Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, babble tribe είπε

Έχω εμπειρία από εγγύηση f&u πήγα κατευθείαν εδώ στα γραφεία Αμοιρίδης Σαββίδης Θεσσαλονίκη στο κτήριο epsilon net και είχα άψογη εξυπηρέτηση. Αναφέρομαι σε 58" και οχι 50" ή 55".

εισαι μαλλον η εξαιρεση του κανονα, ισως γιατι εισαι κοντα και πηγες μονος σου. αλλα τι ειχε το εργαλειο και τι εφτιαξαν ? γιατι σε εμας για προβληματικο πανελ, θελανε πρωτα  χαρτι από οφθαλμιατρο ότι βλεπουμε καλα… ε και μερικα καμενα πιξελ στα χιλιαδες,  σιγα τα αυγα!!!

Επεξ/σία από mtriandros
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mtriandros είπε

εισαι μαλλον η εξαιρεση του κανονα, ισως γιατι εισαι κοντα και πηγες μονος σου. αλλα τι ειχε το εργαλειο και τι εφτιαξαν ? γιατι σε εμας για προβληματικο πανελ, θελανε πρωτα  χαρτι από οφθαλμιατρο ότι βλεπουμε καλα… ε και μερικα καμενα πιξελ στα χιλιαδες,  σιγα τα αυγα!!!

Ναι αλλά βλέπεις καλά;μήπως βλέπεις παρα πολύ καλα;τι εννοείς προβληματικό πάνελ;και εμένα είχε καμμένα πίξελ αλλά δεν ασχολήθηκα.εξαλου δεν βλέπω τηλεόραση απο τα 5 εκατοστά που πήγα για να τσεκαρω.το εγραψα εδώ μέσα να ενημερώσω και μου την έπεσαν ότι τι κάνεις άντε να στην αλλάξουν.εγώ ξέρω,έχω διαβάσει, ότι ούτε τηλεόραση 4000-5000 € δεν σου αλλάζουν για "μερικά" καμμένα πίξελ έχει κανείς αντίθετη εμπειρία;μπορεί να λέω και βλακείες δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά καπου το διάβασα και μου έχει κολλήσει

Να το βρήκα...πρέπει η τηλεόραση που αγοράζεις να έχει εγγύηση 0 καμμένα πίξελ για να στην αλλάξουν στο καλό σενάριο. Πόσες τηλεόρασεις έχουν; Ελάχιστες . Μάντεψε τι κάνουν ακόμα και σε αυτές που έχουν εγγύηση 0 καμμένα πίξελ οι εταιρείες που τις βγάζουν; την πάπια

Δημοσ.

εχω 43 fu  (που αγορασα λόγω τιμής αλλά με τρομερη επιφύλαξη) και lg 50 va rgb (μοντελα τέλος 2018) ...και ναι τη λες overall καλύτερη την lg αλλά τρελες διαφορές για τη "απόσταση" κόστους (300+ η lg) δεν έχουν (πιο πολλα σκαλώματα μου εχει φάει η lg)...κ πιστέψτε με κ τις 2 τις ξελιγώνω με συνδεσεις κονσολων και pc κ δουλεύουν 10+ ώρες τη μέρα. ....πιστεύω πως σε led παίρνεις την πιο φτηνη va μιας mid range εταιρείας από σοβαρό κατάστημα και δεν ψάχνεις γωνία στο δεκάρικο, αλλιώς κάνεις υπομονή αν δεν τα έχεις (όπως κανουμε οι περισσότεροι, μαζί με συμβιβασμούς)  και όταν μπορέσεις πας σε oled που κι εκεί όμως ο μίζερος θα βρει με το ζόρι άλλα προβλήματα, αφού με 300 περιμένει να του βρει και γκόμενα η τιβι, στα 1200 δεν θα γκρινιάξει;

τεσπα ταπεινή μου άποψη...330 για 58άρα εν προκειμένω με 3 χρόνια εγγύηση και δωρεάν μεταφορικά ειναι σουπερ ευκαιρία, κάνεις κ μια 5ετη επεκταση αν γινεται και ασε τους αλλους να περιμενουν μπλακ φράιντεϊ του 2020 για 55αρα πάλι βεστελ χωρις μπλουτουθ στα 299...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, fotisdra said:

Μια χαρά είναι η tv κλείνουμε 3 εβδομάδες μαζί σε λίγες μέρες ,ένα δύο καμμένα πίξελ να μην είχε και να μην έκανε μερικές επανεκκίνησεις που και που και θα ήταν τέλεια αγορά.πολυ ευχαριστημένος και πάλι και με κονσολα πάνω κενταει, και το youtube netflix απροβληματιστα (netflix έβαλα ξανά κωδικούς 2 φορές που δεν έμπαινε).στις άκρες είναι ελάχιστα σκοτεινή και ήταν ο λόγος που την επέλεξα από λίγο πιο ακριβη Toshiba 55 γιατί στα ξένα φορα έλεγαν ότι είναι πολυ σκοτεινή στις άκρες η Toshiba. Και τα 3 χρόνια εγγύηση σημαντικά

Sorry αλλά το μία χαρά και απροβληματιστα.. Με 1-2 καμμένα pixel out of the box,  με σκάλωματα, επανεκινησεις και προβλήματα στο netflix.. ε οκ.. Μια χαρά δε το λες κιόλας για καινούρια τηλεόραση. Ειδικά αν τη θες τη τηλεόραση για καποιον που δε το χει και πολύ με τη τεχνολογια.. Η τηλεόραση με αυτά που λες απλά δε κάνει γιατί μετά θα σε παίρνει συνέχεια τηλέφωνο να σου λέει μου κόλλησε κάνει επανεκινησεις.. και δε μου παίζει το νετφλιξ. 

@satelitas ως mid range εταιρια θεωρείς τη f&u..?? 

Επεξ/σία από baskon
  • Like 1
Δημοσ.

Μάλλον τυχερός είναι ούτε επανεκκινήσεις μου κάνει, και το Bluetooth μου πάει σφαίρα και το smart είναι πολύ γρήγορα μέχρι και το IPTV μου το τρέχει μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή του γρηγορα. Καμμένα πίξελ δεν έχω εγω όπως και στην 32" αντίστοιχα (που ναι εκεί κολλάει αρκετά το smart TV)

Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι πρέπει να έχετε σπίτι δύο μπαταρίες ΑΑΑ. Αυτές που βάζουν μέσα μόνο που τις έπιασα κυριολεκτικά διαλύθηκαν. Σαν πλαστελίνη!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, baskon είπε

Sorry αλλά το μία χαρά και απροβληματιστα.. Με 1-2 καμμένα pixel out of the box,  με σκάλωματα, επανεκινησεις και προβλήματα στο netflix.. ε οκ.. Μια χαρά δε το λες κιόλας για καινούρια τηλεόραση. Ειδικά αν τη θες τη τηλεόραση για καποιον που δε το χει και πολύ με τη τεχνολογια.. Η τηλεόραση με αυτά που λες απλά δε κάνει γιατί μετά θα σε παίρνει συνέχεια τηλέφωνο να σου λέει μου κόλλησε κάνει επανεκινησεις.. και δε μου παίζει το νετφλιξ. 

@satelitas ως mid range εταιρια θεωρείς τη f&u..?? 

Στο δεύτερο σκέλος συμφωνώ απόλυτα γι'αυτό και τα ανέφερα εδώ και στο αλλο θέμα να το ζυγίσει ο καθένας που σκέφτεται να την πάρει.στο πρώτο δεν θα μου επιβάλεις εσύ αν θα είμαι ευχαριστημένος ή όχι.και δεν ανέφεραν πολλοί καμμένα πίξελ.ελαχιστοι.μια χαρά είναι για τα ψίχουλα που έδωσα ακόμα και ετσι.προς το παρόν ελπίζω να μην αλλάξει κάτι

Δημοσ.
Στις 18/12/2019 στις 1:31 ΜΜ, DownUNDERground είπε

Δε γνωρίζω τίποτα σχετικά με το μοντέλο, αλλά -διαισθητικά- θα μου φαινόταν πάρα πολύ κουλό να μην έχει.

Αν αναφέρεσαι στην εταιρία και σε αυτά που φορτώνει στις τηλεοράσεις της, πάω πάσο, δεν έχω άποψη.

Αλλά αν αναφέρεσαι γενικά σε συνδεσιμότητες συσκευών, την έχω πατήσει με την φτηνή σειρά της LG, που ήταν η πρώτη μου τηλεόραση, μια full HD 43άρα που πήρα το 2012 και δεν είχε mini jack. Τότε έμαθα ότι δεν θεωρείται πλέον στάνταρ αυτό -με το οποίο μεγαλώσαμε όλοι οι 30+ - και δεν το έχουν όλες οι τηλεοράσεις. Από τότε είναι από τα πρώτα που ελέγχω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...