Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πριν δύο με τρεις βδομάδες εγώ(gaming) και ο συγκάτοικος μου (netflix, youtube, download οτιδήποτε παιχνίδι από pirate bay) κάναμε το λάθος να αλλάξουμε από ΟTE σε Wind adsl 24 αμφότερα. Στον ΟΤΕ πληρώναμε 20 ευρώ και στην WIND πληρώνουμε 18,50.

Το download speed από 11 ανέβηκε στα 13.5(wow). Να ενημερώσω εδώ ότι ενεργοποίησα το fast path καθώς το ping  ήταν σε τριψήφιο επίπεδο σε οποιονδήποτε ευρωπαικό server και σε οποιοδήποτε online game. Αλλά και πάλι ήταν 25 με 40 υψηλότερα σε σχέση με τον ΟΤΕ και με πολύ πιο συχνά packet loss. Το download speed έπεσε στα 13 (αποτυχημένο fast path μου ενεργοποίησαν).

Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να γυρίσουμε πάλι στον ΟΤΕ γιατί παίζω fps games σε αρκετά υψηλό επίπεδο και το ping από 80 σε 50 μετράει πολύ (δεν χρειάζεται να αναφέρω τα loss) ενώ ο συγκάτοικος μου τον συμφέρει η Wind γιατί κατεβάζει αρχεία με 0.2mb/s παραπάνω. 😣

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να υπάρξει 2η γραμμή στο ίδιο σπίτι καθώς στην περιοχή που μένω δεν έχουμε πρόσβαση  σε VDSL (κέντρο Ιωαννίνων 2019 μπαίνουμε στο 2020 αν είναι δυνατόν)? Αν ναι μπορούμε να έχουμε ote/ wind στο ίδιο σπίτι? Επίσης αξίζει να αλλάξω τα καλώδια του σπιτιού? Τελευταία ερώτηση , καλό ρούτερ στα 100 με 150?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Μπορούμε να έχουμε όσες συνδέσεις θέλουμε και από οποιονδήποτε πάροχο. Το κρίσιμο ερώτημα είναι πόσα ζεύγη έρχονται στο σπίτι από τον κεντρικό κατανεμητή της οικοδομής. Όσα ζεύγη έρχονται, αντίστοιχος είναι ο αριθμός των συνδέσεων που έχουμε δυνατότητα να κάνουμε. Αν δεν υπάρχει ελεύθερο ζεύγος για άλλη σύνδεση, τραβάμε νέο καλώδιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...