότι δεν γράφει κάτι σπουδαίο. Απλά ότι "αυτός ο εκτυπωτής δεν μπορεί να εκτυπώσει το τάδε αρχείο" Μπορεί να μου δώσει κάποιος το λινκ με τους drivers από το site για να μην μπερδευτω? Τσεκαρε αν: - το κανει σε ενα αρχειο ή και σε αλλα - τα αρχεια που δεν εκτυπωνονται ειναι στο pc ή μονον στο ιντερνετ - αν δεν μπορουν να εκτυπωθουν συγκεκριμενα αρχεια πχ pdf Τελος ο εκτυπωτης παιζει μια χαρα σε 11 και με τους οδηγους των 10 1
johnstef34 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, 29gk είπε Τσεκαρε αν: - το κανει σε ενα αρχειο ή και σε αλλα - τα αρχεια που δεν εκτυπωνονται ειναι στο pc ή μονον στο ιντερνετ - αν δεν μπορουν να εκτυπωθουν συγκεκριμενα αρχεια πχ pdf Τελος ο εκτυπωτης παιζει μια χαρα σε 11 και με τους οδηγους των 10 1 το κάνει σε όλα τα αρχεία 2 είναι μόνο στο laptop 3 αρχεία word και pdf Σας ευχαριστώ όλους πάντως για την βοήθεια σας Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από johnstef34
soterman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Test page τυπώνει ο εκτυπωτής; Από τις ιδιότητές του εννοώ... Αν όχι τότε σίγουρα χάθηκε/άλλαξε η ρύθμιση της ip του εκτυπωτή. (ή το laptop συνδέθηκε σε κανένα ελεύθερο wifi και όχι στου εκτυπωτή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα